Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hedeflenen arama terimlerini bulmak için pratik Amazon ipuçları nelerdir?

Bir önceki yıl ortalama Amazon geliri 34 milyar dolar. Amazon kurucusu Jeff Bezos dünyadaki en varlıklı insan olarak tanınmaktadır. Bu rakamlar her ay artmaya devam ediyor, bu nedenle işinizi bu platformda başlatmak veya onu ek pazar olarak kullanmak için% 100 akıllı bir karar olacaktır. Diliminizin boyutu, Amazon arama sonuçları sayfasındaki ürünlerinizin görünürlüğüne ve giriş dönüşümünüze bağlıdır. Amazon arama motoru optimizasyonu, bu sorunların her ikisini de çözmeye yardımcı olur.

Listenizi Amazon'da bulabilmek için kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmalısınız. Amazon arama sistemini kullanarak manuel olarak veya otomatik olarak üçüncü taraf anahtar kelime araştırma araçları yardımıyla yapabilirsiniz. Size en doğru veriyi elde etmek için hem anahtar kelime araştırma yöntemlerini kullanmanızı öneririm.

Ürünlerinizi Amazon arama işleminde nasıl bulacaksınız?

Sadece çabalarınıza dayanarak Amazon'da anahtar kelime araştırması yapmak için, Amazon arama kutusuna hedeflenen arama teriminizin ilk harflerini eklemeniz gerekir. Bundan sonra sistem size popüler kullanıcı sorgularına dayalı otomatik bir öneri sunacaktır. En alakalı olanları ayırt etmek için bu öneriyi inceleyin. Ayrıca, daha fazla anahtar kelime fikri elde etmek için ilgili ürünlere ve kategorilere dikkat etmeniz gerekir. Hedeflenen arama terimleri, ürün başlıklarına ve açıklamalarına dahil edilebilir. Bu nedenle, sıralama yapabileceğiniz arama terimlerini ayırt etmek için tüm ilgili listeleri dikkatlice okumanız gerekir. Bu yöntemi kullanarak, çoğunlukla genel arama terimlerini bulacaksınız. Bununla birlikte, eğer daha az rekabetçi kuyruklu anahtar kelimeler elde etmek istiyorsanız, web üzerinde bulunan otomatik anahtar kelime araştırma araçlarını uygulamalısınız.

Amazon anahtar kelime araştırması için özel olarak tasarlanmış otomatik yazılımlar arasında aşağıdakileri ayırt edebilirim:

  •  Anahtar Kelime İnceleyicisi 

It Ticaret Anahtar Kelime Arama seçeneği de dahil olmak üzere Amazon satıcılarına bazı olanaklar sunan profesyonel bir çevrimiçi platformdur. Bu işlev TOP yeni arama terimlerini günlük veya haftalık olarak kontrol etme fırsatı verir. Bu aracı kullanmak için ya kullanmak istediğiniz alet için kredi satın almalısınız ya da aylık bir abonelik satın almalısınız. Bu anahtar kelime araştırma aracı sadece Amazon anahtar kelime araştırması için değil aynı zamanda Google, App Store ve diğer arama için de tasarlanmıştır

motorlar. Bir kullanıcı bu platformlar arasında kolayca geçiş yapabilir. Hedeflenen anahtar kelimenizi eklemelisiniz ve sistem size dayalı bir öneri listesi sunacaktır..Daha gelişmiş özelliklere erişmek isterseniz, Amazon İçin Anahtar Kelime Aracı seçeneği için ödeme yapabilirsiniz.  

Semalt Amazon SEO aynı anda bir optimizasyon ve anahtar kelime araştırma aracıdır. Çoğu satıcı, oradaki ürün araştırmasına başlarken ve yalnızca Amazon arama motoruna aktarırken, Google arama sonuçlarında hedeflenen trafiği çekmeye yarar. Etkin bağlantı kurma kampanyasını yürüterek, arama sonuçları sayfasındaki ürün listeleme konumunuzu iyileştirmeye yardımcı olur. Üstelik, size pazar araştırması ve rekabetçi analiz temel alınarak satış yaratan anahtar kelime önerileri sunar. Anahtar kelime araştırma süreçleri, haftalık raporlar gönderen profesyonel Semalt SEO uzmanları çalıştırmaktadır. Gizli bir masraf veya ekstra ücret yoktur. İhtiyacınız olan her şey bir yıllık abonelik için ödeme yapmaktır.  Google Anahtar Kelime Planlayıcı 

 Google Anahtar Kelime Planlayıcı Amazon liste optimizasyonu için kullanılabilir. Amazon envanterinizin satışlarını artırmak için gerekli verileri sağlayabilir. Ücretsiz, kullanımı basit ve size raporlarınızı indirme olanağı sunuyor. Bu aracı uygulayarak, günlük ürün eğilimlerini öngörmek için anahtar kelime eğilimlerini Google Anahtar Kelime Planlayıcı ile izleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz. 

Amazon pazarında iş dönüşüm oranınızı nasıl yükseltebilirsiniz?

Dönüşüm, kullanıcıların sizi bulması ve müşterileriniz olmaya karar vermesidir. Ürün listelemenizin onlara kalmak için bir neden vermediği halde ayrılma ihtimaliniz yüksek olacak, bu da ürün açıklamanızın alakalı olmadığı anlamına geliyor. Amazon sizin rütbenizi azaltacaktır, bu da sizin için maddi bir kayıp demektir. Bu nedenle, robotlar için değil, potansiyel müşterileriniz için girişinizi oluşturmalısınız. Açıklayıcı, okunabilir ve yararlı olun. Açıklamalarınızdaki ve mermilerinizdeki olası tüm kullanıcı sorularını cevaplayarak, envanterinizi satın alacakları kişilere ne elde edeceklerini net bir şekilde anlayın. Hedeflenen arama terimleriniz de dahil olmak üzere heyecan verici ve ilgi çekici bir kopyasını yapmak harika bir sanattır. İlk optimizasyon görevi, müşterilerinizi ve robotlarınızı mutlu etmektir.

  •  Başlık 

Başlığınız, müşterilerin ürün bağınızı takip etmeleri gerekip gerekmediğini belirlemelerine yardımcı olan girişinizin en önemli kısmıdır. değil..Amazon başlık optimizasyonu yönergeleri, Amazon Satıcı Merkezi sayfasında sunulmaktadır. Bu bilgiyi tekrarlamak istemiyorum. Bilmeniz gereken tek şey, kitabınızın mümkün olduğunca açıklayıcı olması gerektiğidir. Aklımdaki ideal Amazon unvanı, "ana arama terimi" + "marka adı" + "yüksek arama hacmine sahip 3 hedefli arama terimi" + "değer teklifi" + "miktarı veya varsa diğer ürün özelliklerini içeren aşağıdaki yapıya sahiptir. Amazonlar'da satıcılar daha fazla müşteri çekmek ve satışlarını artırmak için temel bir sıralama faktörü olarak hizmet ediyorlar".

  •  Fiyat 
 Fiyatınızın inanılır görüneceğinden ve sağladığınız ürün veya hizmetlerin kalitesine uygun olduğundan emin olun. Daha fazla müşteri çekmek için onlara piyasa ortalamasından biraz daha düşük bir fiyat sağlamalısınız. Örneğin, şimdi bir alışveriş yaparsanız, onlara 10 $ indirim sağlayabilirsiniz. İndirim teklifinizin zamanını sınırlamak akıllı bir fikirdir. Bir diğer akıllı pazarlama hüneri, birden fazla birim satın almanın ödüllendirileceği mütevazı indirimler için kupon kodları oluşturmaktır. Fiyat hafifletmek, denetlemede iyi bir girişimdir, ancak anlaşmanın, değeri değeri sorgulamayın veya markanızı devalüe etmediğinden emin olun. 

Başlık optimizasyonu müşterilerin sizi arama sonuçları sayfasında bulmasına yardımcı olur, ancak sizin Ürün fotoğrafları, listenizi başkalarıyla değil de tıklamalarını sağlar. Amazon, ürününüzün yedi fotoğrafını yüklemek için bir fırsat verir. Satış fırsatlarınızı kaybetmeyin ve hepsini daha fazla satış kazanmak için doğru kullanın. Birincil ürün görüntüsünüz beyaz arka planda olmalıdır. Satan ürün, çerçevenin% 85'inden azını doldurmamalıdır. Ana resim, beyaz üzerine üç farklı detay görüntüsü ile izlenmelidir. Bu fotoğraflar size tüm ürün özelliklerini, dokusunu ve gerçek boyutunu gösterme fırsatı verir. Bundan sonra, yaşam tarzı veya fayda içeren çekimlerle birlikte diğer üç resim yüklemeniz gerekiyor. Envanterinizi, kullandığınız ürün avantajlarını vb. Kullanan kişilerin fotoğraflarını çekebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport