Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke hulp heb je nodig voor het optimaliseren van Amazon-advertenties?

Als u nieuw bent op Amazon, moet u zich ervan bewust zijn dat een goed gemaakte aanbieding een sleutel is tot uw Amazon-succes. Het kan gebruikers naar je toe trekken of ze naar een andere verkoper laten gaan. Een geweldige productvermelding is dus essentieel, vooral als u nog niet bekend bent met Amazon. Bovendien is het niet alleen een eenmalige investering. Met andere woorden, u zult uw aanbieding elke zes maanden moeten verbeteren door deze aan te passen aan de nieuwe Amazon-vereisten.

In dit bericht ga ik bespreken hoe belangrijk uw Amazon-vermelding is en wat u moet weten wanneer u deze maakt of bijwerkt.

Amazon-productoverzichtanatomie

Normale Amazon-aanbieding bestaat uit zes primaire segmenten: producttitel, productafbeeldingen, belangrijke productkenmerken, productbeschrijving, klantrecensies en sterren ranglijst.

U dient elk van deze secties in te vullen volgens de algemene Amazon-optimalisatievereisten. Het is essentieel om elk beschikbaar teken te gebruiken als de veel trefwoorden die u in uw lijst zult opnemen, des te hoger u scoort op Amazon SERP. Bovendien zul je door moeten gaan met verbeteringen in dit verband om in de TOP van Amazon e-commerce game te blijven. Al met al helpt het u om bezoeken te verhogen, conversies te stimuleren en zelfs uw winst te vergroten. En als bonus krijgt u positieve recensies op Amazon die uw merk betrouwbaar en betrouwbaar maken.

  •  Producttitel 

Producttitels op Amazon verschillen volledig van wat we voorheen op Google zagen. Ze zijn lang en beschrijvend en kunnen er in de regel zelfs gevuld uitzien. Hier heb je een limiet van 250 tekens en het is redelijk om alles te gebruiken.

U moet alle benodigde informatie over uw product opnemen in een titel zoals kleur, maat, materiaal, specificaties en andere primaire functies. Houd er rekening mee dat u uw vermelding maakt voor uw potentiële klanten, niet voor Amazon-crawlers. Trouwens, Amazon-algoritme is gebaseerd op waar echte kopers naar zoeken. Daarom moeten kopers een goed beeld krijgen van wat ze gaan kopen wanneer ze de titel van uw product zien. Het is slim om iets op te nemen of waarde toe te voegen om uw spullen te onderscheiden van die van uw concurrent.

  •  Productafbeeldingen 

Met Amazon kunt u maximaal negen foto's voor elk item maken. Het is slim om alle beschikbare afbeeldingen te gebruiken om klanten uw product vanuit verschillende invalshoeken te laten zien. Houd er rekening mee dat productafbeeldingen het belangrijkste zijn dat kopers als eerste vertoning van uw items gaan gebruiken.

U moet ervoor zorgen dat al uw afbeeldingen een breedte van ten minste 1000 px en een hoogte van 500 px hebben. Met deze grootte kunnen gebruikers inzoomen op uw foto's en de details bekijken. Besteed bijzondere aandacht aan de kwaliteit van uw afbeeldingen. Het is aan te raden om naar een professionele fotograaf te verwijzen om een uitstekende presentatie voor uw merk te maken. Uw hoofdafbeelding moet een witte achtergrond hebben en mag geen reclameborden en watermerken bevatten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport