Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dijital pazarlamada seo neyin biliyor musunuz?

Bu doğru soru. Digital Marketing (DM) 'da SEO Nedir? Aslında, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) tek başlarına tek başına çalışmaz. Ve bu konunun daha derinlemesine anlaşılmasının, sıralamanın performansını önemli ölçüde yükseltmenize yardımcı olacağına inanıyorum.

what is seo in digital marketing

SEO uzmanlarından aslanın payı, ya yazılım geliştiricileri, web devinde veya bilgisayar çalışmalarının geri kalanında yer alıyordu. Bana gelince, bir pazarlamacı olarak eğitilmemiştim, bu yüzden Dijital Pazarlamada SEO'nun ne olduğunu bilmiyordum. Tabii ki, arama optimizasyonunun ana amacı SERP'lerde daha üst sıralarda yer almaktır.

Ancak, orijinal pazarlama süreçleri hala çok fazla değerdedir; SEO ile olan ilişkileri çoğu zaman çoğumuz tarafından ihmal edilmektedir. Düz İngilizce, arama motorları (Google'ın kendisi gibi) sadece insanların en iyi sonuçları karşılamasını istemektedir; muhtemelen çevrimiçi kullanıcı memnuniyeti ve etkileşimi SEO'da daha önce düşündüğümüzden daha güçlü bir sıralama faktörüdür. Bu yüzden SEO'nun şimdi küresel pazarlama sürecinin ayrılmaz bir parçası haline geldiğine inanıyorum. Mükemmel bir pazarlamanın iyi SEO ile birlikte hareket etmesini sağlamak için tek bir yol daha yüksek bir sayfa sıralaması elde etmek ve daha yüksek bir trafik akışı akışının keyfini çıkarmak demek.

Peki, dijital pazarlamada SEO nedir, kesin olmak için? 2017'de çevrimiçi işletmenizin daha yüksek gelir elde etmek için aynı zamanda deneyimli bir pazarlamacı gibi hareket eden olağanüstü bir SEO'yu çalıştırmalısınız. Aşağıda, SEO'yu ve bazı orijinal pazarlama kavramlarını birleştiren en uyarlanabilir modern modeli tartışalım. Peki, Dijital Pazarlamanın Arama Motoru Optimizasyonu ile ne ilgisi olduğunu görelim.

Arama Motoru Optimizasyonu ile en sıkı ilişkileri olan klasik pazarlamanın dört temel omurgasını gözlemleyeceğiz. Orijinal tanıma göre, pazarlama sadece doğru pazar dinleyicisinde doğru ürünü veya hizmeti doğru zamanda belirlemek ve doğru fiyata gelecektir. Bir kerede çok karışık ama işe yaramayan şeylerden kurtulalım. Yani, Dijital Pazarlamanın sadece dört ana alanı var: ürün, fiyat, yer ve tanıtım.

seo marketing

Aslında burada ihtiyacımız olan tek şey bütün parçaları bir araya getirmektir. Kabul edelim - Özellikle Dijital Pazarlama yeterliliği dahilinde ele alınması gereken çok şey var. Ürünün kendisi, fiyatı, dağıtım yeri ve promosyon ile ilgili her şeyi muhtemelen herhangi bir sırayla düzeltmekten çekinmeyiz. Yani, örneğin, ürününüzün fiyatı hala çok yüksekse, diğer özellikleri düşündürmenin bir anlamı yok demektir.

Büyük bir pazarlama başarısı görmek için, ortak pazarlama seviyenle ilişkili olarak, faaliyet gösterdiğiniz pazar alanı arasında bir uyum gerekecektir. SEO'nuzun genel başarısını değerlendirirseniz, doğrudan organik trafikten kaç dönüşüm aldıysanız, her şey oldukça basit olabilir. Bu şekilde, ürününüzün fiyatını göz önüne alarak genel SEO stratejinizi geliştirmek mümkün hale gelir. Bunu yaparken, aynı yerde, promosyon süreci ve düşüncesi üzerine düşünün.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport