Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl geri dofollow benim web sitesi SEO geliştirebilirim?

Dofollow ve nofollow geri dönüşlerinin farkına gelince, web sitesi sahiplerinin en fazla miktarı hayal kırıklığına geçer. Hiç aranızdaki farkın ne olduğunu ve web sitenizin arama motoru optimizasyonuna nasıl katkıda bulunabileceklerini merak ettiniz mi? Bu kavramların arasındaki farkı bilmiyorsanız, büyük olasılıkla bağlantı suyu dağıtımına ilişkin bilgi eksikliğiniz vardır. Umuyoruz, kısa dersimiz bu belirsizliği giderecek ve sahip olduğunuz her geri hattın "takip" durumuna yönelik bir karara yardımcı olacaktır.

dofollow backlinks

Bağlantı suyu ve bağlantı stratejisi kavramı

Takip etmemek ve geri bağlantıları arasındaki fark hakkında konuşmaya başlamadan önce, yakından inceleme yapalım "Bağlantı suyu" kavramında ve nasıl kazanıp kaybederseniz.

Başka bir web sayfasına bir bağlantı koyduğunuzda, bu sayfa için oy veriyorsunuz ve takipçilerinize ve okuyucularınıza daha fazla bilgi için bu sayfayı kontrol etmelerini öneriyorsunuz. Google, kullanıcı deneyimini önemsemektedir. Bu nedenle, yalnızca kendi işinizle en azından bir şekilde ilişkili olan güvenilir ve yetkili alanlara bağlantı oluşturmanızı istemektedir. Web sitesi veya blog için yüksek kaliteli bir bağlantı mükemmel. Size bağlanan bir sitenin yüksek kalitesi, elde edeceğiniz daha iyi sonuç. Daha düşük sıralanan sayfalara veya nispeten yeni alanlara olan bağlantıların değersiz olduğu anlamına gelmez. Arama motorları çok sayıda sıralama faktörünü dikkate alır ve bunlar arasında ilgili sayfalardan edindiğiniz geri bağlantı sayısıdır.

Karşılıklı bağlantı kullanmayın

Bağlantı kurma düşüncesi web sitesi sahipleri, bağlantı kurma kampanyasını oluştururken akılda tutulması gereken şey, bağlantı sayısının kalitesinden daha az olmasıdır. Üstelik, web sitenize yönlendiren bağlantılar sayfanızın temasıyla bağlantılı değilse, Google tarafından kural ihlali olarak kabul edilecek ve sitenize cezalar gelecektir. Dahası, ortakların, ilişkili olmayan farklı konuların sayısını kapsayan diğer sayfalara bağlantı vermesini engellemelisiniz. Kapitone hakkında bir SEO günlüğü yayınlıyorsanız, büyük olasılıkla arama motorlarından ceza alırsınız, tüm bu geri bağlantılarda nofollow kullanmadığınız sürece.

Dofollow geri ve nofollow geri

Eğer isnad nofollow uygularsanız blogunuza veya web sitesinde bir bağlantı, Google bu şemaya göre, kullanıcılar bu linke tıklayarak içerik bulmak mümkün olacak. Bu özel link boyunca bağlantı suyu aktarmak olmaz, ancak Google bir sinyal olarak bu backlink saymaz web sitesi otorite. Genellikle, dofollow geri Google hedeflenen sayfaya aşağıdaki bağlantıyla mutlu ise öznitelik uygulamak belirgin değildir. Eğer bir bağlantı suyu sizin backlink geçirilir istemiyorsanız, o zaman için nonfollow niteliğini uygulamak gerekir senin linkler.

faydalı olabilir nofollow özelliğini kullanırken bazı belirli durumlar vardır. bir bağlantı için ödenen edilirken ilk ve en yaygın durumdur. nofollow bağlantısını kullanmıyorsanız, bu durumda , Google sahte spam faaliyetlerinden sizi yakalayabilir web sitenizi dizine eklemeyi bırakın.

Aynı durum, bir blog yazarının blogunuza bir yazı yayınlaması için para aldığınız zamandır. Sponsorlu gönderilerdeki herhangi bir geri bağlantıda nofollow özelliği olmalıdır. Google, sponsorlu yayınlarda yayınlanan ödenen bağlantıları ve bağlantıları aynı kalitede bağlantılar olarak görüyor. Bu etkinliğe katılan web siteleri ceza alabilir. Bu nedenle onlar için nofollow özelliğini kullanmak mantıklıdır.

Bağlı bağlantılar da geri dönüş türlerinin reklam türlerine gelir. Arama motorları tarafından advertorial olarak kabul edilirler. Bu nedenle hayır takip etmeniz gerekiyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport