Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Basit bir püf noktası ile SEO dostu bir açılış sayfası nasıl oluşturulabilir?

Soğuk arama trafiğini değiştirmek kolay bir iş değildir. Günümüzde, Google'da belirli bir sorgu giren her kullanıcı, nişe ilişkin web sitelerinin hepsini alıyor ve hepsi de onunla kalmaya çalışıyor. Bu büyük seçim, çevrimiçi ticaret tanıtımı sürecini zorlaştırdı. Bazı çevrimiçi tüccarlar, çevrimiçi ticaretlerinden herhangi bir veya küçük kazanç elde etmeden hedgerow'da ayrılırlar.

how to do a landing page

En başından beri gelen hataları önlemek için, mümkün olan en iyi şekilde bir açılış sayfası oluşturma yollarını öğrenmeniz gerekir. Kullanıcıların sayfanızı ziyaret etmesini istemiyorsanız, sayfanıza geldiklerinde bir işlem yapmalarını sağlamanız gerekir. Bu nedenle, açılış sayfanızı kullanımı kolay ve ilgi çekici hale getirmeniz gerekiyor.

Bu yazıda, açılış sayfanızı iyi dönüştürülüp SEO dostu hale getirecek bazı çalışma yöntemleri bulacaksınız.

  • Harekete geçme çağrısı

Harekete geçirici mesaj, herhangi bir kalitede ayrılmaz bir parçadır hazırlanmış açılış sayfası. Potansiyel müşterileriniz, nelere ihtiyaç duyduklarını ve ürünlerinizin veya hizmetlerin neden daha iyi yaşamanıza yardımcı olabileceğini açık bir rehber almalıdır. Harekete geçirici sinyallerle, web sitenize ziyaretçilere ne yapılacağını söyleyin. Örneğin, "şimdi alışveriş yapın", "sipariş", "şimdi arayın", "abone olun" vb.

Bu harekete geçirici mesaj sinyalleri, web sitenizi ziyaretçileri dönüşüm huniniz boyunca daha da ilerletecektir. Bu nedenle, onlardan sitenizde ne yapmanız gerektiğine açık ve kesin bir rehberlik vermelisiniz. Açılış sayfanızda çok sayıda harekete geçirici mesaj çağrısı yapılması önerilmemekle birlikte, kullanıcıları birincil bilgilere dikkat ettiremeyebilirsiniz. Görünen o ki, görünüşte sayfanın ortasında ve düğme görünümlü görsel bir bölgede harekete geçirici mesaj düğmesinin en az bir kez görüntülendiğinden emin olun. İçeriğiniz katlamanın altına yerleştirilirse, harekete geçme düğmeniz bir kez daha tekrarlayın.

landing page seo

  • Teklif

Genel olarak, bir teklif, Onların istediğini yapmalarını. Kesin bir öneri, açılış sayfalarının inkar edilemez bir parçasıdır. Öneriniz müşterinizin bir satın alma kararı oluşturacaktır. İndirim, ücretsiz deneme, ücretsiz ürün sürümü, teknik inceleme sayfası veya hediye şeklinde olabilir. Site ziyaretçilerinizi dönüşüm hunisine daha fazla çekmek için kaynağını pazar niş rakiplerinden daha iyi hale getiren benzersiz önermeleri olan kullanıcıları cezbetmeniz gerekiyor. Böylece, potansiyel müşterilerinize hizmetlerinizin ne kadar değerli olduğunu ve bunları satın almalarının nasıl faydalı olabileceğini göstermek için bir fırsat elde edersiniz. Örneğin, bir danışmanlık ajansı, kullanıcılara ilk ücretsiz danışmanlık hizmeti sunabilir; bu, gerçekte, insanların bu şirketle nasıl bir işbirliğinden faydalanabileceğini açıklayan bir toplantıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport