Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen een bedrijf op Amazon te starten met advies van adviseurs voor adviseurs voor starters?

Als het gaat om het lanceren van uw eerste bedrijf op Amazon, kan het krijgen van advies aan verkopersconsultants uit de officiële ondersteuningshulpmiddelen een fatsoenlijke kickstart worden voor elke beginner die volledig nul ervaring heeft op het gebied van e-commercehandel. Mocht het gebeuren dat je geen idee hebt waar je moet beginnen met het opzetten van je eigen drop-shipping winkel op die echt drukke online marktplaats, dan is hier een goed advies van de Amazon Verkopers consultant. U hoeft zich geen zorgen te maken, zoals hieronder een korte reeks eerste stappen en praktische aanbevelingen om u voor te bereiden om goed te gaan verkopen op Amazon, met tips en trucs voor verkopers die de basis van winstgevende online handel behandelen op de populairste e-commercemarkt ter wereld. Uiteindelijk hoop ik dat de volgende eenvoudige ideeën en praktische suggesties u zullen helpen uw ondernemingsambities te begeleiden in elke sterk uitdagende fase, waarbij elke weg de weg bereidt naar uw volwaardige e-commerce-activiteiten op Amazon. De hulp van uw verkopersconsultant komt hieronder, dus laten we ons verdiepen in - te beginnen met de belangrijkste brainstormideeën die nodig zijn om uw eigen bedrijfsplan voor te bereiden, om uzelf te ontwikkelen en ontwikkelen als een succesvolle grootverkoper die goed verkoopt vanaf zijn eerste dag op Amazon.

Business starten op Amazon met verkoper-adviseur Advies voor starters

Laten we eerlijk zijn: waarschijnlijk alle succesvolle commerciële inspanningen, ongeacht de manier van hardlopen een bedrijf of de branchespecifieke aspecten waaraan het is gekoppeld, begint met het genereren van een groot idee. Ik bedoel dat een ieder van ons onmiskenbaar een persoon is, die alles weet over eigen inherente talenten, hoe ze te ontdekken, en de manier om er het beste van te maken in real-life situaties? Serieus, jij bent degene die het beste van alles weet. En het betekent dat voor degenen die zich absoluut nieuw in de industrie voelen, het krijgen van de juiste ideeën voor brainstormen om een flexibel bedrijfsplan voor te bereiden dat werkt - ongetwijfeld het belangrijkste advies is dat een Amazon Verkopers-adviseur kan geven.

Alles begint dus met het opstellen van een brede lijst met ideeën voor brainstormzaken, die worden beperkt tot slechts een of twee absoluut noodzakelijke conclusies. Simpel gezegd, de ultieme uitdaging voor elke beginnende verkoper is om de weg te vinden om zichzelf te onderscheiden, zodat hun bedrijf de beste kansen heeft om met succes uit een echt zware concurrentie te blijven - te beginnen vanaf hun eerste dag op de markt. En het punt is dat je alleen een redelijk winstgevend commercieel project kunt uitvoeren als je de wereld iets kunt geven dat de rest van je concurrenten niet kan. Dus, de meeste van elke Amazon Verkopers-adviseur adviseren u om te beginnen met werken aan een uitvoerbaar bedrijfsplan dat al uw beheersbare werkdruk moet samenbrengen die nodig is om uiteindelijk een enkel, absoluut winnend concept te schetsen.

Brainstormideeën - Stel uzelf de volgende vragen

  • Kunt u duidelijk de uiteindelijke einddoelen van uw bedrijf aangeven? Anders, wat zou het dan eigenlijk moeten dienen?
  • Hoe klaarblijkelijk kunt u de belangrijkste doelgroep van uw potentiële klanten schetsen of kopers naar uw bedrijf leiden? Wat is de geplande manier om een sterke klantenbinding en loyaliteit te krijgen?
  • Is het mogelijk voor u om de volledige bedrijfsfinanciering volledig af te handelen of hoeveel investeringen zal nodig zijn, ten minste in de vroegste stadia na de periode van uw startup?
  • Op welke manier gaat uw drop-shipping winkel de goederen aanbieden die u te koop aanbiedt? (Hint van Amazon Verkopersconsultant: sourcing en onderhoud van productvoorraden zijn misschien wel de belangrijkste dingen voor elke e-commerce verkoper om ze allemaal op hun plaats te hebben - in de allereerste plaats).
  • Beschikt u over een gedegen schema om vanaf de eerste dag van het runnen van een onderneming tijdig feedback van klanten te geven?
  • Beschikt u over een volledig actieplan om reclame te maken voor de producten die u op Amazon hebt genoteerd en over hun verdere promotie, bijvoorbeeld door een betaalde campagne voor CPC-advertenties uit te voeren?
  • Wat is uw algemene ontwikkelingsmodel om uw e-commercebedrijf op de langere termijn te laten groeien?

What's Next?

Als het bedrijfsplan dat u gaat actualiseren met succes alle vragen heeft doorstaan die zijn aanbevolen door de Amazon Verkopers-adviseur voor de eerste overweging, is het tijd om uw resterende tijd aan de rest van de belangrijkste aspecten te geven. Ik bedoel dat als je eenmaal een goed gemaakt uitgebreid businessplan hebt, je volgende stap is om alle mogelijke obstakels te ontdekken die je bedrijf in de nabije toekomst te wachten staat. Dus, gezien het feit dat u hen tijdens de vorige stadia van bedrijfsplanning misschien over het hoofd hebt gezien, is dit wat u met de grootste waarschijnlijkheid op uw nauwkeurige aandacht zult verwachten.

Controleer nogmaals uw financiën

Zorg ervoor dat u voldoende aandacht heeft besteed om uw financiën duidelijk te beoordelen. Ja, het lijkt misschien een beetje, maar onthoud: uw bedrijf heeft geld nodig en de opstartkosten moeten hoe dan ook worden gedekt, bijvoorbeeld door mogelijk winnende subsidies te onderzoeken, een redelijke zakelijke lening aan te vragen of een dubbele lening te krijgen. Check voor uw eigen financiën (voor het geval u het beheersbaar vond om al die kosten alleen uit te voeren).

Outline Legal Business Structure

Het is sterk aan te bevelen om het type van uw bedrijfsentiteit duidelijk te schetsen, zelfs voordat u uw bedrijf bij het register registreert. Tegelijkertijd, aangezien uw bedrijfsstructuur de manier bepaalt om uw belastingen in te dienen, is de Limited Liability Corporation (LLC) een van de populairste manieren om de juridische structuur te bepalen, met name als het gaat om het starten van een klein bedrijf.

Bouw je eigen team (optioneel)

Eindelijk is er nog iets dat je moet overwegen voordat je een bedrijf start - je hebt waarschijnlijk een team nodig. Natuurlijk zal alles afhangen van de budgetfondsen die voor u beschikbaar zijn en van de hele lading middelen die moet worden beheerd, afhankelijk van de verwachte capaciteit van uw online bedrijf. Maar als je jezelf niet ziet als een eenmansleger, kan hulp krijgen van een externe leverancier of een slimme manager inhuren om je bedrijf te helpen een slimme oplossing worden voor je nieuw gecreëerde bedrijf op Amazon.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport