Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon USA Seller Central op de juiste manier te gebruiken?

Er zijn enkele fundamentele aspecten waar u rekening mee moet houden voordat u uw spullen op Amazon gaat verkopen. In dit artikel bespreken we enkele van deze aspecten om u te helpen bij het ontwikkelen van een winnende Amazone-optimalisatiecampagne en het stimuleren van uw verkopen.

Voordat we overgaan tot verdere informatie, zou ik willen vermelden dat het redelijk is om uw Amazon-activiteiten te starten met een paar producten en de wateren te testen voordat al uw in aanmerking komende producten naar het Amazon-systeem worden geëxporteerd. En ten slotte moet u eerst weten welke beschikbare opties er zijn voor uw producten en hoe u hiervan kunt profiteren.

Primaire paden voor Amazon-verkopers of hoe te kiezen tussen Amazon VS Seller Central en Amazon VS Vendor Central

In deze sectie gaan we essentiële momenten bespreken die elke verkoper tegenkomt op Amazon. Dus laten we de paar basisbeginselen bespreken om de toekomst voor te bereiden voor de toekomst, kiezen tussen verkopen op Amazon als derde verkoper en verkoper.

Amazon USA Seller Central

Amazon-verkopers kunnen hun voorraad alleen beheren of Amazon-fulfillmentdiensten gebruiken. In de meeste gevallen. Verkopen door derden is de gemakkelijkste en minst dure manier om te beginnen met verkopen op Amazon. De meeste verkopers veranderen echter van gedachten in een paar maanden omdat het bijna onmogelijk is om alle zakelijke aspecten alleen te beheren, vooral als uw winkel vol mensen is. Daarom kiezen verkopers ervoor om het programma Seller Central te gebruiken, met een aantal andere functies dan de leveranciersportals.

Laten we daarom bespreken welke vervullingopties u als verkoper hebt:

  •  Amazon Fulfilment Services (FBA) 

Met behulp van dit programma kunt u uw inventaris naar een Amazon Fulfilment Center verzenden en krijgt u geen problemen met verzend- en beheerprocessen. U kunt de volledige controle hebben over de hoeveelheid voorraad die u naar Amazon Fulfilment Centres stuurt als u het nodig heeft en opslagkosten voor het product betalen, naast een fulfillment-vergoeding voor elke unit die aan klanten wordt verkocht.

  •  Merchant Fulfillment Services (FBM) 

De verkoper vervult u wanneer u als verkoper alle verzend-, leverings- en klantprocessen beheert. FBM is geschikt voor verkopers die op bestelling gemaakte producten verkopen of voor artikelen waarvoor een lange doorlooptijd nodig is voor verwerking.

De sterke punten van Amazon USA Seller Central

Met dit verkoopprogramma ontvangt u uw betalingen binnen enkele dagen in plaats van weken. Het is een groot pluspunt omdat u uw winst kunt investeren in verdere bedrijfsontwikkeling. Het zal u helpen bij het stroomlijnen van inkoop- en andere processen.

Bovendien kunt u met dit Amazon-programma bepalen wat u in rekening brengt voor uw producten, zodat u uw winst kunt maximaliseren door uw prijs geleidelijk te verhogen op basis van uw gemiddelde marktprijs.

Bovendien heeft u toegang tot klantgegevens en kunt u klantenservices verlenen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport