Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De beste Google-webschraper - Semalt Expert

Net als Gitorious, GitLab en BitBucket is GitHub een goed onderlegd besturingssysteem dat bewaart uw gegevens in een leesbare en schaalbare vorm. GitHub biedt twee soorten plannen: gratis opslagplaatsen en betaalde opslagplaatsen. Het claimt meer dan 15 miljoen actieve gebruikers en bijna 56 miljoen repositories over de hele wereld te hebben.

Belangrijkste redenen om GitHub te gebruiken:

 1. Levert een bijdrage aan uw open source projecten: 

GitHub draagt bij aan uw favoriet open source projecten en bespaart veel tijd en energie. Als uw project wiki's of probleemtrackers bevat, kunt u GitHub kiezen en uw werk gemakkelijk gedaan krijgen. Symfony, Django en Ruby on Rails gebruiken deze service om nieuwe projecten en bijdragen van externe werknemers te ontwikkelen.

 2. GitHub Enterprise: 

Net als GitLab en BitBucket is GitHub Enterprise ontworpen voor grote ondernemingen. Het helpt programmeurs en experts hun repositories te hosten achter een bedrijfsfirewall.

 3. Markdown: 

Markdown is een praktijk van het schrijven van documenten met een specifieke teksteditor. GitHub is in staat om wiki's, opmerkingen en probleemzoekers om te zetten in afwaardering en zo uw werk gemakkelijker te maken. Met andere woorden, dit betekent dat u professionele documenten kunt schrijven met deze service. Als je niet over voldoende programmeer of codeervaardigheden beschikt, kun je GitHub nog steeds gebruiken om tekstdocumenten te maken.

 4. Geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven: 

GitHub heeft een uitstekende documentatie. Het is geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. In de GitGub-sectie vindt u nuttige artikelen en populaire onderwerpen. Wilt u weten hoe Git-workflow te creëren? Je hebt toegang tot zijn blog om alles op dit gebied te weten. GitHub heeft Gist een paar maanden geleden geïntroduceerd. Met Gist kun je gemakkelijk verschillende bestanden in Git-repositories veranderen. Bovendien maakt Gist het gemakkelijk voor u om wijzigingen in uw configuratiebestanden en scripts te delen en bij te houden. Gist bouwt voort op het eenvoudige concept van een Pastebin en voegt codefragmenten en SSL-codering toe voor privé-plakken.

 5. GitHub Marketplace-service: 

GitHub biedt ook marketplace-services aan zijn gebruikers. De belangrijkste services worden hieronder vermeld:

 • Rollbar  - GitHub biedt real-time foutopsporingstools en is compatibel met Ruby, Node.js, PHP, .Net, JavaScript, Python, Android, C ++, iOS, Go en Java.

 • Codebeat  - Deze optie is goed voor code-analyse. De ondersteunde talen zijn Go, Elixir, Java, Python, JavaScript, Swift, Ruby, Kotlin, TypeScript en Objective-C.

 • Travis CI  - Het geeft u volledige controle over de GitHub-omgeving en is ontwikkeld voor teams die webcontent vertalen in verschillende talen.

 • GitLocalize  - GitLocalize synchroniseert met je GitHub-repository en houdt een aantekening bij van je werk.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport