Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gegevens schrappen uit Google-resultaten - Expert Semalt

Veel webmasters, programmeurs en ontwikkelaars schrapen Google om nuttige informatie te verkrijgen. Ze extraheren de gewenste webpagina's en exporteren gegevens naar CSV en JSON-indelingen. Verscheidene scraptools zijn de afgelopen maanden geïntroduceerd, maar de meest beroemde worden hieronder genoemd.

1. Import.io:

Het is een handige dienst om duizenden Google-links binnen tien minuten te schrapen. Met Import.io kunt u uw eigen gegevenssets samenstellen en gegevens exporteren naar CSV en JSON-bestanden. Deze tool hoeft niet elke code te schrijven en heeft meer dan 1000 API's om zijn taak uit te voeren. Het is het best bekend om zijn machine learning-technologie en haalt gegevens op basis van uw wens. Deze gratis app is momenteel beschikbaar voor Mac OS X-, Windows en Linux-gebruikers. Import.io is niet alleen een webschraper maar ook een gegevensextractor en crawler.

2. Webhose.io:

Met Webhose.io hebt u direct toegang tot real-time gegevens en kunt u duizenden Google-links binnen enkele minuten crawlen. Webhose is vooral bekend om zijn machine learning-technologie en kan uw gegevens omzetten in meer dan 120 talen. Het slaat ook de resultaten op in formaten zoals JSON, RSS en XML. Programmeurs en zakenmensen gebruiken Webhose.io om verschillende nieuwssites en reisportals te schrapen en de gegevens rechtstreeks naar hun harde schijven te downloaden.

3. CloudScrape:

CloudScrape, ook bekend als Dexi.io, is een uitgebreide service waarmee Google in een paar minuten wordt geschraapt. Het is geschikt voor ondernemingen en richt zich voornamelijk op dynamische websites. Spammers gebruiken deze dienst om webcontent van verschillende sites te kopiëren. Het biedt een browser-gebaseerde editor en gebruikt bots om uw webpagina's te crawlen en informatie in realtime te extraheren. U kunt de opgehaalde gegevens eenvoudig opslaan op Google Drive of Box.net of deze laten exporteren als JSON en CSV.

4. Scrapinghub:

Als je 1000 Google-links in vijf tot tien minuten wilt schrapen, is Scrapinghub de juiste tool voor jou. Het is een op de cloud gebaseerde data-extractor en content mining-programma met veel functies en eigenschappen. Scrapinghub wordt voornamelijk gebruikt door hackers om waardevolle webinhoud op te halen en heeft een slimme proxy-rotator om uw werk gemakkelijk gedaan te krijgen.

5. Visual Scraper:

Met Visual Scraper kunt u gemakkelijk binnen een paar seconden meer dan tweeduizend Google-links targeten en schrapen. Het is een van de meest verbazingwekkende en beroemde webscraping en data-extractieprogramma's. Gegevens kunnen worden geëxporteerd naar indelingen zoals SQL, JSON, XML en CSV. U kunt eenvoudig webinhoud verzamelen, controleren en extraheren met de eenvoudige aanwijzen-en-klikken-interface. Om de bescherming van zijn gebruikers te garanderen, heeft Google een aantal strategieën geïmplementeerd en wordt u gevraagd om captcha op regelmatige basis in te voegen. Het betekent dat als u twintig verzoeken naar de zoekmachines stuurt, sommige ervan meteen worden geweigerd als de captcha niet goed is geplaatst. Google probeert te voorkomen dat gebruikers zijn zoekmachine-links schrapen, maar de bovenstaande tools worden veel gebruikt om gegevens van websites en blogs te extraheren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport