Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe een Amazon-productonderzoek uitvoeren om betere verkoopkansen te vinden?

De meeste Amazon-beginners hebben te maken met de vraag hoe ze de juiste producten kunnen vinden om op Amazon te verkopen. Om deze problemen op te lossen in de initiële ontwikkeling van het bedrijf en de optimalisatiefase is essentieel voor uw toekomstige Amazon-succes.

Er zijn veel gidsen op het internet die enkele tips geven om te beginnen met verkopen op Amazon. Er is echter een gebrek aan gedetailleerde informatie over waar te beginnen met het ophalen van de meest winstgevende producten om te verkopen. In deze korte handleiding zal ik u een stap-voor-stap handleiding geven voor het vinden van een product dat op Amazon kan worden verkocht, dat winstgevend is, maar niet te concurrerend.

Hoe onderzoek naar Amazon-producten uitvoeren om betere productideeën voor uw e-commercebedrijf te vinden?

Het is belangrijk om de tijd te nemen om het Amazon-platform zorgvuldig te onderzoeken en de juiste keuze te maken en de juiste producten te vinden. In deze paragraaf zal ik u enkele wezenlijke onderzoeksstappen voorstellen die u moet nemen om het beste product te vinden dat u op de wereldwijde Amazon-markt kunt verkopen.

Kijk door de Amazone om goede ideeën te vinden over wat al goed verkoopt op Amazon

De eenvoudigste manier om goede productideeën te vinden op Amazon is door de Amazon Best Sellers List te bladeren. Het is een lijst waarin alle bestverkopende artikelen in elke productcategorie zijn verzameld. Hier kunt u een idee krijgen van de TOP-100-producten die momenteel op Amazon worden verkocht. Het betekent dat deze producten u waarschijnlijk een aanzienlijke winst opleveren als u ze gaat verkopen. U moet er echter rekening mee houden dat deze producten zeer concurrerend kunnen lijken en dat u klanten op zijn minst iets anders of nieuw moet bieden om hun aandacht te trekken.

Nog een voordeel van productenonderzoek bij Amazon is dat je een item kunt vinden dat al op Amazon wordt verkocht en vervolgens een leverancier kan vinden die het product al maakt. Dus alles wat je nodig hebt, is om je label of verpakking erop te maken.

Terwijl u onderzoek doet naar Amazon, moet u enkele speciale criteria volgen

Eerst en vooral moet u uw aandacht vestigen op het gewicht van het product dat u gaan verkopen. De ideale variant is een klein en licht product dat niet meer dan enkele kilo weegt. De meer massieve producten zullen een groot verschil maken in de verzendkosten van uw product. Bovendien is het logisch om de producten op te pikken die eenvoudig zijn en niet gemakkelijk breken of complicaties hebben. Als u een kwetsbaar product selecteert, krijgt u mogelijk restituties en klachten van klanten.

Selecteer geen te dure of te goedkope producten. De ideale variant is het product dat u voor meer dan $ 10 kunt verkopen en dat een winstmarge van ten minste 30% heeft. Het biedt u de mogelijkheid om een concurrerend prijsbeleid te voeren en uw klanten kortingen en verkopen te bieden.

Bovendien is het essentieel om de producten op te pikken die je op de een of andere manier in de markt kunt laten opvallen, of je kunt een beter product vinden om op Amazon op de markt te verkopen.

Als e-commerceverkoper zou u de producten moeten oppikken die u de emotionele voldoening geven. Daarom is het redelijk om producten te vinden die enigszins geïnteresseerd of gepassioneerd zijn.

En ten slotte moet u bij het zoeken naar de nieuwe productideeën van tevoren nadenken over het algemene bedrijfsbeeld. U moet overwegen of de markt en niche waar u naartoe wilt komen, aan uw zakelijke behoeften en doeleinden kunnen voldoen.

Verifieer de winstgevende markten op Amazon

Zodra u de winstgevende producten voor uw Amazon-bedrijfsontwikkeling hebt gevonden, moet u bepalen of de markt waarin ze zijn geplaatst waardevol genoeg is om deze potentieel te verkopen.

Om de winstgevendheid van de specifieke markt te bepalen, kunt u een van de beschikbare Amazon-onderzoekstools implementeren, zoals AMZ Keyword Tool of Jungle Scout. Met deze hulpmiddelen ontvangt u de verkoopgegevens van de producten, zodat u kunt controleren hoeveel verkopen de concurrenten dagelijks ontvangen. Als u de verkregen analytische gegevens onderzoekt, kunt u de concurrentie op de markt en de winstgevendheid analyseren.

Analyseer de mate van concurrentie op de markt

Voordat u het product op Amazon gaat verkopen, moet u de mate van concurrentie op de specifieke markt analyseren om zeker dat je er zeker van bent dat je daar kunt concurreren. Als deze markt te concurrerend is en veel van de gerelateerde voorstellen bevat, zal het veel tijd en moeite kosten om uw producten zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten.

Om de mate van concurrentie op de specifieke markt te analyseren, moet u de beoordelingen doornemen en de kwaliteit van de gepresenteerde producten is het essentiële onderdeel waar u op moet letten. D e TOP-concurrenten hebben de duizenden positieve feedbacks en goede verkoophistorie, dan wordt het een uitdaging om mee te concurreren. Zorg er dus voor dat u alle TOP-bedrijfsprofielen van concurrenten hebt onderzocht om te zien hoeveel beoordelingen ze hebben. Als uw concurrenten een paar honderd recensies hebben, zal het vrij gemakkelijk zijn om deze marktniche te domineren.

Controleer het Alibaba e-commerce platform om te zien of er een private label potentieel is

In de laatste fase van uw productonderzoek, moet u Alibaba Marketplace raadplegen om te achterhalen of sommige fabrikanten en leveranciers maken al het product dat u kiest. U moet ervoor zorgen dat deze producten een private label kunnen hebben. Alles wat u nodig hebt, is om de eerste letter van uw productnaam in het zoekvak van Alibaba te typen om de volledige lijst met potentiële leveranciers en fabrikanten te verkrijgen die dit product maken. Hier kunt u de groothandelswaarde van het product bekijken en zien welke soorten verschillende producten er zijn die u mogelijk kunt verkopen.

De verkregen gegevens zullen alleen verifiëren dat de producten die u kiest geschikt zijn voor verkoop op Amazon. Het zal je helpen om het onderzoek samen te stellen dat je nodig hebt om een beter Amazon-zoekbeslissing te nemen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport