Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Youtube videosu için kaliteli geri almak için en iyi uygulamalar nelerdir?

YouTube, aylık 3 milyar arama ve günde 5 milyon video izleme ile farklı kaynaklara göre dünyanın en büyük medya platformlarından biridir. Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturarak, bu medya platformu aracılığıyla sitenizin sıralamalarını iyileştirmek için mükemmel bir fırsat. Popüler bir arama için iyi bir rütbe video, sitenize dönüştürülen bir trafiği sürdüğünden emindir. Arama motorlarındaki genel sıralamanızı artıracak ve markanızın tanınmasını artırmaya yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, YouTube videonuzun geri bağlantı sayısına birincil vurgu yapmamalısınız. Doğru odağınız, oluşturduğunuz geri bağlantıların kalitesi ve alaka düzeyi üzerinde olmalıdır.

Bu makalede, YouTube'da kaliteli web sitesi bağlantıları kurmanın ve en üst sıralarda yer almak için yapılacak yollardan bahsedeceğiz.

backlink for youtube video

YouTube videonuz için geri bağlantı nasıl oluşturulur?

YouTube'da bağlantı oluşturmak için iki temel seçenek vardır:

  • Kendi YouTube kanalınızı kullanarak, sitenize ve diğer sosyal profillere bağlantı oluşturmanıza olanak tanır
  • Yüklediğiniz videonun açıklaması yardımıyla

Kanal bağlantısını nasıl elde edebilirsiniz?

Kanal bağlantısını elde etmek için bir profil oluşturmanız, gerekli tüm bilgileri doldurmanız ve arkanıza yaslanmanız gerekir. Burada her şey kolay ve basittir. Diğer sosyal medya profilleriyle bağlantı kurmak akıllıca olur ve markalı bir YouTube kanalı kapağı yükledi. Herhangi bir YouTube kanalının sahibi bu bağlantıları ekleyebilir. Bu bağlantıların bir ton rütbeli etkiye sahip olmadığından emin olun.

Yüklediğiniz videolardan bağlantılar nasıl alırsınız?

Her şeyden önce, videonuzu YouTube'a yükleyin. Heyecan verici ve çekici olduğundan emin olun. Videonuzun başlığı video içeriğinizi yansıtmalıdır..Üstelik, izledikleri kullanıcılara bir fikir vermek için markalaştırılmalıdır. Aşırı üretilmiş videoların size yüksek bir popülerlik kazandırmayacağı için yalnızca orijinal ve benzersiz video içeriği yüklemeniz gerekir. İkinci aşamada, video açıklamalarına bir bağlantı koymanız gerekir. Bu bağlantı, içeriğinizde doğal görünmelidir. Aksi takdirde, kullanıcılar bunu bir reklam olarak görüp bağlantıyı takip etmeyebilir. İlgili bağınızı açıklayıcı metninizin en yakınına yerleştirdiğinizden emin olun. Bir bağlantıyı koymak için en iyi yer, tıklanma olasılığı en yüksek olduğu yerdir.

seo backlinks

YouTube videonuz için geri bağlantıdan nasıl yararlanabilirsiniz?

Video açıklamanıza eklenen bağlantı, bazı nedenlerden dolayı çok önemli bir rol oynamaktadır. Her şeyden önce, video izleyicilerin en az% 3'ü sitenizin bağlantısını tıklarsa, 30.000'den fazla web sitesi ziyaretçisine ve potansiyel müşterilerinize yardımcı olabilir. Bu yüzdesinin çok daha yüksek olabileceğini düşünün. Bu durumda, bu sosyal kanaldan gelen trafik akışı önem kazanacak ve web sitenizin sıralamadaki konumlarını kökten değiştirebilir. Üstelik, bir bağlantı ilgili bir web sayfasına işaret ediyorsa, Google bağlantı kalitenizi daha yüksek değerlendirecektir.

YouTube video için yüksek geri bağlantıların, alaka düzeyinin kaliteyle buluştuğu bir durumda ortaya çıktığı belirtilmelidir. Bu nedenle, web sitenizin pazarında niş ile alakalı kaliteli ve çekici bir video içeriği yaratmanız gerekir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport