Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Açılış sayfaları oluşturmak ve bunları doğru SEO yapmak için ne yapmam gerekir?

Bu yazıda, SEO açılış sayfalarını nasıl oluşturacağınızı anlatacağım. Bir sonraki açılış sayfanızı oluştururken göz önüne almanız gereken bazı yararlı stratejiler şunlardır:

landing pages and seo

  • Anahtar kelime araştırma

Yapmanız gereken ilk şey, arama motorlarının sayfanızı sıralamasını istediğiniz kelimeleri seçmektir. Anahtar kelime araştırması çok uzun ve zor bir süreç olabilir. Ancak, bu araştırmaya ne kadar çok zaman ayırırsanız, beklediğiniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

İşletmenizle alakalı terimlerin listesini yapmakla başlayın. Ardından, potansiyel müşterilerinizin, web sitenizin sunduğunu bulma niyetiyle Google arama kutusuna hangi terimlerin kombinasyonlarını yazabileceğini öğrenin. Semalt uzmanları, kısa kuyruk anahtar kelimelerden daha kolay sıralama yapmaları nedeniyle uzun kuyruk anahtar kelimeler için tercih önerir. Dahası, uzun kuyruklu anahtar kelimeler daha yüksek bir YG sağlar.

  • Anahtar sözcük gruplarınızı stratejik olarak ekleyin

Hedef anahtar kelimelerinizi belirledikten sonra bunları stratejik olarak açılış sayfalarınıza yerleştirme konusuna yoğunlaşın. SERP'de üst düzey elde etmek isterseniz başlık etiketi, başlık etiketleri, meta açıklaması, resim dosyası adları ve tüm kopyada hedef anahtar cümleleri koyun.

  • Backlinking düşünün

SEO açılış sayfaları oluştururken bağlantı kurma kullanmanız önerilir. 2017'de, insanların web sayfalarınızla bağlantı kurmalarına yardımcı olmak, arama motoru sıralamalarını organik olarak artırmanın en iyi yollarından biridir. Aşağıdaki şekilde çalışır: Birisi içeriğinize kendi web sitelerinden link vermek için yeterince ilgiliyse, sizin için kefaret ediyorlar.

Günümüzde, diğer web sitelerini kaynağınıza bağlamanın birçok yolu vardır..SEO uzmanları, aşağıdaki önerilere uymanızı önerir:

  • Benzersiz ve ilgi çekici içerik oluşturma: İstatistik gösterildiğinde içeriğiniz ne kadar özgün ve alakalı o kadar iyi karşılanır.
  • Endüstrinizdeki nüfuz faktörlerini belirleyin: İçeriğinizin değerli olduğunu düşünen kişilerin iletişim bilgilerini bulmak için arkadaşlarınızın tavsiyelerini kullanın, e-posta kampanyaları ve sosyal medya kullanın.

Tüm bağlantıların eşit yaratılmadığını anlamalısınız. Blogculardan bağlantı almaya çalışarak küçük başlayın. Daha fazla kişinin iletişim kurması için blog yayınlarına göz atın ve daha etkili etkilere yol açın.

landing page seo

  • Sayfanızı hızlandırın

Sayfa hızı Google'ın az sayıdaki SEO derecelendirme faktörlerinden biridir dışarı çıktı ve doğrulandı. Kissmetrics tarafından yapılan araştırmaya göre, insanların neredeyse yarısı, web sayfalarının iki saniyeden daha kısa sürede yüklenmesini beklemektedir ve% 40'ı yüklemesi üç veya daha fazla saniye sürerse web sitesini terk edecektir. Anladığınız gibi, bu kullanıcı deneyimini geliştirmeye geri döndü.

Sayfalarınızı Google PageSpeed ​​Insights'a takarak web sitenizin yükleme hızını hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Bu hizmet, sayfalarınızın yeterince hızlı yüklenip yüklenmediğini size söyleyecektir. Sayfalarınızı hızlandırmak için sonraki adımları düşünün:

  • Kaliteden ödün vermeyen daha küçük resim dosyalarını kullanın;
  • Daha hızlı bir web sunucusuna geçin;
  • Sayfanızın kullanmadığı tüm eklentileri ve eklentileri kapatın.

Bu yazıyı faydalı bulacağınızı umuyoruz. SEO açılış sayfaları oluşturma konusunda başka fikirleriniz olması halinde, bize bildirin. Senden duymak seviyorum!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport