Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek arama motoru sıralaması optimizasyonda nasıl çalışır?

Maalesef, yüksek arama motoru sıralamasındaki gerçek ilerlemeden basit bir açıklama olamaz ve optimizasyonu genellikle görevin tamamlanması için gerekli çalışmalar yapar. İşin aslı, Google'ın İnternet'te bulunan her web sayfası için sıralama pozisyonları vermeye karar verirken Google'ın 200'den fazla farklı faktörü kullanması. Dahası, Google'ın ana arama algoritmasına dahil olan bu karar verme faktörleri, her tekrarlayan algoritma güncellemesi ile sürekli değişmektedir. Yüksek arama motoru sıralamasını ve gerekli optimizasyon eylem planlarını gerçekleştirmek için mevcut eğilimlerin, yaklaşık beş yıl önce kullanılan bir şeyler gibi, aynı işi yapanlarla kıyaslanamayacağı anlamına geliyor. Yani, şu anda geçerli SEO tekniklerini takip ettiğimizden, en azından olası herhangi bir SEO ihlallerine karşı güvende olduğumuzdan emin olalım. Basitçe, çoğu web sitenizin sıralamasındaki ilerlemeyle kaçınılmaz olarak cezalandırılacağından, kısa sürede de cezalandırılacaktır.

high search engine ranking optimization

Aşağıda, yüksek arama motoru sıralamasını başarmak için ana faktörleri listeleyeceğim. Bu optimizasyon çalışmaları Google tarafından sağlanacak. Her şeyden önce, her arama motoru (hem Google'ın kendisi), yüksek kaliteli web sayfası içeriğini sever. İkincisi, doğal bağ kurma çabaları da güçlü bir sıralama sinyali olarak kullanılabilir. Sonunda, dikkate alınması gereken bazı ilave sıralama faktörleri var.

 Sayfada Optimizasyon 

Sayfa içi optimizasyon işlemi, web sayfası metin içeriğinin (görünür metin) yanı sıra resim, video ve diğer medya dosyaları. Ortak sayfa içi çalışmaların alt düzeydeki seviyesi, başlık etiketleri ve açıklamalar gibi meta verilerin temel öğeleridir.

  • Sayfa içeriği doğal olarak, aksi takdirde kullanıcı dostu bir şekilde yazılmalıdır (benzersiz metin yazıları, tavsiye edilen hacim 1000 kelimelik bir yerde bulunur)..Aynı zamanda, her sayfanın içeriği, arama motorlarına web sitenizin konuyu tam olarak eşleştirdiğini göstermek için alakalı anahtar kelimeler ve ifadeler ile zengin olmalıdır.
  • Meta veriler genellikle H1, H2, H3 başlıklar, paragraflar, alt etiketler ve açıklamalar olarak anılır. Yüksek arama motoru sıralamasını elde etmek için en makul öneri dengeli optimizasyon yaklaşımı iken, her meta öğesi orijinal içeriğin geri kalanı gibi anahtar kelimelerle doyurulmalıdır. Demek istediğim, doğru anahtar kelime yoğunluğunu korurken aynı zamanda aşırılıklara girmeden. Aksi takdirde, sayfa içi içeriğiniz anahtar kelimelerle "aşırı doldurulabilir".

 Natural Link Building 

Kalite linkleri yüksek arama motoru sıralamasının ve optimizasyon hedeflerinin de en önemli özelliklerinden biridir. Dahası, doğal bağlantı kurma zorlu ve zaman alan bir çabadır. Nasıl çalışır? Arama motorları, kaliteli içerik sayfalarını diğer iyi bilinen web sitelerine olumlu bir sıralama sinyali olarak bağlayan kaliteli bağlantıları düşünüyorlar. Google, web sitenizin kullanıcılar arasında güvenilir olması gerektiğini düşünmesinden dolayı arama sonuçlarında daha geniş bir kitleye ve daha yüksek bir sıralamayı hak etmektedir.

quality seo

Ek Arama Faktörleri

Diğer sıralama faktörleri, Google'ın arama listesinde iyi sıralamada hala önemli olan daha küçük belirleyicidir Sonuçlar. Aşağıdakilere dikkat etmeniz yeterlidir: sayfa yükleme hızı, geleneksel HTTP protokolü üzerinden HTTPS'ye makul bir öncelik vererek ve TO'yu iyi bir kullanıcı deneyimi için çekirdek metrikler olarak sürekli olarak izleyerek). Sıralamalarınız üzerinde olumlu bir etki yaratmak için bunları birleştirmenizi tavsiye ederim.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport