Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretli SEO hizmetleri için ne kadar harcama yapmalıyım?

Üzerinde en çok sorulan iki soru "Ne kadar ücretli SEO hizmetleri ücretlidir?" Ve "İlk SEO sonuçlarını gözlemlemek ne kadar sürüyor?" İnsanlar düşünürse, bunun iyi bir sebebi olmakla olmaz. Ödenen SEO hizmetleri için nihai bir maliyet olarak arama motoru optimizasyonunu değerlendirmek kolay bir iş değil, nedenlerin sayısına bağlı. SEO maliyeti de doğrudan potansiyel ödüller ile ilgilidir ve işinizi geliştirmek isteyeceğiniz endüstri. Ücretli SEO hizmetleri için bir fiyat, optimizasyonun boyutuna (küresel, eyalet, ülke, şehir, kasaba veya mikro alan) bağlı olarak da değişiklik gösterebilir. Bu faktör, elbette, benzersiz durumunuz için SEO fiyatını etkiler.

paid seo service

Bugün arama motoru optimizasyonu yoluyla organik arama avantajlarına bakarak açık bir açıklama yapmak istiyorum "Ne kadar SEO servis ücreti ödüyor?" İster büyük bir işletmeyi veya yerel işletmeyi yönetiyorsunuz, bu rehber yatırımınızın organik aramada nasıl görünmesi gerektiğini belirlemenize yardımcı olacaktır.

Hangi faktörler ödenen SEO hizmetleri maliyet belirleyebilirsiniz?

SEO değerinizi belirlerken göz önünde bulundurmanız gereken üç temel değişken vardır. Öncelikle, bir durum (coğrafi olarak neredesiniz), hedefler (iş hedefleriniz nedir?) Ve zaman çizelgesi (ne kadar hızlı geliştirmek istiyorsunuz?). Ne kadar ücretli SEO hizmetleri işletmeniz için maliyet gerektiğini hesaplarken, tüm SEO ajansları bu faktörleri dikkate alır. Bir müşterinin mevcut durumunu analiz ederek, işletme hedeflerini anlamak ve gerekli zaman çizelgesini belirlemek suretiyle bir arama motoru optimizasyonu şirketi bir fiyatı hesaplayabilir. Ayrıca, pazar niş ücretli SEO hizmetleri bir maliyet belirleyecektir. Yeni kurşunla anlaşma yaparak 200 $ 'dan fazla kazanıyorsanız, potansiyel müşterinizin bin dolara değerinde daha az ödeme yapmasını bekleyebilirsiniz. SEO uzmanları yatırım getirisi üzerinde düşünce gibi, pazar niş aynı ölçüde bir fiyata düzenleyebilir. Bir SEO ajansı, benzersiz duruma ve işletmenin belirli hedeflerine optimizasyon stratejisi uyarlanırsa, fiyat daha yüksek olabilir.

Ücretli SEO hizmetleri için tipik maliyetler

Bütçenizi planlamanıza yardımcı olması için optimizasyon hizmetleri için ne kadar harcamanız gerektiğini bilmeniz gerekir. İşte üç temel ödeme modeline (aylık / sözleşme / proje bazlı) göre maliyet aralığına ilişkin bir anket.

  •  Aylık onarım SEO hizmetleri maliyeti 

Aylık bakım hizmetleri aylık yaklaşık 750 - 5000 $ maliyeti. Burada optimizasyon hizmetleri maliyeti, işletme ihtiyaçlarının boyutuna ve SEO ajansı tarafından sağlanan hizmetlerin boyutuna bağlı olabilir. Sınırlı sayıda optimizasyon hizmeti sunan küçük SEO şirketleri, tam dijital ajanslardan daha uygun fiyatlara sahiptir. Çoğu işletme, aylık SEO hizmetleri için 2.000 ila 5.000 dolar arasında ödeme yapar.

  •  Sözleşme ücretli SEO hizmetleri maliyeti 

Sözleşme ücretli SEO hizmetleri için bir fiyat değişkendir. Son zamanlarda başlatılan web siteleri ve dijital pazarlama alanındaki yeni kullanıcılar giriş noktası olarak sözleşme SEO hizmetlerini seçerler. Bu tür hizmetler, web sitesi sahiplerine tüm temel optimizasyon tekniklerini, analitiği ve sürekli desteği sağlar. Sözleşme SEO hizmetleri, içerik pazarlama servislerine (kelime başına 0,50 dolara kadar), denetim hizmetleri (bir projeye 500 $ ila 8,000 $ arasında), bağlantı profili denetimi (proje başına 500 $ ila 7,500 $ arasında) ve SMM hizmetleri (500 $ - 3500 $).  

price seo

  • Proje bazlı fiyatlandırma 

SEO'nun bu tür bir fiyatı, karmaşıklığına bağlıdır. proje ve mevcut web sitesi durumu. Belirli bir proje, özel deneyim ve optimizasyon yazılımı gerektiriyorsa, ücretli SEO hizmetleri için bir fiyat endeksi en az% 15 oranında büyür. Çoğu projenin maliyeti 1.000 $ - 30.000 $ arasındadır.

  •  Saatlik danışmanlık oranı 

Saatlik SEO danışmanlık hizmetleri saat başı 50 $ - 300 $ arasındadır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport