Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana web sitesinin SEO özetini verebilir misiniz?

Burada, Google'ın SERP'lerinde daha iyi web sitesinin çevrimiçi görünürlüğünü gerçekleştirmek için yapmanız gereken kısa bir yapılacaklar listesi veya SEO özetidir. Bununla birlikte, hepsine uyacak bir evrensel web sitesi SEO özeti yok, ancak umarım aşağıdaki mermi puanları size yardımcı olacaktır:

İçerik

Emin olun web sayfalarınız yalnızca birincil hedef anahtar kelimelerinizle zengin zengin ve bilgilendirici içeriğe ev sahipliği yapıyor. Unutmayın, arama motorları nihayet bir sıralama kararı almak için internette her web sitesindeki metin içeriğini tarıyorlar. Arama tarayıcılarının metin içeriğini yalnızca "okumak" ve "anlamak" için yazdıklarınızın her parçasının iyi uyduğundan emin olun.

seo summary

Anahtar sözcükler

Anahtar kelime araştırma, SEO özetinin belkemiğini oluşturan unsurudur. Web sitenizin konusuyla en alakalı ve canlı arayanların hedef kitleniz tarafından sıklıkla kullanılan doğru arama terimlerini bulmak gerekiyor. En yaygın orta büyüklükteki siteleri göz önünde bulundurarak, optimizasyon yapmak için 3 ila 5 ana hedef anahtar kelimeyi seçmenizi ve uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve anahtar cümleleri seçmenizi öneririm. Ana hedef anahtar kelimeleriniz mümkün olduğunca doğal olarak entegre edilmek zorundayken, her şeyden önce sayfanızın yazılarını doğal bir ifade akışı olarak tutmalısınız.

Üstbilgi ve Meta Etiketleri

Yapılacak yeni şey, optimizasyon için kullandığınız anahtar kelimeleri vurgulamaktır. Yani burada daha iyi dizin oluşturmak için en az bir anahtar kelime ile gömülürken sayfanızın içeriğine tam uyduğundan emin olmak için sayfa üstbilgilerinizde çalışmalısınız. Doğru meta etiketleri düşünüldüğünde, en fazla 70 karakterden oluşan başlık etiketlerinin eklenmesini ve meta açıklama etiketlerinin (boşluklar dahil) yaklaşık 155 karaktere eklenmesini öneriyorum. Buraya, promosyona ihtiyaç duyan birkaç hedef anahtar kelime veya anahtar sözcüğünü dahil etmekte özgürsünüz..Bu şekilde meta açıklamanızın çok kısa olmamasına ve aynı anda tutarlılığın sağlanmasına dikkat edin.

Linkler

Aslında, web siteniz için uygun bir bağlantı kurma arama motoru optimizasyonu başarısında en önemli faktörlerden biridir. Sayfalarınızı diğer popüler ve kullanıcı dostu web sitelerine bağlayan birkaç bağlantıya sahip olmak. Bunu yaparsanız, Google'ı ve Yahoo ve Bing gibi geri kalanı diğer web sayfalarınızın son kullanıcılara daha fazla değer verdiği ve dolayısıyla SERP listesinde daha yüksek sıralamaya değer olduğuna dair güçlü bir sinyal verecek olursunuz. Bağlantı kurmanın büyüklüğünden büyük bir avantaj elde etmek için, standart sayfa içeriğinize organik olarak dahil olmak üzere çapa bağlantıları kullanmanızı öneririm. Bu şekilde, web sitenizin artan tıklama oranı nedeniyle kısmen yüksek sıralamaya girme olasılıkları artar. Sonuçta, site haritaları ve dizinleri ile bu SEO özetini bitirmek istiyorum.

seo

Site Haritası ve Dizin Gönderme

Öncelikle, arama yardımcı olmak için site haritalarını kullanın Tarama botlarının, dizin oluşturma amaçlı olarak sayfalarınızın her yerinde daha iyi gezinmesine ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi elde etmesine yardımcı olun. Sonunda, web sitenizin Google My Business gibi arama dizinlerine gönderilmesini ve diğer yerel veya popüler ve alakalı listeleri tamamlamayı unutmayın. En kısa sürede doğru dizinlerde listelenen var, arama motorları online arama listeleri daha fazla tanıtım için web siteniz hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport