Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt: wat is een Chrome Web Store?

De Chrome Web Store is de online winkel van Google voor webapps en werd voor het eerst gelanceerd in mei 2010 door Vic Gundotra. Het heeft heel veel browserthema's, extensies en applicaties, die allemaal zijn geschreven in CSS, HTML, Google Apps Script en JavaScript. De winkel host momenteel zowel gratis als betaalde apps en u kunt de Chrome-extensies eenvoudig beheren door op het menupictogram in de rechterhoek van uw webbrowser te drukken, de optie 'Meer hulpprogramma's' te selecteren en op de knop 'Extensies' te klikken. De beroemdste Google Chrome-extensies zijn hieronder besproken.

1. LastPass - Free Password Manager:

LastPass is toegankelijk in de Chrome Web Store en is een van de beste extensies op het net. Soms is het vrij moeilijk om het wachtwoord van meerdere e-mailadressen of websites te onthouden. Bovendien is het moeilijk om te brainstormen over de wachtwoorden die zowel gecompliceerd als uniek zijn. Met LastPass kunt u meerdere unieke en geavanceerde wachtwoorden maken en hoeft u ze niet allemaal te onthouden. Telkens wanneer u inlogt op uw site, voert deze extensie automatisch het wachtwoord in en bespaart u uw tijd en energie. De service vraagt ons of we de inloggegevens willen onthouden of niet.

2. StayFocused:

Sommige taken houden in dat je de hele dag voor computerschermen zit, in deze periode wordt je aandacht waarschijnlijk afgeleid door sociale media, met name Twitter en Facebook. En soms komen we interessante dingen tegen nieuws en artikelen van beroemdheden, maar StayFocused maakt het u mogelijk om al deze afleidingen te vermijden. Deze Google Chrome-extensie schakelt alle afleidende Windows en sociale-media-accounts automatisch uit en laat u zich niet concentreren op iets anders dan uw werk. laat je de specifieke tijd instellen op bepaalde sites, waarbij 10 minuten een standaardoptie is.

3. Google Dictionary:

Google Dictionary is toegankelijk via de Chrome Web Store. Geen tijd om naar Dictionary.com of Google te gaan om de betekenis van een aantal onbekende woorden te vinden. Met de Google Dictionary-extensie is het mogelijk om de betekenissen of definities van een aantal moeilijke woorden te vinden.De betekenissen zijn altijd gemarkeerd en het is ophouden e eenvoudig om deze extensie te activeren in uw webbrowsers. U hoeft alleen maar op de optie Woordenboek te klikken die in het URL-veld van de browser verschijnt en de betekenissen of definities van zoveel woorden te vinden als u wilt.

4. Sidenotes:

Sidenotes is ook verkrijgbaar in de Chrome Web Store en is een van de meest beroemde en verbazingwekkende Google Chrome-extensies. Het is een geweldige manier om aantekeningen te maken zonder te hoeven schakelen tussen de apps en de vensters. U kunt deze notities vervolgens opslaan in uw Dropbox of Google Drive en downloaden naar uw vaste schijf voor offlinegebruik.

5. SpeakIt:

SpeakIt is een nette en populaire Google Chrome-extensie die vooral bekend is om zijn tekst-naar-spraak technologie. Met deze extensie kunt u eenvoudig de schermtekst in meerdere talen lezen en tegelijkertijd verschillende taken uitvoeren. SpeakIt maakt het gemakkelijk voor u om de tekst te lezen en is compatibel met bijna alle webbrowsers.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport