Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO için YouTube geri bağlantılarının yararları nelerdir?

YouTube artık milyarlarca kullanıcı tarafından tanınmış ve tanıtılmış güvenilir bir video barındırıyor. İnsanlara en uygun bilgileri aramaları ve ilgi çekici konularla ilgili her şeye hitap eden şeylerle paylaşacakları yeşil ışığı vermeleri için yardımcı olarak, SEO için YouTube geri bağlantıları potansiyel müşterilerin daha geniş kitlelerini çekmek için güçlü bir araç haline gelebilir.

Peki, kanal takipçilerinizi doğrudan iş sayfalarınıza gelen bağlantılar yoluyla göndermekten daha doğal ne olabilir? Ve daha fazla takipçisi kazanmaya başlamak için kanal yetkinizi güçlendirmek gibi, SEO amaçları için YouTube geri bağlantılarını kullanmak için birçok temel hileler var.

youtube backlinks seo

Görünüşe göre yapılması gereken ilk şey cazip ve çekici bir video içeriği yaratmaktır. Tabii ki, video geliştirme herkes için geçerli değildir. Bununla birlikte, herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalırsanız, görevin bir bölümünü dış kaynak kullanırken, en azından düzenleme, iyi oluşturulmuş bir karar haline gelebilir. Çevrimiçi kullanıcıların yarısından fazlasının, yeni bir bilgi edinmenin en iyi yolu olarak farklı görselleştirme vasıtaları sunduğunu göz önünde bulundurarak, SEO için YouTube geri bağlantılarının büyük fırsatları hala pek çok web sitesi sahibi tarafından hafife alınmaktadır. Bu gizemi aydınlatmak için, aşağıda, YouTube için YouTube geri bağlantılarının en iyi avantajlarını ve daha iyi çevrimiçi görünürlük listesini listeleyeceğim. Ve bunları kısa sürede kanalınız için deneyebilirsiniz.

1. Kişisel YouTube kanalınızı oluşturduktan sonra ana içeriğin geri kalanına geri bağlantı eklemeye başlayabilirsiniz. Genel profilinizi YouTube'da dolduruyorsanız, aşağıdaki adımları tamamlayarak iki beklemeli geri dönüş eklemelisiniz:

  • Kanalınızın ana sayfasındaki "Hakkında" sekmesinde önerilen tüm kutuları doldurun;
  • İhtiyacınız olan her bağlantıyı yerleştirmek için "Özel Bağlantılar" sekmesini açın;
  • Ana bağlantınızın ilk kutuya girildiğinden emin olun;
  • Kanala ait sanat eserinin her ziyaretçisinin önünde kalıcı olarak yerleştirilen ana bağlantının tadını çıkarın.

2. Daha fazla video barındırmak, SEO için YouTube bağlantılarından yararlanmak için çok daha fazla fırsat anlamına geliyor. Bu şekilde, videolarınızın açıklamalarını, işletme sayfalarınıza istediğiniz kadar çok sayıda arka bağlantı eklemek için kullanın. Bununla birlikte, bir spam filtresinden kaçınmak için makul miktarlarıyla hiçbir zaman istismar etmeyin. Ve Google tarafından her zaman tıklanabilir ve iyi tanınmaları için bağlantılarınızdan önce https: // yazmayı unutmayın.

3. Herhangi bir video açıklaması gibi, yorum bölümlerinizin SEO için bazı YouTube geri bağlantılarını eklemeniz için başka bir seçenek olduğunu unutmayın. Veya ilgilenen bir kitleyi ilgilendiren başka bir uygulama. Bu şekilde yorumlarınız, tüm barındırma kullanıcılarının geri bağlantılarınızı bulması için hızlı ve kolay bir yol olabilir.

Sonuçta, kişisel YouTube kanalınızı yüksek kaliteli bir video içeriği kitlesi ile güçlendirmek sizi kaçınılmaz olarak Google'ın organik arama sonuçlarının en üstünde bulmanıza neden olacaktır. Çünkü dünyanın arama devi, esasen video görselleştirme yoluyla değerli bir bilgiye öncelik veriyor. Sonuç olarak, işletme sitenizin yetki alanının büyümesiyle paralel olarak, bir sıralama arttıkça zevk alırsınız. Ana sayfanızı ve YouTube kanal içeriğinizi çevrimiçi arama yoluyla daha erişilebilir hale getirmek için Google'ın yapmanız gereken hiçbir şey yok, ancak sitenizi doğrudan daha fazla organik web trafiği akışı ile pompalayacak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport