Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenizin pazarlamasını optimize etmek için ipuçları nelerdir?

Mobil pazarlamanın dijital pazarlama ile aynı değere sahip olduğu ileri teknoloji çağında yaşıyoruz. İnsanlar birçok nedenden ötürü mobil cihazlarını kullanıyorlar. Bunlardan bir tanesi web'de gerekli bilgi, ürün veya hizmetler arıyor. Yakın zamanda Google, kullanıcıların mobil cihazlarından yürüttükleri tüm aramaların yarısından fazlasının yapıldığını gösteren bir araştırma yaptı.

Bu istatistiksel veriler Google'ı sıralama algoritmalarını yeniden gözden geçirmeye zorladı ve 2016'da Google mobil ilk dizini uyguladı. Bu dizine göre, arama botları öncelikle bir web sitesinin mobil sürümünü değerlendirir ve yalnızca sıralamaları belirlemek için bir masaüstü sürümüne başvururlar. Web sitesi sahiplerinin bir web sitesi mobil yanıt verme tutumunu değiştirmeleriyle SEO oyununu büyük ölçüde değiştirdi.

mobile seo marketing

Zayıf optimize edilmiş bir mobil sürümüne sahip web sitelerinin veya yanıt veren tasarımın hiç bulunmadığı web sitelerinin, arama motorlarının en üst sıralarına girme şansı az. Bununla birlikte, iyi haber şu ki, bazı mobil SEO pazarlama tekniklerinin bir web sitesine uygulanması çok kolay.

Genel olarak, mobil arama motoru optimizasyonu, geleneksel SEO ile aynı görevleri yerine getirir. Web sitesi içeriğini optimize etmeye ve çevrimiçi olarak öne çıkmasını sağlayacak şekilde hedeflemeye yardımcı olur.

Bu makalede, sitenizin mobil sürümü görünürlüğünü korumak ve mobil aramalardan daha kaliteli trafik çekmek için bazı mobil SEO ipuçları bulacaksınız.

Mobil SEO pazarlama ipuçları

Google My Business girişimi oluştur

İşletmenizin boyutu ve yönüne rağmen, açık bir şekilde sitenizi Google My Business giriş listemize eklemelisiniz. Bu araçla bir hesap oluşturmak oldukça basittir. Bir diğer yararı da ücretsiz olması. Bilgilerinizi yeteneğinize göre en iyi şekilde doldurun, şirketinizin fiziksel adresini, telefon numarasını ve e-postanızı belirtin ve işinizin kaliteli fotoğraflarını ekleyin. Potansiyel müşterileriniz, özellikle coğrafi konumunuzla ilgili olarak bir arama yaparken, önce işletmenizle ilgili bilgileri (arama sonuçlarının en üstünde) gözlemleyecektir.

Sitenizin belirtildiği tüm dizin listelerini inceleyin

Mobil araştırmacılar, işletmenizi bulmak için çeşitli uygulamaları kullanabilir. Markanızla ilgili bilgilerin mümkün olan her yerde bulunduğundan emin olun. Ayrıca, online işiniz için tüm listeleri sürekli gözden geçirmeniz ve güncellemeniz gerekir. Yelp, TrustPilot, Wot, TripAdvisor ve diğerleri gibi popüler iş dizinlerinde yer aldığınızdan emin olun.

  • Sosyal ol

Mobil cihazlardan gelen trafikte önemli miktarda sosyal medya platformları söz konusudur. İstatistiksel verilere göre, tüm mobil kullanıcıların% 80'inden fazlası akıllı telefonlarını Facebook, Twitter ve Instagram'da sosyalleşmek için kullanıyor. Bu nedenle, mobil aramada görünür olmak istiyorsanız, sosyal medya pazarlama stratejinizi öncelik vermeniz gerekir. İşletme hesaplarınızı sosyal medya platformlarında oluşturun, yarışmalar ve hediyeler verin, takipçilerinizle etkileşimde bulunun ve markanızın öne çıkmasını sağlayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport