Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Hoe alle bestanden van een map op een website downloaden?

Bijna alle contentmanagementsystemen (CMS) of website-gebouwdesktop-software creëren een beeldmap om alle foto's van een site op te slaan. Het is een uitstekend idee vanuit het perspectief van een webmaster, maar niet een cool idee in deze digitale wereld waar iedereen op elk moment toegang heeft tot de informatie. Er zijn momenten dat we alle bestanden uit een map op een website willen downloaden, maar geen geschikte services op internet vinden. Als u al weken met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, kunnen de volgende hulpprogramma's uw werk enigszins vergemakkelijken.

Houd er rekening mee dat FTP-clients alleen het FTP-protocol kunnen verwerken en de bestanden van de HTTP-webpagina's niet kunnen downloaden. Dit betekent dat u deze services niet kunt gebruiken of proberen met een HTTP-webpagina.

1. Downloadmanagers:

Een van de gemakkelijkste manieren om het bestand te downloaden is door te klikken op "Link opslaan als" in Firefox of Google Chrome, of " Doel opslaan als "in Internet Explorer. Als u echter meerdere bestanden uit dezelfde map wilt downloaden, inclusief hun mappen en submappen, dan is deze optie niet goed. In dergelijke omstandigheden moet u kiezen voor downloadmanagers. Deze service is geschikt voor frequente downloader en kan werken als een krachtige add-on voor Firefox (net als DownThemAll en FlashGot). Om de bestanden in een webdirectory te downloaden, hoeft u alleen maar op de ruimte van Downloadmanagers te klikken. De bestanden worden automatisch gedownload, zodat u ze kunt ophalen zodra het downloaden is voltooid.

2. Wget:

Wget is een van de beste en meest betrouwbare hulpmiddelen om een bestand eenvoudig te downloaden. Deze gratis en krachtige downloader wordt geleverd met veel functies en opties zoals ondersteuning voor hervatten, FTP / HTTPS-ondersteuning en recursieve download. U kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren met Wget en hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit. De nieuwste versie is VisualWget waarmee u eenvoudig afbeeldingen en videobestanden kunt uitpakken. U hoeft alleen de URL in te voeren waarvan u de gegevens wilt downloaden, kies de locatie waar u de bestanden wilt opslaan en klik op de knop Downloaden om aan de slag te gaan. Als u meerdere bestanden, mappen, submappen en submappen wilt downloaden, klikt u op de optie Recursieve ophaling en tikt u op de knop OK om ze gelijktijdig te downloaden.

3. Offline-browsers:

Het is een van de beste en bekendste tools op het internet. Offline-browsers worden voornamelijk gebruikt voor het downloaden van URL's van een site voor offline weergave. Het helpt bij het downloaden van zowel gefilterde als ongefilterde bestanden en converteert de live hyperlinks naar de offline-versiemarkering. Bovendien helpt het bij het downloaden van de HTML-bestanden naar uw harde schijf en is het een goed alternatief voor HTTrack. U hoeft alleen de URL in te voeren of te plakken die u wilt downloaden en klik op de knop Volgende. Als die URL enige authenticatie vereist, zou je op de knop URL toevoegen moeten klikken en de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren. Vervolgens moet u klikken op respectievelijk de knoppen Volgende en Voltooien.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport