Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Advice: Illegal Page Or Data Extraction - How To Defend Yourself

Pagina-extractie is een proces waarbij de selectiepagina's van een bestand in verschillende vormen worden hergebruikt en gegevensextractie is het proces waarbij gegevens van meerdere websites en blogs worden geëxtraheerd. Bijna alle organisaties richten zich op het beschermen van hun webpagina's tegen externe aanvallen, maar negeren altijd de dreiging die nog destructiever van aard is: gegevensdiefstal. Het gebeurt wanneer iemand uw webinhoud steelt en u moet pagina- of gegevensextractie zo snel mogelijk uitschakelen. Anders is de kans groot dat de classificatie van uw site wordt verlaagd door de zoekmachines of dat deze permanent of tijdelijk wordt bestraft of tijdelijk wordt geblokkeerd.

Hackers vallen verschillende webpagina's aan om ze neer te halen en veel aandacht te krijgen. En als uw bedrijf zich alleen op gewone beveiligingsmaatregelen richt, moet u misschien lijden. Anders dan deze beveiligingsmaatregelen, kunt u de pagina-extractie uitschakelen en voorkomen dat uw site beschadigd raakt. Hier hebben we enkele tips in dit verband gedeeld die uw werk zullen vergemakkelijken.

Tip # 1 - Oefen de principes van minste privilege en zet het beleid op schrift

Dit zijn twee verschillende maar krachtige filosofieën, die u kunnen helpen bij het uitschakelen van pagina- of gegevensextractie. Volgens de eerste filosofie moet je de principes van het minste voorrecht toepassen. Het betekent dat u uw webpagina's niet voor iedereen beschikbaar moet maken, tenzij hij / zij naar uw site is gekomen via een vertrouwd IP-adres. Ten tweede moet u een aantal regels en voorschriften vaststellen en ervoor zorgen dat iedereen deze regels volgt. Als bedrijfsvertegenwoordiger dient u het beleid en de voorwaarden schriftelijk op te geven en moet elk lid van uw bedrijf koste wat kost aan deze voorwaarden voldoen.

Tip # 2 - Beperk de permissies en toegang

Soms het is belangrijk om cookies, omleidingen, JavaScript en AJAX op uw site te activeren om te voorkomen dat hackers uw inhoud stelen. U kunt ook de beperkende rechten instellen en de toegang tot verdachte gebruikers beperken om de positie van uw site te verbeteren. Er zijn verschillende WordPress-plug-ins die kunnen worden geïnstalleerd en helpen bij het uitschakelen van de webpagina-extractie. Ga gewoon naar het gebied Plug-ins van uw WordPress-account en zoek naar die plug-ins.

Tip # 3 - Gebruik de versleuteling 

Als u wilt voorkomen dat spammers voor u een puinhoop creëren op internet en wilt u voorkomen dat Аverdachte personen uw webpagina's schrapen, moet u opteren voor het coderingsbestandssysteem of dit toepassen. Deze codering wordt ondersteund door Windows 2000 en andere soortgelijke besturingssystemen. Het helpt voorkomen dat verdachte gebruikers uw website kunnen openen en ze kunnen in geen geval gegevens van uw site extraheren.

Met Windows XP / 2003 en hoger, de gecodeerde mappen kunnen met uw partners worden gedeeld en u kunt ze speciale toestemming geven om uw site te openen via een versleutelingsdialoogvenster.


Tip # 4 - Beperk het gebruik van verwisselbare media:

Een van de belangrijkste dingen die u in gedachten moet houden, is dat u het gebruik van verwisselbare media, zoals afbeeldingen, videobestanden en audiobestanden, beperkt. Bovendien zou u zelden een USB-stick of USB-stick moeten gebruiken om gegevens van andere computersystemen over te zetten naar uw eigen apparaat. Je moet ook niet afhankelijk zijn van verborgen bestanden, SD-, CF- en andere flashgeheugenkaarten met hoge capaciteit, omdat deze dingen de gegevens van je site kunnen bevatten en het pagina-extractieproces kunnen versnellen.


Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport