Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Twitter SEO için herhangi Stratejileri Var mı?

2017'de SEO, büyük bir pazarlama kanalı haline geldi. Günümüzde, arama motoru optimizasyonu sadece arama motorları tarafından sıralanan kaynaklara ulaşmak değildir. SEO hakkında ne olduğunu daha iyi anlamak için önce sosyal medyanın SEO'yu nasıl etkilediğini anlamalısınız.

Sosyal medya katılımının yüksek web sitesi sıralamasının ayrılmaz bir parçası olduğu zaten kanıtlanmıştır. Sosyal sinyaller, yerel SEO sıralamalarını bile artırabilir.

twitter seo

Aşağıdaki şekilde çalışır: Topluluğunuzun büyüklüğü ve katılımı, içeriğinizin değerinin ve kalitesinin değerli göstergeleridir. Dahası, sosyal medyadan gelen içerik çoğunlukla Google Arama sonuçlarında görünür. Bu nedenle, takip eden ve markanızın içeriğiyle etkileşim halinde olan büyük, hedeflenmiş Twitter, işiniz için son derece yararlıdır.

So, bugün, Semalt uzmanları Twitter SEO optimizasyonunuz için en etkili ipuçlarını anlatacak. Aşağıdakilerinizi ve işinizi büyütmek için onları pratikte uygulayın.

1. Developing Etkili Twitter SEO Stratejisi

Yapmanız gereken ilk şey, başarılı bir stratejik plan oluşturmaktır. Kural olarak, stratejiler genel hedeflerle başlar. Pazarlama için Twitter kullanmadan ne tür bir sonuç beklediğinizi belirleyerek birincil hedefinizi belirleyin. Belki, marka bilinirliğini artırmaya, yeni bir hizmet satmaya veya blog trafiğini artırmaya çalışıyorsunuz?

Hedefinizi tanımlamayı bitirdiğinizde bir sonraki adım, bu hedeflere ulaşmak için en uygun taktikleri seçip test etmektir.

2. Markanın Sesine Odaklanma

Aklınızda bulundurun: Her bir tweet markanızı yansıtır. Bu nedenle tweet yayınlarınız, marka kimliğinizi temsil eden markanızın sesine her zaman sadık kalmalıdır. Hedef kitlenizin ilgisini çektiğinden emin olun.

Diğer bir önemli nokta düzenleme - yalnızca yazım hataları için değil, ancak her tweet'in müşterilerle paylaşmak istediğiniz her ayrıntıyı yansıttığından emin oluncaya kadar tweet'lerinizi düzenleyin.

3. Toplumu Sürekli Büyümek

Bu boyutun önemi konusunda hiçbir inkar yoktur. Bununla birlikte, Twitter söz konusu olduğunda, angajman bir kral..Takipçilerinizin içeriğinizi paylaşmalarını sağlayın, ancak ucuz taktikleri önlemeye çalışın; yatırıma değer değildirler.

Bunun yerine, topu yuvarlanmaya başlayın ve şu ikisini de çekerek hareket etmeye devam edin: mevcut ve potansiyel takipçiler. İnsanların ilgisini çekip paylaşmak istedikleri değerli içerikler oluşturmaya başlayın. Bir diğer şey ise cevap verici olmaktır - kişilerin sorularını ve yorumlarını cevaplar, doğrudan tweetlere cevap verir. Notlarınızı ekleyerek, herhangi bir sözü tekrarlamayı unutmayın.

4. Doğru Anahtar Kelimeleri Seçme

İçeriğinizin kolaylıkla bulunmasını sağlamak son derece önemlidir. Twitter'ınızı herhangi bir arama motoru gibi davranmalısınız. Her bir tweet'te alakalı anahtar kelimeleri kullanmaya çalışın. Hashtag'ları, biyografiyi ve altyazıları unutmayın - ayrıca Twitter sayfanıza da yardım edebilirsiniz.

Çoğu durumda insanların Twitter'da anahtar kelimeler aradığını unutmayın. Böylece, hesabınızın, işletmenizle alâkalı olan şeyleri göstermesini sağlayın.

seo twitter 5. Twitter Trafik İzleme

Dediğim gibi önlemlerin değil büyümemektedir. Twitter analytics'i henüz açmadınız mı? O halde, bunu nasıl yaptığınızı hemen anlamak ve nişanınızı haftada bir hafta takip etmek için olabildiğince çabuk ilerlemelisiniz.
Google Analytics, Twitter'dan kaç sayfa ziyaret aldığınızı da söyleyebilir. Bu bilgi, trafiğinizin ne kadarının Twitter'a geri döndürülebileceğinin bir anlamını verecektir.

Sonuç

Bildiğimiz gibi, Twitter, kalabalık bir yer. Rekabetten ayrı duracak iletiler oluşturun. İçeriğinizi değerli ve okunması kolay tutun. Twitter SEO'nun nasıl işlediği için, her şeyden önce alakalı ve kullanışlı olun.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport