Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web tasarımı benim pazarlamaya nasıl yardımcı oluyor?

Tabii ki, doğru web tasarımı ve çevrimiçi ticaretinizin başarısı arasında çok sıkı ilişkiler var. Web siteniz ziyaretçilerin ilk gördüğü şey. Veya, potansiyel müşterilerinize "hoş geldiniz" demeli ve daha çok nihai satın alma kararını vermeye çekici görünen bir kapı halı ile kıyaslanabilir. Bu nedenle, web tasarım ve pazarlama stratejiniz için her zaman yüksek bir korelasyon vardır; bu da, tüm önemli özelliklerini göz önüne alarak işletme projenize mükemmel bir şekilde uyarlanmalıdır.

web design marketing

Küresel iş hedefleriniz dışında, web sayfalarınız pazarlama amacıyla en azından marka logonuzla iyi hizalanmalıdır. Ticari projeniz çoğunlukla kırmızı ve beyaz renklerle temsil edildiyse düz ingilizcedir, sayfalarınız çevrimiçi olarak web tasarım ve pazarlama promosyonuyla ilgili benzer görünümlü bir çözüme ihtiyaç duyar. Görsel içeriğinizin temel öğeleri, tıklanabilir bağlantılar, tıklama başı ödeme reklamları vb. Gibi logo yerleşiminizden ve diğer ilgili öğelerden bahsetmiyorum.

Bu nedenle, web siteniz için aşağıda bir "yapılacaklar listesi" olması önerilir. Umarım, web tasarımınızı ve pazarlama stratejinizi, genel iş ilerlemeniz için birbirine sürüklemeniz konusunda bazı pratik bilgiler verecektir. Aşağıdaki madde işaret noktalarına bir göz atalım:

  • Daha mobil dostu kullanıcı deneyimi için duyarlı bir web tasarımı yapın. Artık akıllı telefonlar veya tabletler gibi taşınabilir cihazlar aracılığıyla çevrimiçi arama yapmak için giderek daha fazla insan olduğunu göz önünde bulundurun. Bu nedenle, pazarlama için web tasarımıyla ilgili tüm öğelerinizin (BTA'lar ve görsel içeriğin geri kalanı gibi) en yaygın taşınabilir aygıtlarda iyi görüntülendiğinden emin olun..
  • Web sayfalarınız için yeterli yükleme hızını koruyun, web tasarım için en iyi çözümünüzü seçerken sadece en yeni uygulamaları takip edin. Bu şekilde, web sitenize yalnızca hızlı ve kolay bir erişim sağlamak için zaman ve çaba harcamanız gerekecek. İnce bir sayfa yükleme hızını korumanın, yalnızca ziyaretçilerin değil, daha yüksek yanıt verme sıralamasını üstlenen arama motorlarının da takdir etmesi gerektiğini unutmayın.
  • Web sitenizin her bölümünde daima temiz ve net gezinme. Yani, merak eden ziyaretçilerinize tam ihtiyaç duydukları şeyi vermeli ve anında onları doğru yere yönlendirmeliyiz. Pazarlama başarısı ile kullanıcı dostu bir web tasarımını bağlamak için doğru çözümü seçerken, Spartalı benzeri bir gezinme yoluna sahip olmanın potansiyel müşterilerin hayal kırıklığına uğramasına ve sayfalarınızı herhangi bir karar almadan bırakmasına asla izin vermeyin.

web design

  • Özellikle PPC pazarlamacılığı için doğru web tasarımını göz önüne alındığında, tüm ziyaretçileri daha yüksek dönüşümler için davet eden bazı başarılı açılış sayfalarına sahip olmayı unutma . Aslında, her bir açılış sayfası, biraz daha farklı bir web tasarımına ve pazarlama amacına sahip olabilir; bu da, hedef pazar kitlenize daha da kesin bir şekilde harekete geçirmek için mümkün hale getirir.
  • Sonunda, web tasarımınızı ve pazarlama performansınızı kontrol etme konusundaki çabalarınızı asla gözden kaçırmayın. Yani dönüşümlerinizdeki temel istatistiklerin yanı sıra başarılı olan tüm potansiyel müşterileri zamanında takip etmelisiniz. Bunu yaparak, kitlenizin hareket etmesini sağlayan sebeplerin farkında olacaksınız, bunları daha uzun bir sürede işletmenizin refahı uğruna kullanmak için.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport