Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe een website naar uw pc te rippen - Expert Semalt

Wilt u om alle foto's of inhoud van een website te rippen? Er zijn tal van redenen om offline te werken met sites. Webmasters en contentmanagers voelen zich vaak moe online of hun aandacht wordt afgeleid door sociale mediawebsites. Tegenwoordig is het mogelijk om verschillende bestanden te downloaden die overeenkomen met uw filterinstellingen en de webcontent offline te gebruiken. De volgende hulpmiddelen kunnen uw werk in dit opzicht verlichten.

1. Website Ripper

Website Ripper kan meer dan alleen het rippen doen: het kan de hele website downloaden en de verbroken URL repareren zodat je het kunt browse eenvoudig door webinhoud. U kunt eenvoudig de geplande downloads instellen en regelmatig een automatische kopie van uw website maken met deze service. Website Ripper is ongetwijfeld een van de beste manieren om je favoriete site of blog te rippen. U kunt de gratis proefversie vandaag nog downloaden om meer te weten te komen over de functies.

2. WebWhacker 5

Net als Website Ripper, helpt WebWhacker 5 alle interne en externe links voor offline browsen te repareren. Het werkt met alle soorten sites, ongeacht de servertechnologie. Deze tool heeft ook een ingebouwde planner waarmee we regelmatig onze favoriete webinhoud kunnen downloaden. De offline sites of webpagina's kunnen worden gebrand op de USB of CD voor distributies. Bovendien kunt u bladeren door de geripte websites in een favoriete browser zoals Chrome, Internet Explorer of Mozilla Firefox.

3. SiteSucker

Sitesucker is het Mac-programma dat automatisch een site kan downloaden en de inhoud ervan naar eigen inzicht kan wijzigen. Deze tool wordt voornamelijk gebruikt om de pagina's, afbeeldingen, PDF-bestanden, stylesheets en andere soortgelijke elementen te kopiëren. U hoeft alleen maar de website-URL in te voeren in het zoekvak en SiteSucker zal het binnen een mum van tijd downloaden of rippen.

4. Website Ripper Copier

Deze universele tool voor snelle internettoegang stelt ons in staat om de sites te downloaden of te rippen voor offline browsen, kan uitpakken webinhoud (foto's, films, MP3-bestanden, documenten, PDF's, Flash, ZIP en programma's), haalt een groot aantal bestanden op internet op met ondersteuning voor hervatting en herstelt alle verbroken koppelingen. Kortom, Website Ripper Copier kan meerdere functies uitvoeren en is een van de beste en meest betrouwbare manieren om een site gemakkelijk te rippen.

5. Website Downloader

Dit is het enige hulpmiddel dat in staat is om de opgehaalde bestanden of sites bij te werken. U kunt Website Downloader ook gebruiken om meer dan 10 ophaalthreads te starten, de kapotte downloads van de HTTPS, FTP en HTTP verbindingen te hervatten, toegang te krijgen tot de met een wachtwoord beveiligde websites, de webcookies te ondersteunen en de scripts te analyseren. Het is configureerbaar en geschikt voor zowel professionals als niet-professionals. U kunt deze tool gemakkelijk gebruiken om verschillende websites, grafische bestanden, audio en videobestanden en alles te downloaden of te rippen met slechts een paar klikken. Het hulpprogramma plaatst de bestanden in een specifieke map zodat ze eenvoudig offline kunnen worden bekeken. Het is mogelijk om dit hulpmiddel aan te passen zodat het precies doet wat u wilt, en de software staat vooral bekend om zijn filterfunctie die u helpt bij het filteren van uw zoekopdracht op het web.


View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport