Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha fazla trafik için en iyi SEO taktikleri nelerdir?

İşte daha önemli trafik ve dönüşüm oranı için bazı kanıtlanmış SEO taktikleri. Aşağıdaki altı kolay adımı kontrol ettiğinizden emin olun:

  •  Kullanıcı verileri çalışması 

Arama Motoru Optimizasyonu hakkında ağırlıklı olarak teknik bir kavramı unutun . Evet, SEO taktiklerinin aslanın payı birincil hedefi, arama motoru robotları tarafından daha iyi tanımayı başarmaktır. Aynı zamanda, arama optimizasyonu, hedef kitlenizin gerçek ihtiyaçlarını karşılamaktır; Yani insanların aradıklarını bulmak ve bunları içeriğinizle vermek. Bu nedenle, kitlenizi ne kadar iyi biliyorsanız, sunduğunuz daha kaliteli kullanıcı deneyimi. Ve bu, SERP'lerde daha üst sıralara götürmelidir. Bununla başa çıkmanın en kolay yolu direkt olarak ziyaretçilerinizle konuşmaktır ve diğer kullanıcıların da çözümlerini sunarak yedekledikleri ilgili konuyla ilgili en sık sorulan soruları yanıtlamanızı öneririm. Ayrıca, bazı temel soruları doğrudan blog yayınlarınızın üstbilgileri için kullanmak için kopyalayıp yapıştırmanız iyi bir fikir olabilir.

seo tactics

  •  Açılış sayfalarında çalışma 

Genellikle, bağlantılarınız SERP listesinde görüntülendiğinde , insanlar web sitesinin ana sayfasına veya destekleyici blogunuza yönlendirilir. Ancak, ticari bir projeyle, örneğin çevrimiçi mağazayla uğraşıyorsanız, daha iyi satış veya daha fazla takipçi elde etmek için benzersiz ve iyi optimize edilmiş bir açılış sayfanız olması daha iyi. Bir açılış sayfası oluşturmak, belirli bir konuyla yönlendirilen özel bir web sayfasına sahip olmak anlamına gelir. Açılış sayfası SEO taktik gelince, ben burada tüm optimizasyon adım adım çalışmaları yapıyor öneririz. Her şeyden önce, bir açılış sayfası oluşturmaya başlamadan önce, uzun kuyruklu bir anahtar cümle seçmeniz gerekecektir. Bu şekilde başlık ve meta açıklaması üzerinde çalışın. Açılış sayfanızı en az 2.000 kelime içerecek şekilde oluşturun. Google'ın arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almak için kanıtlanmış bir tatlı nokta. Profesyonel bir web tasarımına biraz fazla yatırım yapmakla yetinmeyin. Sonunda, açılış sayfanız için referanslar oluşturmaya çalışın ve tahtta kalmanın keyfini çıkarın.

  •  İçeriğinizi şekillendirin 

İçerik için iyi bir SEO taktikleri basit bir fikri temel alır - içerik bir kraldır. Evet, burada ciddiyim, çünkü pratik bir kullanıcı deneyimi ile en iyi kalitede yazıları elde etmek için içeriğiniz üzerinde çalışmak gerçekten makul bir fikirdir. Yine de, oldukça kapsamlı ve zaman alan bir emek olabilir. Bunun yerine, metin yazılarınız için daha akıllı SEO taktikler için başvurmanız önerilir. Örneğin daha verimli ve pratik kullanım için görüntülenmesi için farklı formlarda yeniden şekillendirilen aynı içeriği kullanın. Yani, blog yayınlarınızı (en azından kısmen) değerli video eğitimlerine, heyecan verici sunumlara, iyi podcast'lere ve enformasyon yazılarına veya PDF formatındaki bazı destekleyici materyallere kolayca işlersiniz. Maksimum etki için, bu tür faydalı verilerin daha fazla bağlantı ve trafik kazanması için paylaşımı kolaylaştırması. Üzerinde vakit geçirmekten asla pişman olamazsın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport