Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web siteme geri dönüş yolları nelerdir?

Geri bağlantıları web sitesi optimizasyon can damarı olarak hizmet ve arama motoru optimizasyonu oyunda birincil rol oynamaktadır. SEO uzmanları, Google yönergelerini izleyip izlememekte olsun, bağlantı kurmanın bazı biçimlerine yatırım yapmasının nedeni de budur. Bağlantı üretmenin yaygınlaştırma yolları, misafir postaları, sosyal paylaşım, blog postası, sosyal yardım kampanyaları ve ücretli bağlantıları içerir.

Bu bağlantı kurma teknikleri ya SEO çabalarınıza katkıda bulunabilir veya hepsini harabeye çevirebilir. Çoğu web sitesi sahipleri, web kaynaklarının iyileştirme sıralamasında "SEO katkısı" kelimesini kullanmaktadır. Bununla birlikte üzücü gerçeği, yüksek kaliteli bir bağlantı profili oluşturmuş olsanız bile, yüksek arama motoru sıralamasında pozisyon alacağınız konusunda bir garanti verilmez.

how to get backlinks to my website

Bu makalede, harici bağlantıların arama sonuçları sayfasındaki sıralamadaki konumunuzu doğrudan etkileyememesinin bazı nedenlerini bulacaksınız.

Sitenize geri dönüş neden her zaman sonuç vermez?

Sahte spam yollarla sitenize harici bağlantılar elde ediyorsanız, bu sizi pek iyi durumda tutmaz. Üçüncü taraf web sitelerindeki düşük kaliteli geri bağlantıların sayısı SERP'yi zorlamayacak. Siteniz yalnızca Google'da en iyi sonuçlara sahip olacak, aynı zamanda cezalandırılma riski de altındadır.

Günümüzde, web yöneticileri, bağlantı çiftliklerinden gelen dış bağlantılar, spamci blog yorumları, reklam yayınları ve eğrilmiş makaleler gibi spam içerikli geri bağlantılardan kaynaklanan tehlikenin farkındalar. Ancak, bazı web sitesi sahipleri, özellikle de bu alanda yeni olanlar, kısa bir süre içinde web kaynaklarına çok fazla bağ suyu almak için kolay bir yol düşünebilirler. Şu anda Google'ın daha akıllı hale gelmesi ve tüm kural ihlalcilerini hızlı bir şekilde tespit edebilmesi ve cezalandırılabilmesi için herhangi bir sahtekarlık bağlantı kurma tekniğinden kaçınmasını önemle tavsiye ederim. Google'ın bunu veya bu geri bağlantıyı nasıl yorumlayacağını asla bilemezsiniz. Bazen arama botları spam verici web sitelerindeki bağlantıları görmezden gelir ve onlardan gelen trafiği saymazlar.

Bağlantı kurma kampanyanızdan görünür bir sonuç almak için, - güvenilir, pazarınızla alakalı, güvenilir, iyi dizine eklenmeyle ilişkili ve diğer yetkili, güvenilir ve saygın siteler. Bu alana dair bir diğer yaygın inanç, Girişimci, Forbes veya New York Times gibi TOP çevrimiçi web kaynaklarının birinden bir geri bağlantı kazanmanın SERP'deki bir web sitesini hızla yukarı çıkabilmesidir. Gerçekte her zaman aynı işi yapmaz. Bu bağlantı, sitenizin daha yüksek sıralamasına yardımcı olur ve size çok sayıda dönüştürülen trafik getirir veya metrikleriniz üzerinde hiç bir etkisi olmaz.

how to get backlinks

Kesinlikle bilemiyoruz ki, bir bağlantı, arama görünürlüğü için iyi ya da kötü olur, çünkü Google, bunu% 100 alakalı değil ancak organik olarak elde edilen bağlantıyı ücretli olarak kolayca yorumlayabilir.

Aynı durum blog yorumlarıyla da görülebilir. Bazı durumlarda, bu bağlantılar sitenize çok değer katar, ancak bazen de işletmenizin spam içerikli referansları olarak etiketlenir. Tüm blog yorumlarınız sitenizde farklı sonuçlar doğurabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport