Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende fouten bij de A9-zoekmachineoptimalisatie?

Het lijkt misschien een beetje, maar de e-commerce shoppers kunnen precies vinden wat ze nodig hebben - alleen als uw productvermelding alle noodzakelijke zoektermen bevat die nauw gerelateerd zijn aan de zoekopdracht gevuld door de potentiële koper. Maar aangezien het leeuwendeel van de optimalisatietechnieken voor zoekwoorden bijna hetzelfde werkt, heeft de A9-zoekmachineoptimalisatie van Amazon een heel andere benadering tot dat proces. En het betekent dat er veel vaak voorkomende fouten zijn die te veel Amazon-verkopers nog niet kennen. Dat is de reden waarom ik hieronder het mysterie rond de A9-zoekmachine optimalisatie ga opruimen en u de meest voorkomende valkuilen laat zien, in overeenstemming met terugkerende fouten gemaakt door te veel online ondernemers die hun producten verkopen op die echt drukke marktplaats. Laten we ons dus gaan verdiepen!

Amazon's A9 Search Engine Optimization

Mistake One: Backend-zoektermen

Het probleem is dat te veel verkopers op Amazon geloven dat de De backend-sectie van hun productvermelding met de rest van hun belangrijkste doelzoekwoorden (die hun plaats niet konden vinden in de producttitel of in het beschrijvingsgedeelte) zijn de minst belangrijke velden voor de A9-zoekmachineoptimalisatie. En ze hebben allemaal verschrikkelijk ongelijk. Dus, als u optimaal gebruik wilt maken van uw zoekwoordoptimalisatie voor uw productvermelding, dan is dit de juiste manier om uw productpagina te optimaliseren (in de dalende volgorde van belangrijkheid):

1) Producttitel;

2) Lijst met kogelpunten;

3) Backend-zoektermen;

4) Productbeschrijving.

Dat is alles!

Fout twee: Alles op één plaats zetten

Ik bedoel hier dat een van de meest voorkomende fouten bij de A9-zoekmachineoptimalisatie een vrij algemene situatie is wanneer de verkoper het leeuwendeel van de belangrijkste doelzoekwoorden - alleen op één plek, in plaats van alles in vijf regels gescheiden te houden. Het betekent dat het niet nodig is om al die 250 tekens aan een enkel veld te geven, ongeacht hoeveel belang je eraan geeft.

Daarom betekent het concentreren op slechts één regel gewoon dat u waarschijnlijk 80% van de resterende zoekwoordmogelijkheden verspilt.

Fout Drie: Herhaald herhalen van dezelfde woorden

Volgens Amazon is het niet nodig om een deel van uw inhoud te dupliceren, wat al voorkomt in andere attributen van uw productvermelding. Het betekent dat elk dubbel gebruik voor uw belangrijkste doelzoekwoorden niets anders is dan het verspillen van die kostbare ruimte. Immers, het verwerken van uw productvermelding optimalisatie op een meer accurate en verstandige manier zal de deur openlaten voor het verkrijgen van een groter aantal of geïndexeerde en gerangschikte sleutelwoorden waarvan u kunt profiteren. Simpel gezegd, alles wat u hier nodig heeft, is om elk hoofddoelwoord slechts eenmaal te vermelden (dat is voldoende, zeker) en vrij door te gaan naar het invullen van de volgende secties van uw productpagina die moeten worden geoptimaliseerd voor de rest van precies gerichte zoektermen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport