Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ABD Satıcı Merkezi'ni nasıl düzgün kullanabilirim?

Amazon'da eşyalarınızı satmaya başlamadan önce aklınızda tutmanız gereken bazı temel yönler vardır. Bu makalede, kazandığınız bir Amazon optimizasyon kampanyası geliştirmenize ve satışlarınızı artırmanıza yardımcı olmak için bu yönlerden bazılarını tartışacağız.

Daha fazla bilgiye geçmeden önce Amazon ürünlerinizi birkaç ürünle başlatmanın ve uygun ürünleri Amazon sistemine göndermeden önce suları test etmenin makul olduğunu belirtmek isterim. Ve son olarak, önce ürünleriniz için mevcut seçeneklerin neler olduğunu ve onlardan nasıl yararlanabileceğinizi anlamalısınız.

Amazon satıcıları için birincil yollar veya Amazon ABD Satıcı Merkezi ve Amazon ABD Satıcı Merkezi arasında nasıl seçim yapılır

Bu bölümde, her bir satıcının Amazon'da yüz yüze kaldıkları önemli anları tartışacağız. Bu nedenle, geleceğe hazırlanmak için birkaç temel unsuru gözden geçirelim, Amazon'da bir üçüncü taraf satıcı ve satıcı olarak satış yapmak arasında seçim yapalım.

Amazon ABD Satıcı Merkezi

Amazon satıcıları, envanterlerini kendi başlarına yönetebilir veya Amazon gerçekleştirme servislerini kullanabilir. Çoğu durumda. Üçüncü taraf satıcı olmak, Amazon'da satış yapmaya en kolay ve en az maliyetli yoludur. Bununla birlikte, çoğu satıcı, özellikle mağazanızın doluysa, tüm ticari yönlerini tek başınıza yönetmek neredeyse imkânsız olduğu için akıllarını birkaç ayda değiştirir. Bu nedenle, satıcılar Bayi Merkezi programını, Satıcı Olmayan Portallarından farklı bazı özellikler kullanmaya karar verirler.

Öyleyse sahip olduğunuz yerine getirme seçeneklerini bir satıcı olarak tartışalım:

  • Amazon Karşılama Hizmetleri (FBA)

Bu programı kullanarak envanterinizi bir Amazon Başarılama Merkezi'ne gönderebilir ve nakliye ve süreçleri yönetirken sorun yaşamazsınız. İhtiyaç duymanız halinde Amazon Yetki Belirleme Merkezlerine gönderdiğiniz envanter miktarı altında tam bir kontrole sahip olabilirsiniz ve ayrıca müşterilere satılan her birim için bir karşılama ücreti ödersiniz.

  • Tüccar Ticareti Hizmetleri (FBM)

Satıcı tarafından yerine getirilmesi, bir satıcı olarak tüm gönderim, teslimat ve müşteri süreçlerini yönettiğiniz zamandır. FBM, sipariş üzerine üretilen ürünleri satan satıcılar veya işleme için uzun bir zaman gerektiren ürünler için uygundur.

Amazon ABD Satıcı Merkezi'nin güçlü noktaları

Bu satış programını kullanarak ödemelerinizi haftalar yerine birkaç gün içinde alacaksınız. Kusursuz bir artı çünkü karınızı daha fazla iş geliştirme yatırımınıza yapabilirsiniz. Satın alma ve diğer süreçleri düzene sokmanıza yardımcı olacaktır.

Üstelik, bu Amazon programını kullanarak ürünleriniz için ne ücret uyguladığınızı kontrol edebilirsiniz, böylece pazar niş ortalama fiyatınıza dayalı olarak fiyatınızı kademeli olarak artırarak karınızı maksimize edebilirsiniz.

Dahası, müşteri verilerine erişebiliyorsunuz ve müşteri destek hizmetlerini uygulayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport