Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Scraper Chrome Extension Tutorial - Semalt Expert

Web Scraper is een Google Chrome-extensie gecreëerd om gegevens te schrapen van verschillende blogs en websites. Met behulp van deze plug-in kunt u eenvoudig sitemaps maken over hoe uw website of blog moet worden opgehaald. Met deze sitemaps kunnen webmasters, freelancers, ontwikkelaars en programmeurs door verschillende webpagina's navigeren en binnen een mum van tijd relevante gegevens verzamelen.

U kunt deze extensie eenvoudig downloaden van de Google Chrome-webwinkel. Zodra de installatie is voltooid, kunt u deze service gebruiken om de inhoud van bijna elke afbeelding of tekst op een webpagina vast te leggen.

Voordelen van Web Scraper-plug-in:

Gegevens die met deze Chrome-extensie zijn verkregen, worden geëxporteerd in JSON of CSV-indeling. Door komma's gescheiden waarden (CSV) bestanden besparen zowel uw geld als tijd en Web Scraper helpt waardevolle informatie van internet te halen. Het is niet zo eenvoudig om gegevens te verkrijgen, te schrapen en op te slaan in een leesbare en bruikbare vorm, maar met Web Scraper krijgt u gegarandeerd kwaliteitsresultaten. Deze eenvoudig te installeren plug-in kan uw geschraapte gegevens opslaan in de Google Drive.

Web Scraper - uw probleemoplosser:

Web Scraper is zonder twijfel een eersteklas en uitgebreide plug-in. Om gegevens van verschillende webpagina's te extraheren, hoeft u alleen de URL te selecteren en te markeren en Web Scraper zijn functie te laten uitvoeren. het is een geautomatiseerde tool, u hoeft zich geen zorgen te maken over spelling en grammaticale fouten of andere problemen. In feite repareert Web Scraper alle grote en kleine fouten in uw gegevens terwijl deze worden geschraapt. in de lokale Chrome-database of Couch DB kunt u Web Scraper-instellingen dienovereenkomstig aanpassen en uw werk gedaan krijgen.

Geschikt voor iedereen:

Deze tool is goed voor zowel programmeurs en niet-programmeurs. Als je een niet-programmeur bent of niet codeert en geen basiscoderings of programmeervaardigheden hebt, hoef je niet in paniek te raken! Deze Google Chrome-extensie verzamelt automatisch informatie van de gewenste webpagina's, schraap gegevens in een leesbare en schaalbare vorm, en sla deze op in zijn eigen database voor later gebruik.

If yo je was op zoek om analisten of programmeurs in te huren om een groot aantal sites te schrapen, je hoeft niemand aan te nemen omdat Web Scraper data haalt uit tal van sites en blogs en zo je tijd en geld bespaart.

Back-up van uw bestanden:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Web Scraper is dat het een back-up van uw bestanden maakt. Als u een groot aantal sites wilt opschonen, hoeft u Web Scraper slechts een minuut de tijd te geven om uw goed georganiseerde gegevens in een gewenste indeling te krijgen.

Compatibel met Chrome-browser

Aangezien Web Scraper een Google Chrome-plug-in is, is het compatibel met deze browser en kan het zijn taak gemakkelijk uitvoeren. Het web zit vol met waardevolle informatie. Het is echter geen gemakkelijke taak om dynamische websites en pagina's die cookies, omleidingen, JavaScript en AJAX bevatten, te schrapen. Met Web Scraper kunt u meerdere scraptaken uitvoeren en gemakkelijk informatie van dynamische sites extraheren. Met dit programma kun je eenvoudig een groot aantal sitemaps maken en teksten van verschillende webpagina's schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport