Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke Amazon on sale-tools kunnen jouw leven gemakkelijker maken?

Als u ervaring hebt met het verkopen van producten op Amazon, moet u weten dat dit een tijdrovend proces is dat aanzienlijke inspanningen en voortdurende verbetering vereist. U kunt niet zelf alle zakelijke aspecten beheren, vooral als u Amazon als de extra verkoopbron gebruikt. Gelukkig kun je veel professionele Amazon-verkooptools vinden die je leven gemakkelijker zullen maken. Door ze te gebruiken, kunt u meer tijd besteden aan uw bedrijfsontwikkeling en een proces versnellen om bedrijfsstatistieken van Amazon te controleren.

Dit korte bericht is gewijd aan de manieren waarop u uw bedrijf kunt verbeteren met behulp van Amazon-verkooptools. Dus laten we deze hulpmiddelen eens nader bekijken. Hier verbreek ik ze met waarvoor ze dienen, niet noodzakelijk de volgorde waarin ik ze aanbeveel.

Zakelijke diensten van Amazon

Jungle Scout

Jungle Scout is een geautomatiseerde online software die u helpt bij het vinden van de producten die u kunt gebruiken van. Het is verstandig om deze tool in de eerste fase van uw optimalisatiecampagne te gebruiken, omdat dit de tijd voor giswerk vermindert en alle risico's van lancering elimineert.

Er zijn twee opties om de Jungle Scout-app te gebruiken. De eerste is een web-app. Hiermee kunt u lucratieve marktniches en winstgevende producten vinden in de gehele Amazon-catalogus. De Jungle Scout-app biedt u de mogelijkheid om alle databases te filteren op prijs, verkoop en categorie om de meest geschikte inventaris te vinden. Bovendien kunt u met deze tool de rangposities en prijzen van concurrenten volgen. Als u deze tool gebruikt als Chrome-extensie, kunt u meteen productinzichten krijgen op elke pagina terwijl u bladert. Het geeft u de prijs, de rangorde, het aantal beoordelingen en meer van elk product voor een nauwkeurige productvergelijking.

AMZ Tracker

AMZ Tracker is een waardevol onderzoeksprogramma voor gratis producten voor Amazon-handelaars. Het helpt rankings te laten groeien met behulp van promotie, conversiepercentageoptimalisatie en analyse door concurrenten.

Het belangrijkste voordeel dat deze software u kan bieden, is echter een professioneel zoekwoordonderzoek. Volgens de gegevens van de bedrijfswebsite was AMZ Tracker de eerste Amazon-zoekwoordtracker die ooit werd geproduceerd. Het betekent dat het een enorme database met zoektermen van Amazon heeft en aan uw optimalisatiebehoeften kan voldoen. Met deze tool kunt u zien hoe zoekwoorden die gerelateerd zijn aan uw producten, gerangschikt zijn in de Amazon-zoekresultaten.

Volgens de defensieve strategie van AMZ Tracker kunt u elke keer dat uw klanten minder dan 5-sterrenrecensies hebben negatieve beoordelingsmeldingen ontvangen. Het geeft je de kans om onmiddellijk te reageren om hun problemen op te lossen en hen te vragen om de rating te verhogen. Een andere nuttige AMZ Tracker-service is gekaapte waarschuwingen. Deze service geeft waarschuwingen wanneer andere verkopers proberen uw vermelding te kapen. U kunt ze terugvorderen voordat ze cruciale gegevens over uw product verzamelen.

Deze tool is dus meer dan alleen rangtracker, omdat u hierdoor inzicht krijgt in hoe u uw productvermelding kunt optimaliseren, uw productrang kunt verbeteren en zelfs kunt verschijnen in Amazon Buy Box.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport