Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En yaygın arama motoru optimizasyonu stratejileri nelerdir?

SEO'yu, web sitenizi SERP'ler listesinde daha üst sıraya çıkarmayı amaçlayan nihai amaçlarla tekniklerin kapsamlı bir seti olarak düşünürsek, üç temel arama motoru optimizasyonu stratejisi vardır. Aslanın farklı kapasiteyle olan işi paylaşımı, ya işletme başlangıcından çevrimiçi olarak çalışmaya istekli küçük çaplı şirketler ya da geleneksel tuğla ve harç ticaretinde bazı inandırıcı sonuçlar elde etmiş olan şirketler tarafından kullanılır ve zorunluluk hissi verir ilerlemeye ve çevrimiçi geçmeye.

search engine optimization strategies

Kendinizi DIY SEO'da deneyeceksiniz ya da zaten sektör uzmanlarının deneyimli eski ekibinin yardım alması için iyi oluşturulmuş bir karara varmışsanız da, aşağıdaki üç temel arama motoru stratejisinin farkında olmalısınız. Web sitenizin optimizasyonuna başlamadan önce bunları aklınızda tutun.

Iyi olmak kolaydır

Beyaz şapka SEO'su ile en tanınmış ve yaygın olarak kullanılan teknik olarak, arama motoru optimizasyonu stratejilerinin geri kalanından başlayalım. Beyaz Şapka için Başvuru SEO, Google'ın kendisi tarafından yapılan yönergeleri ve önerileri izleyen web sitelerinin arama sıralamalarını yükseltmek için optimizasyon çalışmalarına sahip olmak anlamına gelir. White Hat SEO, adil ve ihlalsiz eylem planlarına, kaliteli içerik geliştirme, uygun (ücretli değil!) Bağlantı kurma, HTML optimizasyonu üzerinde çalışmak gibi konularda bahis oynuyor. Evet, yapmak zor bir iş olacak. White Hat SEO'nun doğru yolunu seçmek bazen mütevazi ve sadece kademeli fakat yine de istikrarlı ve uzun süreli sıralama ilerlemesine güvendiğiniz anlamına geliyor.

Karanlık yüzü değiştirme

Beyaz Şapka SEO taktiklerinin kötü niyetli antipotları gibi, Black Hat arama optimizasyonu stratejileri de tamamen iyi oyuncular yerine sonuç odaklı. Black Hat SEO, Google arama algoritmalarındaki gerçek zayıf noktaları kullanmak için farklı teknik planlar kullanıyor. Bununla birlikte, birincil hedef, aynı kalır - web sayfaları için daha üst sıralara çıkıyor..Karanlık tarafta adım atmak size öngörülemeyen, bazen tehlikeli ama öngörülemeyen ancak kısa vadede sıralamada kazançlar sunabilir. Bunu yapmak, Black Hat SEO genellikle bağlantı spam, gizli veya gizlenmiş metin içeriği, anahtar kelime doldurma ve diğer birçok ihlal kötüye gidiyor. 

seo strategiesHer şeyin bir araya getirilmesi

Bir sözde Grey Hat SEO, basitçe en önemli iki arama motoru optimizasyon stratejisinin en iyi bulgularını birleştiren Sadece baktım. Aslında bilge bir Gray Hat SEO, mümkün olduğunca en etkili yasal taktikleri kullanmanın, kitleler tarafından hala istismar edilmeyen bazı vaat eden ihlallerle beslenmesidir. Bu şekilde, ihlal nedeniyle yakalanma riskini ödemeden ve Google tarafından cezalandırılmadan, makul bir ilerleme kaydedilebilir.

Tabii ki, bu zıt arama motoru optimizasyon stratejileri arasında seçim yapmak kişinin kişisel tercihi olmalıdır. Hangi yönde hareket edeceğinize karar vermek size bağlı kalacaktır. Sadece küçük bir şey hatırlayın - arama algoritmalarının zayıf noktalarını sömürmek, sadece hızlı sıralamada ilerleme isteyenlere oldukça çekici gelebilir. Ancak Google hala internette göz kamaştırıyor. Dolayısıyla, faullü bir oyun oynarken, hafif sıralama cezalandırması ile başlayarak, tüm alan adı yetkilisinin geri çekilmesine kadar, herhangi bir zamanda cezalandırılabileceğini unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport