Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

WordPress web sitem için neden yazar SEO'ya ihtiyacım var?

Günümüzde, hayatımızı basitleştirmek için tasarlanmış ve web sitesi optimizasyon sürecini otomatikleştiren birçok arama motoru optimizasyon aracı bulunmaktadır. WordPress sitesi için kullanışlı bir SEO eklentisi arayanlar için, Scribe SEO aracı oldukça yararlı olabilir. Scribe SEO eklentisini hiç duymadıysanız, aşağıdaki bilgiler sizin için oldukça kullanışlı olacaktır.

Scribe SEO, içeriğinizin Google SERP'de daha üst sıralarda bulunmasına yardımcı olmak için tasarlanmış ücretli bir WordPress eklentisidir. İhtiyacınız olan her şey bu eklentiyi yüklemek ve içine kaydolmaktır. Ardından, Scribe SEO aracı web sitenizin içeriğini analiz etmeye başlar ve yapısına ve anahtar kelime yoğunluğuna dayalı olarak puan verir. En yüksek puanı alırsanız, her şey mükemmel bir sonuçtur ve herhangi bir içeriğe ihtiyaç duymazsınız. Ancak, yüzde 100'den az puan alırsanız, bu WordPress aracı mevcut durumu nasıl artırabileceğinize dair bazı ipuçları sağlar. Ne kadar yüksek puanı alırsanız, Google'da en yüksek puanı alırsınız. Böylece, Scribe SEO, işletme hedeflerinizi karşılamak için sitenizin içeriği altında çalışan bir kişisel arama motoru optimizasyonu danışmanı olarak hizmet eder.

scribe seo

Scribe SEO aracı hangi hizmetleri sağlar?

WordPress Scribe SEO aracı tarafından gerçekleştirilen üç temel görev vardır:

  • Anahtar Kelimeler;
  • İçerik;
  • Bağlantı binası.

Bütün bu yönlerini daha detaylı tartışalım ve Scribe SEO aracından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenelim.

  • Araştırma ve akıllı uygulama

Bu WordPress aracını kullanarak, potansiyel müşterilerinizi çekmek için hangi arama terimlerini kullanmanız gerektiğini daima biliyorsunuzdur. Size niş içinde ürün veya hizmetler bulmak için kullanılan ortalama kullanıcıların dilini bilir. Yazar size sınırsız sayıda arama terimi sağlayabilir. Bu nedenle, bir metin yazmayı tamamladığınızda, bu araç yeni metinleri araştırmaya başlar. Dolayısıyla, Scribe aracının yardımıyla, içeriğiniz en çok hedeflenen trafiği alacaktır.

  • İçerik geliştirmeleri

Bu WordPress aracının yapay bir zekası var ve sitenizdeki hataları ve eksiklikleri bulabilir ve sitenizin içeriğini arama motoru standartlarını karşılamak için nasıl değiştirmeniz gerektiğine ilişkin size bazı yararlı öneriler verebilir. Web sitesi analiz sürecini önemli ölçüde basitleştirecek ve mevcut sıralama durumunuzu iyileştirebileceksiniz. Piyasada aynı kalitede araçlar artık yok. Bu yüzden, Scribe SEO aracı, dikkat ve yatırımlarınıza değer.

  • Bağlantı suyu üretimi

Bu araç bağlantı kurmak için de kullanılabilir. Niş alanlarınızdan geri bağlantı alma ve sitenize yerleştirilen içeriği çapraz bağlama sürecini önemli ölçüde basitleştirebilir. Ayrıca, Scribe SEO aracı, sitenize trafik çeken sosyal medya kullanıcılarını bulabilir. Tüm bu bağlantı oluşturma teknikleri, sitenize kaliteli bir trafik çekebilir ve bir dönüşüm oranı yükseltebilir.

Yazar yazarlar için bir çıkış yolu

Kaliteli metinler yaratan yaratıcı kurallar, çalışmalarına ayrılmıştır; güçlü içerik yapılandırma ve optimizasyon gibi teknik bir içerik hazırlama zamanı yoktur. Scribe SEO aracı, iyi optimize edilmemiş kaliteli içeriğin anlamsız olduğu bu insanlar için bir çıkış yolu. Yazarların arama motoru optimizasyonu ile ilgili hissettikleri korku, sabırsızlık, hayal kırıklığı veya öfke ortadan kaldırmak oldukça hoş bir yoludur.

Scribe SEO, kullanıcıdan herhangi bir teknik bilgi gerektirmeyen, kullanıcı dostu bir araçtır. Web sitesi optimizasyon özelliklerinden habersiz olan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Sadece, doğru arama terimlerini doğru yerde koymanızı öneririz. Bu süreçte hiçbir numara veya tuzak yoktur.

Bu araç ayrıca, hangi anahtar kelimeleri hedeflediğinizi göstermek suretiyle abonelerine anahtar kelime analizi sağlamaktadır. Üstelik size, arama motoru sonuç sayfası önizlemesini kontrol etme ve web sitenizin içeriğiyle alakalı önerilen etiketlerden oluşan bir liste sağlamak için bir fırsat verir.

Bu araçla, içeriğinizi oluştururken arama motoru optimizasyonu numaralarını aklınızda tutmanız gerekmez. Yaptığınız işi en iyi yapabilir ve işinizin teknik bir parçası olan Scribe SEO'ya güvenebilirsiniz.

Sitenizin içeriğini her değerlendirdiğinizde, WordPress Scribe SEO aracı bir puan verir. Bununla birlikte, her metin için% 100 puan almak için çaba harcamaya gerek yoktur. Elbette, metninizi tüm standartlara göre kusursuz bir şekilde optimize edeceksiniz, ancak dürüst olmak gerekirse, metniniz değerli olmayacak ya da kişilik sahibi olmayacaktır. Kusursuz şekilde optimize edilmiş, ancak okunamayan ve ilgi çekmeyen bir makaleye sahip olmak, okumak ilginç olan biraz daha az optimize edilmiş bir makale kadar iyi olmamıştı.

Scribe SEO fiyatlandırma

Daha önce belirtildiği gibi, Scribe SEO ücretli bir WordPress eklentisidir. Bununla birlikte, müşterilere birincil hizmetleri tanıyabilmeleri için ücretsiz bir deneme sürümü sunmaktadır. Yazarlar ve web sitesi sahipleri, bu WordPress optimizasyon aracı hakkında daha fazla bilgi edinmek için mükemmel bir fırsattır. Dolayısıyla, Scribe SEO'nun işiniz için yararlı olabileceğine karar verdiyseniz, bunun için aylık bir ücret ödemelisiniz.

Bu araç ayda içeriğinizi ne sıklıkta değerlendirdiğinize bağlı olarak üç farklı fiyat düzeyinde sunulmaktadır:

  • Başlangıç (ayda 30 değerlendirmeler) = $ 27
  • Başlangıç (ay başına 120 değerlendirme) = $ 47
  • Gelişmiş (ayda 300 değerlendirmeler) = 97 TL

wordpress seo

Başlangıç paketi ideal olarak bir -person blogging işlemleri. Aylık olarak üretilen içeriğin miktarının ortalamanın üstünde olduğu e-ticaret web sitesi sahipleri veya haber siteleri için uygun olmayacaktır.

Yayıncı ve Gelişmiş paketler, bir sürü içeriğe sahip olan müşterileri veya web sitesi sahiplerini günlük olarak çok miktarda kontrol etmeleri gereken yazarlar için idealdir. Keyifli ikramiye, Scribe'i kurabileceğiniz kaç web sitesinin sınırı yoktur.

Dahası, bu araç Headway temasını, Thesis temasını, Hybrid temasını ve diğerlerini çalıştıran tüm WordPress siteleri ile eşleştirilir. Diğer içerik yönetim sistemlerine dayanan web siteleri için Scribe SEO aracıyla bağlantı kurmak sorunlu olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport