Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google'dan web trafiği nasıl elde edilir?

Google'dan trafik almaya çalışıyorsunuz, ancak pek fazla kazanmaya çalışmıyor musunuz? Bu makalede, Google'dan ve diğer arama motorlarından hedefli web sitesi trafiğini elde etmenin sırlarını açığa çıkaracağım. Aşağıdaki önerileri uygulayın ve Google sıralamalarınıza ne olduğunu görün.

Google'dan Web Trafiği Almanıza Yardımcı Olmak İçin 4 Gereklilik

Alakalı Anahtar Kelimeler

Sayfa başlığınızın güvence altına alınmasını sağlayın ve açıklama hedeflenen anahtar kelimeyi bir veya iki kez içerir.

Sadece anahtar kelimeleri kullanarak Google ve diğer büyük arama motorları web sitenizin neyle ilgili olduğunu anlayabilir. Anahtar kelimeler seçerken işinizi tanımladıklarından emin olun. Anahtar kelime doldurmaktan kaçının. Sorguyu arama kutusuna yazarken potansiyel müşterilerinizin kullandığı arama terimlerinizi düşünün. Potansiyel müşterilerinizin aradığı şeyi belirlemek gibi bir şey hissetmiyorsanız, Google öneri anahtar kelimelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, işletmeniz için en uygun anahtar kelimeleri belirleyecek profesyonel bir SEO ajansı da kiralayabilirsiniz.

Bir grup hedefleme anahtarınız olur olmaz, bunları web sayfalarınızı daha iyi optimize etmek için kullanın. Semalt uzmanları web sitenizde uzun kuyruklu anahtar kelimeler kullanmanızı önerir; bunlar Google Arama'da daha iyi sıralanır.

 Özel Resimler 

Şunu kabul edelim: Çoğu ziyaretçi, yalnızca kelimelerle dolu olan makaleyi atlar. Makale herhangi bir resim içermiyorsa, kullanıcılar donuk ve ilginç olmadığını düşünüyor. Bu nedenle, yayınlarınıza kaliteli fotoğraflar, resimler ve diğer grafikler eklemek her zaman daha iyidir. Kural olarak, kullanıcılar, makalelere bakan ilk görüntülerdir. İstatistiklerin gösterdiği gibi, resim cazipse, kullanıcıların metni kontrol etmek için kalacakları daha fazla şans var.

Resim yüklerken, resimleri dosya adı olarak anahtar kelimeler kullanarak eklemeniz kesinlikle önerilir. Ayrıca, site yükleme hızını etkilemek için boyutu 150 KB'yi aşmayan fotoğrafları yüklemeyi düşünün..Uygulamada görüldüğü gibi kullanıcılar, ilgili içeriği kullanarak açıklanan görüntülere sahip olan kaynaklara bakmayı tercih etmektedir.

 İlgi Çekici İçerik 

İçerik, herhangi bir araştırmanın sebebidir. Bir kullanıcı arama kutusuna herhangi bir sorgu yazarsa, Google'ın görevi dizine eklenen sayfalardan en değerli yanıtları sunmaktır. Genellikle, bu konuyla ilgili derinlemesine bilgiye sahip olan sayfa en iyi sonuç olarak teslim edilecektir. Ziyaretçileri paylaşmaya ve yorumlamaya teşvik ettiği için alakalı içerik en iyi içeriğidir. Bu da potansiyel müşteri ve geliri artırır. Uzun hikaye kısa, taze ve heyecan verici mesajlar ile web sitenizi güncel tutmaya devam edin. Aksi takdirde, bir rakiple ilgili daha ayrıntılı bir makale sizi düşürecektir.

SEO uzmanları 800'den fazla kelime makalesi üretilmesini önermektedir. Bu, aşağıdaki şekilde işler: Konuyu ne kadar derin bir şekilde ortaya koyarsanız, Google ile daha fazla görünürlük elde edersiniz.

 Link building 

Bağlantı binası arama motorlarından daha fazla web trafiği almanın başka mükemmel bir yoludur. Basitçe söylemek gerekirse, bağlantı kurma, blog'unuza veya sitenize kendi web sayfalarındaki bağlantıları yayınlamak için diğer kaynakları elde etme sürecidir. Hem iç hem de dış bağlantı kurma stratejileri, işletmelerin daha rekabetçi olmasını ve işleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini sağlar. Google'ın, tanınmış diğer sitelerden bağlantıları olan web sitelerine güvendiğini unutmayın.

google traffic

Kapanış

Her şey düşünüldüğünde, Google'dan daha fazla web trafiği almak o kadar zor görünmüyor; Google'da bir numaraya gelene kadar yukarıdaki yöntemlerle çalışmaya devam edin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport