Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me laten zien hoe je de rangorde van Amazon kunt verbeteren?

Allereerst, voordat ik je laat zien hoe je je Amazon-rangschikking kunt verbeteren, wil ik eerst beginnen met een waarschuwing. Het punt is dat te veel ecommerce-verkopers en zelfs grote Amazon-verkopers in de val trappen van snelle SEO. Ik bedoel de meest voorkomende situatie als het erom gaat een bepaald product op de eerste pagina te laten rangschikken door Amazon's ASIN - alleen door wat geld te betalen aan die zogenaamde "Amazon SEO" bedrijven of e-commerce-marketingproviders. En hun lieflijke woorden lijken misschien vaak overtuigend genoeg voor de meesten van ons, toch? In feite is het leeuwendeel van dergelijke aanbiedingen echter gewoon gokken op niets anders dan waarschijnlijk de beruchtste Black-Hat SEO-technieken, bekend om hun echt riskante en soms volledig onvoorspelbare resultaten.


Simpel gezegd, zulke gewetenloze (zo niet zeurende) SEO's hoeven feitelijk niet te weten hoe ze de rangorde van Amazon op de juiste manier kunnen verbeteren zonder de regels van het spel te overtreden. Gewoon omdat ze gewoon massale nepklikken gebruiken, botbezoeken en geautomatiseerde 'add-to-cart'-acties met slechts één doel: snel een product ASIN naar de top van de relevante SERP's duwen. Maar net als bij Google, een deal hebben met die lastige verkeersgenererende technieken of zelfs openlijk illegale acties om te manipuleren met het gedrag van de live shopper voor een betere ranking - bijna altijd eindigt alles met het krijgen van opschorting van Amazon Verkopersaccounts. Alles kan net zo goed tot het uiterste komen, dat is waarom zelfs grote verkopers van Amazon potentieel kunnen lijden aan een volledig onomkeerbaar verbod, waardoor hun hele online bedrijf een extreem groot risico loopt om al die zuurverdiende vorderingen te verliezen - beide met een goede verkoper naam en hun betrouwbare verkoopgeschiedenis op Amazon.

Daarom wordt duidelijk dat alleen slimme en zeer verstandige online ondernemers weten hoe ze hun Amazon-ranglijst kunnen verbeteren zonder voor die schijnbaar heilzame en beruchte middelen van Black-Hat SEO te hoeven gaan. Dat gezegd hebbende, zal ik u een korte reeks van momenteel geldige suggesties en praktische ideeën geven die u kunnen helpen te begrijpen hoe u de rangorde van Amazon in de volgende belangrijke gebieden kunt verbeteren, zoals het verzenden van organisch verkeer naar uw productvermeldingen, zodat uw canonieke URL's goed zijn geoptimaliseerd voor uw best presterende zoekwoorden, waarbij u het meeste haalt uit uw Backend-zoektermen, evenals enkele andere diverse zaken die verband houden met de kwestie. Laten we ons eindelijk eens gaan verdiepen!

Amazon Ranking verbeteren - Snelle en veilige SEO-tips

Dit is dus hoe je de rangorde van Amazon kunt verbeteren zonder het risico te lopen dat je je verkopersaccount onder krijgt suspensie. Probeer de volgende dingen, en gebruik-bewezen actieplannen om uw aanbiedingen goed te laten scoren. En onthoud - als deze goed worden afgehandeld, kunnen deze eenvoudige stappen u snel helpen de juiste weg te vinden en eindelijk het A9-algoritme voor zoekrangschikking van Amazon voor eens en voor altijd te temmen.

Pomp meer verkeer naar uw productvermeldingen

Het lijkt misschien een goed idee, maar uw Amazon-ranglijst voor elk product wordt mede bepaald door de meest recente verkoopgeschiedenis, evenals omdat het een gemeenschappelijk niveau van klantbelang is, betekent dit dat hoe meer webverkeer naar uw productvermelding op Amazon wordt verzonden en hoe meer interesse het krijgt van de klanten die daar wonen (bijvoorbeeld door het recente aantal succesvolle deals), voegt toe aan verlanglijstjes, etc.) - hoe hoger deze lijst in de lijst van de relevante SERP's. Dus, hier is hoe je je Amazon ranglijst kunt verbeteren door meer verkeer te sturen via de volgende gebieden:

  • Gebruik Amazon PPC (anders, Pay-Per-Click) advertenties en probeer optimaal te profiteren van Sponsored Advertenties die worden ondersteund door het e-commerceplatform.
  • Profiteren van groter extern verkeer op betaalde basis (bijvoorbeeld met behulp van Google AdWords, Facebook Ads en andere manieren van betaald webverkeer).
  • Zorg ervoor dat u voldoende extern extern verkeer genereert dat van nature organisch is (d.w.z.e. natuurlijk webverkeer komt organisch - direct van de toonaangevende beïnvloeders van de branche, relevante blogberichten, productrecensies, artikelen en andere nuttige inhoud die nauw gerelateerd is aan elk item dat u op de Amazon-marktplaats hebt genoteerd).

Werk meer aan uw Canonical URL's

U kunt ook helpen uw productvermeldingen beter te rangschikken op Amazon - gewoon door alles op zijn plaats te hebben met Google zoekmachine. Maar het is een feit dat de Canonical URL's van Amazon niet rechtstreeks kunnen worden bewerkt. Maar je kunt ze nog steeds op je eigen manier laten aanpassen, moet ik toegeven. Dus, hier is hoe je de rangorde van Amazon verbetert door goed te werken met je Canonical URL's. Alles is vrij eenvoudig - begin met het identificeren van de Canonical door de juiste klik op uw productvermelding te geven en de optie "View page source" te selecteren. Zoek vervolgens de term "canoniek" op met behulp van de procedure voor het zoeken naar standaardpagina's door exact dezelfde tekst te gebruiken. Ga verder met het inspecteren van de URL, controleer gewoon of deze is verzonnen met het beste van uw niet-winnende zoekwoorden of niet. Mocht dit toch gebeuren, probeer dan met de andere varianten van uw producttitel te spelen, zodat de Canonical URL overeenkomstig wordt bijgewerkt. Daarna hoeft u alleen maar het juiste productzoekwoord in te vullen met het hoogste zoekvolume in de buurt van het begin van de titel - en u bent klaar!

Haal het beste uit uw back-end zoekvoorwaarden

Alles wat u daar nodig hebt, gebruikt alleen de maximaal toegestane tekens voor elk veld van deze sectie. Merk echter op dat Amazon onlangs zijn algemene regels heeft herzien, zodat sommige producten nu maximaal 1.000 tekens kunnen bevatten, afhankelijk van hun categorie. Zorg er dus voor dat je alles hebt ingevuld in overeenstemming met de belangrijkste bepalingen en richtlijnen voor inhoudsoptimalisatie van Amazon die momenteel geldig zijn.

Rest van diverse dingen

En hier is hoe u uw potentieel voor het rangschikken in Amazon nog verder kunt verbeteren - gebruik het maximale aantal tekens dat is toegestaan voor uw Amazon-productbeschrijving, in lijn met goed werken aan het V & A-gedeelte dat u op uw productvermelding vindt. Eenvoudig gezegd, kunt u wat extra tekst en bonusafbeeldingen toestaan met de nieuwe functie die bekend staat voor Amazon als Enhanced Content. Op die manier moet u niet vergeten dat hoe meer tekst u op uw productvermelding plaatst, des te beter het rankingpotentieel op Google zal zijn. Dat is de reden waarom goed werken om te reageren op al uw vragen van klanten, het organische webverkeer direct naar uw productpagina op Amazon kan leiden, en daarmee uw potentieel voor betere ranking daar op uw eigen manier een boost geeft.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport