Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek PR geri bağlantıları satın alarak Google standartlarını ihlal etmeye değer mi?

Günümüzde giderek daha fazla insan, alan adlarına trafik çekmenin basit yollarını arıyor. Google optimizasyon standartlarını ihlal eden karanlık bir rotayla bir bağlantı ödemesi ve trafik almaya hazırlar. Bir sitenin bir SERP'de görünürlüğünü iyileştirmek için kullanılan en popüler ve en etkili yöntem, yüksek PR geri bağlantıları satın almaktır. Bu teknik, tıklama oranı ve dönüşüm oranını yükseltmek isteyen çevrimiçi ticaret yapan işletmeler için yaygın bir çaba haline gelir.

buy high pr backlinks

İnsanlar geri bağlantıları için ödeme yapmaya karar bazı nedenleri vardır. En sık rastlanan sebepler arasında şunları sayabilirim:

  •  etkililik 

Her şey düzgün bir şekilde yapıldığında, arama motorlarından ceza al. Bir bağlantı oluşturucu, bağlantı oluşturma işlemi için profesyonel bir yaklaşımı olduğunda, ücretli ve ücretsiz bağlantılar arasında ayrım yapmak zor olabilir.

  • onlarca yıl boyunca kapsama

Mesleki PR şirketleri yıllarca örtüşme satın alıyorlar. Eğer bir müşterinin mükemmel hizmetler sunması için bir başlangıç hizmetinin mükemmel bir kapsama sokabileceğini düşünüyorsanız, yanılıyor demektir. Onlar, yüksek PR geri bağlantıları satın alan işlerine bir adım atıyorlar.

  •  kuralların ihlali, yasalar değil 

Instagram, Facebook veya Pinterest gibi popüler sosyal medya platformlarından birinde hesabınız varsa , muhtemelen etki yapıcı (popüler şarkıcılar, sporcular, siyaset vb.) ürün tanıtımı yaptığını fark ettiniz. Şirketler bu insanlara reklamlarını yapmaları ve açık havada yapmaları için para ödüyorlar. Bunu yaparak, kuralları çiğnemekle kalmazlar, ancak alanlarına hedefli trafik almak için bir fırsat bulursunlar.

Yüksek geri dönüş satın alırken yapmam gerekenler

Sitenize bağlantılar satın almaya karar verdiğinizde, bağlantı ağlarını kullanmamalısınız veya halka açık bağlantılar satan herhangi biriyle işbirliği yapmamalısınız..Üstelik, otorite sitelerinde yerleşimlerle size e-posta gönderen düşük maliyetli pazar yerleri ve satıcılarından kaçınmanız gerekir.

Bunun yerine, iş sitelerinizle, bloglarla ve reklamları kabul eden web kaynaklarıyla ilgili olarak iş birliğine odaklanmanız gerekir. Bununla birlikte, afiş reklamlarının kullanımından kaçının. Bunun yerine, geri içeriğiniz doğal görünmelidir. Etki yaratıcılarla işbirliği yapın ve büyük içerikli yayınlar için onlara ödeme yapmayı teklif edin.

Bu ipuçlarını takip ederek, satın aldığınız bağlantıların yalnızca bağlantı kalitesini artırmakla kalmayıp aynı zamanda hedefli trafik çekmek ve marka bilincini artırmak için kaliteli sitelerde olduğunu da garanti edeceksiniz.

Yüksek PR geri almak için ipuçları

Her şeyden önce, sponsorlu geri bağlantıların, bağlantı kurma kampanyanızın merkezinde olmaması gerektiğini unutmamak önemlidir . Üstelik, bağlantı satın almadan önce, bir web sitesinin denetimini yapmanız ve sahip olduğu rekabetçi manzarayı belirlemeniz gerekir. Ayrıca, Semalt Auto SEO gibi mevcut analitik araçları kullanarak bağlantı kurma kampanyanızın sonuçlarını takip etmeniz gerekiyor.

Sitenize kaliteli geri dönüşler bulmak için ilk yöntem, reklamları veya sponsorlu içeriği kabul eden sitelerdir. Bu tür web kaynaklarını, farklı anahtar kelime değiştiricilerini ve çevrimiçi izleme araçlarını kullanarak bulabilirsiniz. Bir anahtar kelime değiştirici kümesi oluşturun ve ilgili arama operatörleriyle birleştirin. Ayrıca, anahtar kelime değiştiricileri, coğrafi konuma ve pazar nişinize ve işletmenizle alakalı olarak seçebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport