Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangi açılış sayfası optimizasyon ipuçlarını takip etmeniz gerekiyor?

Günümüzde, daha fazla sayıda işletme, ürünlerinin veya hizmetlerinin potansiyel müşterilerini bulmak için internete geliyor. Marka farkındalığı iyileştirme, ilgili müşterilerin çokluğu, reklamcılık fırsatları ve hedef kitleyle doğrudan etkileşim gibi bir çevrimiçi pazarlama yaratmanın birçok yararı vardır. Üstelik müreffeh bir online iş yapmak önemli yatırımlar gerektirmiyor. Sınırlı bir bütçeyle birkaç gün içinde mükemmel açılış sayfasını oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, ziyaretçileri yüksek düzeyde dönüştürmenize yardımcı olacak bilgi, ilham, sebat ve en iyi optimizasyon uygulamalarımızdır.

landing page optimization tips

Açılış sayfası optimizasyon önerileri

Yeni açılış sayfası oluştururken takip etmeniz gereken bazı ipuçları var.

Açılış sayfanızı oluştururken yapmanız gereken en önemli şey, perakende satış yaptığınız ürünler veya hizmetlere odaklanmaktır potansiyel müşterilerinize sipariş vereceklerini net bir şekilde anlatın. Kullanıcılara sitenizle çalışmaya teşvik edecek bir tür teklif vermelisiniz. Herhangi bir açılış sayfasının amacı, hemen ortalama bir kullanıcıyla etkileşimde bulunmak ve onları bir web sitesinde kalmalarını sağlamaktır. Bu nedenle, teklifinizle ilgili kesin ve net olmanız ve bir harekete geçirici mesaj tekniği kullanmanız gerekir.

Dikkate almanız gereken ilk şey açılış sayfanızın başlığıdır. Hedeflenen arama terimlerinizi başlık bölümünüzde kullanmayı ve sayfa içeriğinizin ne hakkında olduğunu kısa bir açıklama yapmayı düşünmelisiniz. Daha sonra, alt bafll> ¤> daha aç> kt> rc> olarak kullanabilirsiniz.

İçeriğiniz açıklayıcı ve alakalı olmalıdır. Bununla birlikte, çok sayıda detay ve işe yaramaz bilgi ile aşırı yükleme yapmayın. Şirketinizin değeri, misyonu ve amaçlarını 500-600 kelime ile sunun. Bu bilgi, kullanıcıyı ürün katalogundan sipariş etmeye zorlamalıdır. Metninizi madde işaretli ve numaralı listeler, başlıklar ve paragraf sonlarıyla parçalamak önemlidir.

  •  Etkileyici bir görsel içerik oluşturma 

Kural olarak, kullanıcılar görsel içeriği metinden çok daha iyi algılarlar. Bir şirketin sağladığı ürün veya hizmetlerin görsel sunumları olmaksızın bir şeyler satın almak veya sipariş vermekle yükümlü birkaç kullanıcı var. Kullanıcılar, kişisel verilerini veya kredi kartı numaralarını verdikleri karşılığında alacakları şeyin bir kısmını görmek istiyorlar. Bu nedenle, ürünlerinizi sipariş etme avantajını görselleştirmelisiniz. 

landing page seo

  • Müşterilerinize kanıt sunun

Bir şey sipariş etmeden önce kullanıcıların dikkat etmesi gereken ilk şey olumlu geribildirimdir ve sitenizle çalışmış müşterilerimizden referansları. Bu nedenle, kullanıcıların ürünlerinizin kalitesini gösteren bir kanıt sunmak için düzenli ve yeni müşterilerinizden incelemeleri düşünmelisiniz. Video içeriği, güvenilirliğinizi kanıtlamak ve çevrimiçi projenizi insancıllaştırmak için doğru açılış sayfasında da oldukça faydalı olabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport