Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En İyi Google Web Kazıyıcı - Semalt Uzmanı

Gitorious, GitLab ve BitBucket gibi GitHub da verilerinizi okunaklı ve ölçeklendirilebilir bir şekilde kurtaran iyi bilgili bir kontrol sistemidir. GitHub iki tür plan sunar: ücretsiz depolar ve ücretli depolar. Dünyanın her yerinde 15 milyondan fazla aktif kullanıcıya ve yaklaşık 56 milyon depoya sahip olduğu iddia ediliyor.

GitHub'u kullanmak için birincil nedenler:

 1. Açık kaynak projelerinize katkıda bulunun: 

GitHub favori açık kaynaklı projeler ve çok fazla zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Projeniz wikiler veya sorun izleyicileri içeriyorsa, GitHub'ı seçebilir ve çalışmalarınızı rahatça halledebilirsiniz. Symfony, Django ve Ruby on Rails, uzaktaki çalışanların yeni projeleri ve katkıları geliştirmek için bu hizmeti kullanıyor.

 2. GitHub Enterprise: 

GitHab ve BitBucket gibi, GitHub Enterprise büyük ölçekli işletmeler için tasarlanmıştır. Programcıların ve uzmanların depoları bir kurumsal güvenlik duvarının arkasında barındırmasına yardımcı olur.

 3. İşaretleme: 

Markdown, belirli bir metin editörüyle belge yazmak için kullanılan bir uygulamadır. GitHub, wikileri çevirme, izleyicileri işaretleme ve yorumlama yetkisine sahiptir ve böylece çalışmalarınızı kolaylaştıracaktır..Başka bir deyişle, bu hizmetle profesyonel belgeler yazabileceğiniz anlamına gelir. Yeterli programlama veya kodlama becerisine sahip değilseniz, metin belgeleri hazırlamak için GitHub'tan yararlanabilirsiniz.

 4. Küçük ve orta ölçekli firmalar için uygundur: 

GitHub mükemmel dokümantasyona sahiptir. Hem küçük hem de orta ölçekli şirketler için uygundur. GitGub bölümünde, yararlı makaleler ve trend konuları bulabilirsiniz. Git iş akışı nasıl oluşturulacağını bilmek istiyor musunuz? Bu konuda her şeyi bilmek için bloguna erişebilirsiniz. GitHub birkaç ay önce Gist'i tanıttı. Gist ile farklı dosyaları kolaylıkla Git depolarına çevirebilirsiniz. Buna ek olarak, Gist, yapılandırma dosyalarınızdaki ve komut dosyalarınızdaki değişiklikleri paylaşmanızı ve izlemenizi kolaylaştırır. Gaste basit bir Pastebin konseptini geliştirir ve özel yapıştırma için kod parçacıkları ve SSL şifrelemesini ekler.

 5. GitHub Marketplace hizmeti: 

GitHub aynı zamanda kullanıcılarına pazarlama hizmetleri de sunmaktadır. En önemli hizmetler aşağıda belirtilmiştir:

 • Rollbar  - GitHub gerçek zamanlı hata ayıklama araçları sunar ve Ruby, Node.js, PHP, .Net, JavaScript, Python, Android, C ++, iOS, Go ve Java.

 • Codebeat  - Bu seçenek kod analizi için iyidir. Desteklenen diller Go, Elixir, Java, Python, JavaScript, Swift, Ruby, Kotlin, TypeScript ve Objective-C'dir.

 • Travis CI  - GitHub ortamı üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar ve web içeriğini farklı dillere çeviren ekipler için geliştirilmiştir.

 • GitLocalize  - GitLocalize, GitHub deponuzla senkronize olur ve çalışmalarınızın kayıt altına alınmasına yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport