Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Temel SEO stratejileri halen kazanıyor mu?

İşte Arama Motoru Optimizasyonu hakkında iyi bir şey - en iyi uygulamaları sürekli değişiyor ve güncelliyor. Ve bu, her zaman hem sıkı pazar rekabeti açısından, hem de çok sınırlı pazarlama bütçesi göz önüne alındığında, temel SEO stratejilerinin en iyisini kullanmakta özgür olduğunuz anlamına gelir. Burada ihtiyacınız olacak tek şey, aşağıdaki üç temel SEO stratejisi ile web sitenizin sıralamasını yönlendirmek için biraz zaman, çaba ve yaratıcılık sağlamak. Uzun kuyruklu anahtar kelimelerle özenle odaklanmış bir sayfa içeriğinden yararlanabilmek için aşağıdaki ipuçlarını kullanın, işletmenizi yerel arama için optimize ettirin ve aynı zamanda konuk bloglama yoluyla daha iyi sıralama için karşılıklı işbirliği yapın. Peki, bu temel SEO stratejilerinin aslında ne durduğunu görelim.

basic seo strategies

Anahtar Kelimeler üzerinde uzun ara odaklanmak

Uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve anahtar sözcük öbekleri kavramını düşündüğünüzde, normal kelimelerden farklı olarak, zamanınızı boşa harcamadan size birçok büyük fayda sağlayabilir. Kendi SEO stratejinizi oluşturun, özellikle sınırlı bir pazarlama bütçesi ile ilgili olarak, uzun kuyruklu anahtar kelimelere odaklanmanızı öneririm. Bu şekilde, potansiyel müşterilerinizin daha fazla ihtiyaçlarını karşılayan daha doğru ve spesifik bir yanıt verebilirsiniz, çünkü uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve anahtar cümleler size yardımcı olabilir:

  • daha alakalı ve yüksek kaliteli sayfa içeriği üretirken tam olarak kullanıcı niyetlerine odaklanarak;
  • özellikle diğer jenerik anahtar kelimelerle karşılaştırıldığında kesinlikle daha düşük rekabette yararlanma;
  • çevrimiçi aramalar yoluyla organik arama trafiğinde, potansiyel müşterileri ve dönüşümlerde önemli bir artış sağlar.

Yerel Arama Optimizasyonu

En verimli ancak yine de sıfır maliyetli temel SEO stratejileri arasında, yerel düzeyde arama motoru optimizasyonu duruyor. Yerel SEO, nispeten düşük bir pazarlama bütçesi olan herhangi bir işletme için yalnızca bir kurtuluştur. Belli başlı tüm çevrimiçi varlığınızı her ne pahasına olursa olsun, yerel pazarınızın niş hâkimiyetine hakim olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kabul edelim - Web genelindeki rakipleriniz tarafından zaten kullanılan daha rekabetçi anahtar kelimeler için yüksek sıralamayı unutmanız gerekecek. Bu kaybedilen savaşa karşı savaşmak yerine bölgesel pazarınızda veya halen gelişmemiş müşterilerin yerel izleyicilerine öncülük etmek için yerel arama optimizasyonuna odaklanmanızı öneriyorum. Sadece aklınızda bulundurun - yerel optimizasyon, aynı zamanda en yüksek ROI potansiyelini taşıyan en iyi temel SEO stratejileri arasında tanınır.

basic seo

Ziyaretçi Blogları

Doğru konuk bloglamasını çalıştırmak bilgiyi daha geniş bir kitleyle paylaşarak çevrimiçi otoritenizi geliştiremezsiniz ancak web sitenize yardımcı olabilir Birçok kalite geri getir. Tabii ki, misafir bloglamanın noktası hala tartışma konusudur. Yine de, özellikle sınırlı bir bütçe göz önüne alındığında, her zaman faydalanmanın ötesinde bir şeydir. O nasıl çalışır? Misafir bloglaması, web sitenizin kullanıcılara gerçek değeri sunduğunu arama motorlarını (Google'ın kendisi gibi) göstermek için kanıtlanmış bir yöntemdir. Bu şekilde, doğru yapıldığında konuk bloglama, arama sıralamalarınızı büyük oranda artırabilir, web sitenizi sektör ya da pazar nişi lideri olarak en iyi arama sonuçları arasında görüntüler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport