Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je je productvermelding zichtbaar op Amazon?

Amazon is een welvarend handelsplatform dat blijkbaar veelbelovende resultaten kan brengen voor alle verkopers. Steeds meer nieuwe online Amazon-verkopers klagen echter over een paar leads en aankopen. Ze zijn begonnen met hun bedrijf in de hoop een goed bedrag te verdienen en voelen zich nu gefrustreerd en teleurgesteld over hoe langzaam hun voorraad wordt verkocht. De meeste verkopers denken ten onrechte dat als Amazon-marktplaats onder gebruikers over de hele wereld erg populair is, ze kunnen verwachten dat een aanzienlijk deel van die kopers hun producten zeker zal vinden en kopen.

Helaas is het ver van de realiteit. Het niveau van concurrentie op Amazon heeft zijn maximum bereikt. U moet uw potentiële klanten dus iets geheel nieuws geven om uw bedrijf te onderscheiden van anderen. Als u echter populaire producten met een hoge populariteit verkoopt, is de enige manier om u te onderscheiden van de massa, het optimaliseren van uw Amazon-productvermelding. Het maakt deel uit van het proces dat zich ertoe verbindt om uw producten zichtbaar te maken voor kopers en waar mogelijk de verwachtingen van klanten te overtreffen. U moet op zoek naar de manieren en kansen om uw bedrijf beter te leiden dan uw nicheconcurrenten. Je moet misbruik maken van hun fouten en weglatingen. Dit e-commerce-spel is genadeloos en alleen de sterkste, de canniest en de gelukkigste verkopers zullen overleven.

In dit artikel bespreken we de manieren om uw producten beter zichtbaar te maken voor de miljoenen Amazon-klanten. Ik zal u uitleggen hoe u uw advertentie goed kunt omzetten om uw verkoop te stimuleren en uw merkzichtbaarheid te verbeteren.

Vergroot de zichtbaarheid van uw producten via zoekopdracht

Om uw verkopen op Amazon een boost te geven, moet u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw producten te koop zien en iets ondernemen dat kan je inventaris gemakkelijk vinden op Amazon.

De meeste online shoppers die hun zoekopdracht uitvoeren op Amazon, implementeren de linkernavigatietool om door productcategorieën te bladeren. De hoofdzoekbalk is echter nog steeds de meest gebruikte methode om items op Amazon te vinden. Dus, om zichtbaar te worden op de Amazon-pagina met zoekresultaten, moet u een sterke zoekmachineoptimalisatiebenadering nemen om relevante zoektermen te vinden en deze overeenkomstig te optimaliseren.

Het algoritme van de A9-ranglijst van Amazon dient ervoor te zorgen dat de zoekresultaten relevant zijn voor gebruikersquery's door de titels, opsommingen en beschrijvingen van producten te analyseren, evenals het prijsbeleid, het aantal beoordelingen en de rang van verkopers.

Om de meest relevante zoektermen te vinden, moet u in de schoenen van uw klanten stappen. Bedenk eens hoe ze op natuurlijke wijze naar uw inventaris zouden zoeken en deze woorden aan uw lijst zouden toevoegen. Dan adviseer ik u om alle ideeën voor het verkrijgen van zoekwoorden te controleren met behulp van een professionele onderzoekstool. Het is uw taak om hun zoekvolume, relevantie en concurrentievermogen te controleren.

Optimalisatie van Amazon-titels

Zodra u uw gerichte zoektermen hebt gevonden en gecontroleerd, moet u ze opnemen in uw vermelding. Begin met de titeloptimalisatie. Het moet beschrijvend, behulpzaam en gemakkelijk te begrijpen zijn. Het is niet nodig om het met zoekwoorden te vullen. U hoeft alleen maar meerdere zoekwoorden op te nemen waar het er natuurlijk uitziet. Bewerk je titel volgens de optimalisatievereisten van Amazon, waarbij interpunctie, merk en verkoperinformatie en andere niet noodzakelijke details worden vermeden. Maak een accent op de belangrijkste functies van het product die klanten helpen hun aankoopbeslissing te nemen.

Sommige Amazon-klanten zoeken naar producten via de zoekbalk, terwijl anderen de categorieën bekijken via de linkernavigatiekolom. Daarom is het essentieel om twee bladerknooppunten in uw productvermelding op te nemen om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten bij uw product kunnen komen wanneer ze naar uw productcategorieën gaan.

Optimalisatie van de Amazon-kogels

Veel verkopers missen deze lijstsectie en vergeten het belang ervan voor het verbeteren van de rangorde. De opsommingstekens verschijnen onder de titel en vertellen shopper over belangrijke functies en voordelen van het product. Deze lijstsectie moet worden behandeld als een essentieel veld waarin u gerichte zoektermen moet toevoegen. Het is vooral belangrijk voor conversiedoeleinden omdat het dicht bij de knop 'Toevoegen aan winkelwagentje' lijkt.

Zorg ervoor dat uw kogels alle belangrijke productkenmerken en primaire voordelen bevatten om shoppers ertoe aan te zetten uw voorraad te bestellen. U moet uw gerichte zoekterm strategisch opnemen in uw kogels. Zorg er echter voor dat ze er natuurlijk en duidelijk uitzien. Overbelast uw kogels niet met informatie. Een korte zin voor elke kogel is meer dan genoeg.

Optimalisatie van de optimalisatie van Amazon-producten

Dit gedeelte met vermeldingen wordt verder op de productpagina weergegeven. Het is geen verplicht veld. Het zou echter onverstandig zijn om uw kans te verliezen om meer over uw producten te schrijven. Het is een groot stuk inhoud waarin u al uw gerichte zoektermen kunt opnemen. Het is raadzaam om dit gedeelte te wijden aan het uitleggen hoe consumenten kunnen profiteren van het gebruik van uw producten. Productbeschrijving is uw laatste kans om klanten te overtuigen om uw voorraad te kopen. Houd er rekening mee dat het verboden is om promotionele informatie in uw beschrijving op te nemen, terwijl informatie over bedrijf en merk is toegestaan.

Andere significante lijstvelden die moeten worden ingevuld en geoptimaliseerd

Er zijn veel verschillende velden binnen de productdetails die onbelangrijk lijken, nutteloos, of onder je normen om te concurreren. Ze hebben echter ook invloed op de rang van uw producten op Amazon. Deze verplichte velden die er mogelijk waardeloos uitzien, zijn onder meer merk, kenmerken, variatiehema's en UPC-secties.

Afhankelijk van de categorie waarin uw producten worden geclassificeerd, kan Amazon uw vermelding onderdrukken uit de zoekresultaten van deze velden. Daarom moet u alle gebieden invullen, niet alleen de vereiste gebieden. Hoe meer informatie u over uw producten kunt presenteren, hoe groter de kans dat uw product goed scoort in de zoekopdracht van Amazon.

Om ervoor te zorgen dat uw productvermelding op Amazon goed wordt omgezet, profiteert u van producttitels, de bulletins van Amazon, een beschrijving en het veld voor zoekwoorden, evenals andere secties van vermeldingen. Houd rekening met de behoeften en problemen van uw klanten tijdens het maken van uw vermelding en u zult zien dat uw verkoop van de ene dag op de andere plaatsvindt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport