Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En yeni SEO standartları nelerdir?

Günümüzde Google, birkaç yıl önce gözlemlediğimiz daha geleneksel olanlardan uzak olan (sadece organik site eşleşmeleri demek) arama sonuçlarını gösteriyor. Google'ın arama algoritmaları ve birincil SEO standartları gelişmeye devam ediyor. Artık arama motorları, Google'daki SERP'lerin yanı sıra Yahoo ve Bing'in ilgili görüntüleri, videoları, sosyal medyayı ve tabii ki yerel haritaları kapsaması nedeniyle, yalnızca sizin istediğiniz şeyi listeliyor. Bir çevrimiçi işletme sahibi olarak daha fazla trafik ve satış bahsinde bulunuyorsanız, bugünün en önemli SEO standartlarından bazılarını kontrol ettiğinizden emin olun. Web sitenizin daha iyi çevrimiçi görünürlük ve daha fazla tıklama olması gerekir mi? Ardından, Arama Motoru Optimizasyonu'nun en iyi modern uygulamalarına bir göz atalım:

seo standards

Yerel SEO, işletmeniz yerel olarak bahse giriyorsa, sizin için en önemli alan. listeler ve Google Haritalar'a uygun olarak bir işareti atmak için konsantre olabilirsiniz. Yerel optimizasyonda en son SEO standartlarına göre, şunları yapmamı öneririm:

  • Alıntılar. İşletmenizle ilgili kesin bilgiye olabildiğince çok sayıda saygın listeye dahil olmak için bir kez daha gözden geçirin. Google'ın kendisi ile başlamanız yeterlidir. Buradaki kilit nokta tutarlılığınızdır, yani her listenizin birleşmesi gerekir, örneğin, Google Rehber sayfanızda "Cadde" nin kısa bir yorumu için "Str" gibi bir şeyi kullanmaya karar verdiyseniz, listelerin geri kalanı benzer şekilde görüntülenir.
  • Google Rehber. Web siteniz için SEO'yu koruyarak, Google Rehber sayfanız için de aynı şeyleri yapabilirsiniz. Tam olarak eşleşen kategorileri dahil ederek iyi optimize ettirin. Ayrıca, varsa, sayfanız ile şehirlere özgü bir açılış web sayfası arasında doğru bağlantıyı kurduğunuzdan emin olun.
  • Daha güçlü çevrimiçi varlığı. En yaygın olarak, SERP listesinde yalnızca Google'ın incelemeleri vardır. Böylece, Superpages, Trip Advisor, Yelp vb. Gibi diğer kaynaklardan daha fazla inceleme alarak işletmeniz için daha güçlü bir çevrimiçi varlık oluşturabilirsiniz.

basic seo

Sonraki şey mükemmel Modern SEO standartlarına uygun olmaktır Sosyal Medya alanında çalışmaktadır. Karşılaşalım - arama ve sosyal medya araçları ayrı ayrı gelindiğinde çoktan geçti. Bugün, her web sitesinin çevrimiçi sıralaması, Facebook'daki beğeniler, Twitter'daki paylaşımlar gibi farklı sosyal sinyallere güçlü bir şekilde bağımlıdır. Ayrıca arama sonuçları her kullanıcı için daha da kişisel hale gelmiştir. Bu nedenle Sosyal Medya Pazarlamacılığı üzerinde çalışmak bir zorunluluktur.

Sonuçta, anahtar kelimeleriniz ve anahtar sözcük gruplarınız için optimizasyon yaparak, arama tarayıcılarından ziyade canlıların daha çok düşünmeye çalışın. Unutmayın, doğru anahtar kelime araştırması her zaman genel SEO standartlarının omurgasını oluşturmuştur. Bununla birlikte, modern gerçeklikle ilgili olarak, web sitenizin içeriği ve anahtar kelimeleri gerçek kullanıcılara şimdiye dek hiç olmadığı kadar duyarlı olmalı. Bu nedenle anahtar kelimeleri teknik bir veri olarak düşünmeyi bırakmalısınız. Sıkıcı bir araştırma yaparak, en sık karşılaşılan arama istekleri için alakalı anahtar kelimelerinizi kullanacak canlıların niyetlerini unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport