Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyon paketlerinden nasıl seçilir?

Günümüzde, daha fazla ve daha fazla arama motoru optimizasyonu servis sağlayıcıları tüm dünyada görünür. Bazıları web sitesi sahiplerini uygun fiyatlarla çekerken diğerleri pahalı ama kaliteli optimizasyon paketleri sunuyor. Özellikle daha önce hiç optimizasyon hizmeti kullanmadıysanız, yüz binlerce varyant arasında iyi bir SEO şirketi bulmak zor bir iş haline geliyor. SEO paketleri birbirinden oldukça farklı olabildiğinden, çeşitli ajansların sağladığı optimizasyon hizmetlerine girmek için zaman ayırmanız gerekir.

search engine optimisation packages

Arama motoru optimizasyonu çevrimiçi iş gelişiminin önemli bir parçası oldu. İster yerel bir şirket web sitesi veya büyük kurumsal web kaynağı oluşturmak istersiniz, çevrimiçi ticaretinizin SERP'de görünür olmasını ve potansiyel müşterilerinizi çekmesini sağladığı için SEO hizmetleri istersiniz. Kazanan bir arama motoru optimizasyonu kampanyası, yatırım getiriniz üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Ancak başarılı bir SEO stratejisi oluşturmak için doğru SEO paketini seçmeniz gerekir. Bu paket yalnızca sitenize hedeflenen trafiği çekmek için değil aynı zamanda işletmenizin özel gereksinimlerini karşılamanıza yardımcı olmalıdır. Doğru söylenecek, uygun bir SEO paketi seçmek kolay bir iş değil. Bununla birlikte, çevrimiçi işinize en iyi arama motoru optimizasyonu paketini vermenizi sağlamak için yapabileceğiniz çok şey var.

SEO paketleri Farklı türleri

Paketleri SEO ajansları tarafından sağlanan iki temel türü - standart ve özelleştirilmiş ayrılabilir. Standart SEO paketi genelde temel standart SEO hizmetleri ve anahtar kelime araştırması, içerik yazma, web sitesi iç yapı optimizasyonu ve bağlantı kurma gibi teknikleri içerir.

  • Standart

Bu paket sadece online iş varlığınızı artırabilecek web sitesi optimizasyon teknikleri için gerekli olduğu anlamına gelir. Herhangi bir ilave optimizasyon kaynağı gerektirmeyen ve bir SEO uzmanı tarafından yapılabilen standart SEO paketi genellikle uygun fiyatlıdır. Standart SEO paketleri son zamanlarda başlatılan web sitelerine çekici geliyor. Web sitesi sahiplerinin standart bir SEO paketi sipariş ettikleri ilk meselenin tamamı, tanıtım kampanyalarında gerekli olan optimizasyon tekniklerine sahip değildir. Dahası, bu hizmetleri gerekli olanlarla değiştirme fırsatı yoktur ya da hiç ödeme yapmazlar. Web sitenizin hizmetleri için yararsız ödemek mantıklı olmadığı için birçok çevrimiçi satıcı, özelleştirilmiş SEO paketini ifade etmektedir.

  • Özelleştirilmiş

Özelleştirilmiş SEO paketi, web sitesi sahiplerine, işletmeler için özel olarak tasarlanmış hizmetler sunar. Ödemek zorunda olduğunuz faydasız hizmetler yoktur..Özelleştirilmiş hizmetlerin maliyeti standart hizmetlere göre nispeten yüksek olmasına rağmen, buna yatırım yapmak hala akıllı bir karardır. SEO paketi bu tür işinizin benzersiz ihtiyaçlarına uyarlandığı gibi, yatırımlar maça ödenecektir. Özelleştirilmiş arama motoru optimizasyonu hizmetleri genellikle online niş mevcudiyetinizi artırabilir ve web sitesi dönüşümünü artıran piyasa niş analizi, rakip araştırmaları ve diğer yararlı optimizasyon taktikleri içerir. Özelleştirilmiş arama motoru optimizasyonu hizmetleri, maliyetinin ortalamanın üzerinde olmasının nedenini teşkil eden uzman bir ekip çalışması gerektiriyordu.

Yani, hangi SEO paketini kullanmanız gerektiğine karar verirken, çevrimiçi işletmenizin excel'e gereksinim duyduğu tüm optimizasyon tekniklerine sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Seçtiğiniz bir SEO paketinin, pazar niş analizi, anahtar kelime araştırması, kaliteli içerik üretimi, dizin gönderme, web sitesi iç yapı optimizasyonu, birbirine bağlı, meta veri optimizasyonu, bağlantı kurma kampanyası ve blog yayınlama içerdiğinden emin olun.

seo packages

SEO pakette neye ihtiyacınız var?

Ticaret ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bir satın alma SEO paketi genellikle web sitesi optimizasyonunun maliyet etkin ve etkili bir yoludur. İyi bir SEO sonucunu elde etmek için bir arama motoru optimizasyon paketinde neye bakmanız gerektiğini daha ayrıntılı olarak konuşalım.

  •  Teknik denetim 

Optimizasyon kampanyanızın ilk aşaması, web sitenizin profesyonel denetimine, tam da içerik yönetim sisteminize ve mevcut site mimarisi. Teknik bir denetim, SEO uzmanlarının HTML kodundaki hataları bulmalarına ve ortadan kaldırmalarına yardımcı olacaktır. Dahası, kapsamlı bir inceleme, sitenizi Google TOP'dan ayıran teknik bir hata bulunmaması için hem yerinde hem de dışı öğeler analizini içerir.

  •  Anahtar Kelime Öneri 

Herhangi bir web sitesi optimizasyon kampanyasının ilk aşamasında hizmet verdiği için, anahtar kelime önerisi SEO paketinin temel bir bileşenidir. Bir kural olarak, arama motoru optimizasyonu uzmanları, bir SEO ajansının hedefleyeceği yüksek hacimli arama terimlerini müşterilerine sunar. Profesyonel bir SEO uzmanı, seçilen anahtar kelimelerin alaka düzeyini kontrol etmek ve sitenize kaliteli trafiği hedeflemek için en iyi anahtar cümlelerin bir listesini almak için araç sayısını kullanmalıdır.

  •  Bağlantı oluşturma 

Kalite bağlantı kurma kampanyası, sayfa dışı optimizasyonun önemli bir parçasıdır. Sitenize yönlendiren alakalı ve kaliteli bağlantılar, arama motorlarının gözünde sitenizin yetkisini ve saygınlığını belirler. İyi bir SEO şirketi çeşitli web kaynakları ve çevrimiçi satış mağazaları ile müşterilerine kaliteli ve ilgili geri bağlantı sayısını sunmak için işbirliği yapmalıdır. Tam bir yığın dijital şirket, standart SEO paketinin bir parçası olarak bağlantı kurma hizmetlerini sunabilir ve pazarlama niş araştırması, rakip bağlantı profilleri analizi, ilgili ve yetkili dizinlere web kaynağınızı gönderme, misafir blog yazma gibi aşağıdaki bağlantı üreticilerine sağlayabilir mesaj göndermek ve kaliteli ve eşsiz makaleler oluşturmak. Bir SEO danışmanı web sitesi içeriğinin iyileştirilmesi gerektiğini düşünürse, içerik pazarlaması hizmetleri standart ve özelleştirilmiş SEO paketlerine de eklenebilir

  •  İçerik pazarlaması  veya yeniden yazılmalıdır. Optimize edilmiş bir içerik oluşturmak, zaman alıcı ve özen gerektiren bir işlemdir, bu nedenle optimizasyonun bu yönü pahalıya mal olabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport