Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama Motoru Optimizasyonu'nu Amazon'da kontrol etmek mümkün müdür?

En yaygın olarak, orada Amazon'da satılan e-ticaret işadamı olarak kontrol edebileceğiniz Arama Motoru Optimizasyonu hakkında dört ana şey var. İşte bunlar: fiyat, yorumlar, uygunluk ve ürün resmi. Amazon SEO'nun ağırlıklı olarak kontrol edilebilir faktörlerini azalan bir önem sırasına göre sıraladım. Bazı büyük satıcılar da aynı fikirde olmayabilir, ancak eski tecrübelerim bana göre hepsinin kendi çıkarınız için kullanmanız için nispeten doğru ve güvenilir olduğunu söylüyor. Aşağıda, Amazon'da Arama Motoru Optimizasyonu'nun ana faktörlerini birer birer listeleyeceğim.

Amazon'da Arama Motoru Optimizasyonu: Kontrol Edilebilir Faktörler

  • Fiyat. Amazon'ın sıradan tuğla-harç pazar yerlerine çok benzer olduğunu düşünürsek, rekabetçi fiyatlandırma tartışmalı olarak orada başarılı bir satıcı olarak hayatta kalmanın en önemli faktörüdür. Amazon'da Arama Motoru Optimizasyonu açısından, rekabetçi fiyatlandırma sunmak, en çok aranan ürünler arasında görüntülenme olasılığınızın daha yüksek olacağı anlamına gelir - ve fiyatlandırma yaparak ilk SEO faktörümüz Amazon'da başka herhangi bir şeyden önce izlenmesini sağlar. Amazon'un arama sonuçlarındaki aslanın payının, satışa sunulan düşükten yükseğe olan fiyatlı ürünlerin "karışımı" olabileceğini fark ettiniz. Aslında Amazon, düşük fiyatlı ürünlerin düşük kalitesini yüksek fiyatlı ürünlerin kalitesinden daha fazla tercih etmemek demektir. Yine de, rekabetçi fiyatlandırma orada bir numaralı önceliğiniz olmalı. Elbette, eğer en iyi 10 arama sonucu arasında yer almak istiyorsanız. Unutmayın, o tatlı yerinde sıralananlar hemen hemen her zaman niş veya ürün kategorisinde fiyat liderleri olarak görülürler.
  • Yorumlar. Kabul edelim - Amazon'daki Arama Motoru Optimizasyonu göz önüne alındığında, müşteri incelemeleri, ana bölümlerin içerik optimizasyonu yerine, ürün sayfanızın kendisi için çok daha önemli. Her şey basittir - sahip olduğunuz olumlu müşteri incelemeleri ne kadar olursa, ürün listelemenizin alacağı alışverişten başka bir tıklama alma ihtimaliniz de o kadar yüksek olur. Dahası, A9 ürün arama algoritması, çok sayıda iyi müşteri değerlendirmesinin kendi yolunda güçlü bir sıralama sinyali olduğunu düşünüyor. Bu nedenle, güçlü bir sıralama faktörü olarak müşteri yorumları kesinlikle ihmal edilmemelidir. Elbette, Amazon'da başarılı bir çevrimiçi perakende satmak istiyorsanız.

  • Uygunluk. Neredeyse açıklayıcıdır, çünkü satıştaki öğeniz Amazon tarafından yerine getirildiğinde (aksi takdirde Başbakan uygun olur), size daha yüksek bir dönüşüm oranı verir. Bunun anlamı, öğenizin çok büyük ya da boyutlu olmaması nedeniyle, Başbakan uygunluğu, alakalı bir ürün aramasına daha iyi çevrimiçi pozlamada gerçekten büyük bir avantaj sağlayabilir demektir.
  • Görüntü. Tabii ki, ürün imajınız pek çok açıdan önemsiz gibi görünebilir. Aslında, potansiyel alıcılarınız, aradıkları şeyin tam olarak bu olup olmadığını anlamak için ana ürün görüntüsüne sadece göz atıyor. Bununla birlikte, Amazon'daki Arama Motoru Optimizasyonu hakkında ürün görüntüleri için yapılması gereken çok şey var. Resimlerinizi optimize etmeyi düşünün - sanki ürün listelemenizdeki sıradan düz metin parçaları gibi. Böylelikle, yüksek sıralamada olma ihtimaliniz kesinlikle ölçülebilir bir dereceye kadar yükseltilecektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport