Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe u alle links van een website gratis krijgt

Af en toe wilt u misschien alle links of URL's van een website extraheren. De meest voorkomende reden hiervoor is om zoekmachines te helpen, vooral Google indexeert uw webpagina's of inhoud eenvoudig. Het proces is nuttig omdat het helpt bij het analyseren van de zichtbare titels, metatags en metabeschrijvingen en het wegwerken van verbroken koppelingen. Webmasters en bloggers weten dat het moeilijk is om alle links van een website te extraheren met gewone methoden. Met de volgende hulpmiddelen kunt u uw werk echter enigszins verminderen.

1. Screaming Frog:

De Screaming Frog SEO Spider is een uitgebreide webcrawler en link-extractor waarmee we de URL's van een site kunnen ophalen en sleutelelementen van een site kunnen ophalen. analyseer de onsite SEO. U kunt deze tool onmiddellijk downloaden en activeren, of de premium-versie kopen die buitengewone functies ontgrendelt. Met deze tool kunt u de resultaten in realtime analyseren en URL's extraheren op basis van metabeschrijvingen en titels. U kunt ook een XML-sitemap voor afbeeldingen en een XML-sitemap maken met deze geavanceerde tool.

2. Link Extractor:

Voer de geldige websitelink in en verkrijg alle URL's op basis van uw vereisten, dankzij Link Extractor om dit mogelijk te maken. Het is een van de beste en meest nuttige linkschraperservices op internet. resultaten worden getoond in de vorm van een link, en je krijgt helemaal geen kapotte URL's omdat Link Extractor alle gebroken links automatisch kan repareren. Om webschrapen uit te voeren, moet je gewoon de gewenste URL in het formulier kopiëren en herhalen en Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze service is dat deze kan worden gebruikt om alle interne en externe links van een webpagina te krijgen. De linktekst en de koppelingsregel in uw site of HTML-code worden ook weergegeven in de definitieve resultaten. 

3. URL Extractor Tool:

URL Extractor Tool wordt hoofdzakelijk gebruikt om de tijdelijke en permanente redirect te vinden, identificeer de omleidingslussen en - ketens en upload de lijst met URL's voor audit in de sitemigratie Met deze tool kunnen we meerdere URL's van een site schrapen en is het geschikt voor webmasters. Het is gebouwd met een beroemde en eenvoudige opdrachtregeloptie genaamd Lynx en kan worden gebruikt voor het testen en het oplossen van problemen met de webpagina's vanaf een opdrachtregel. Het is volledig gratis en werkt op alle webbrowsers. De tool is getest met Chrome, Opera, Firefox en Internet Explorer.

4. Link Klipper:

Sommige websites blokkeren de toegang tot een bepaalde webpagina en het is misschien niet mogelijk dat u zijn links of URL's krijgt met een gewoon hulpmiddel. Link Klipper maakt uw werk echter eenvoudiger en biedt de betere gebruikerservaring. Met dit hulpmiddel kunt u eenvoudig een webpagina ophalen en krijgt u snel goed geëxtraheerde links. Geen gedoe meer om alle links van een website te kopiëren en afzonderlijk op te slaan, want met deze Chrome-extensie haalt u alle URL's eruit en exporteert u ze naar een bestand met een paar klikken. Voor de mensen die in de SEO-industrie werken, is Link Klipper een perfecte en ideale service op internet. Ze kunnen eenvoudig de doel-URL's downloaden naar hun harde schijven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport