Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PR8 web kaynaklarından gelen geri bağlantılar, sitenizi nasıl etkileyebilir?

Gelen bağlantılar, web siteleri için çok önemli faktörlerdir. Web sitesi trafiğini artırmak ve pozisyon sıralamalarını yükseltmek istiyorsanız bunu yapmanın en iyi yolu, PR 8 geri bağlantıları edinmektir. Kalite dofollow geri alabilirsiniz çok yüksek yetkili web kaynakları vardır. Bununla birlikte, tüm web yöneticileri, bu kaynaklardan geri bağlantıları nasıl edineceğini bilmiyor ve bunun mümkün veya pahalı olmadığını düşünüyorlar.

Bu makalede, Google'a ait web kaynaklarından ve Google+ gibi platformlardan yüksek geri bildirim geri alma yöntemlerini tartışacağız. Google'dan geri bağlantı kurmanın oldukça kolay ve ücretsiz olduğunu size göstereceğiz. Bu yüzden başlayalım!

PageRank 8 nasıl oluşturulur Google Drive'dan geri dofollow?

Aşağıdaki adımlar, Google'dan alakalı ve kaliteli dış bağlantılar elde etmenize ve alan adı yetkinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Dahası, bu geri bağlantı sitenize PageRank'ı artırmanıza ve sayfalarınıza organik trafiği artırmanıza yardımcı olacaktır.

  • Gmail hesabınıza giriş yapın veya halen hesabınız yoksa, Gmail giriş ayrıntısını oluşturun.
  • Gmail'inizi açın ve "Drive'ım" bölümünü tıklayın.
  • Google Drive'da yeni klasör oluşturun. Klasöre istediğiniz herhangi bir isim verebilirsiniz.
  • Bundan sonra not defterinde bir HTML dosyası oluşturun. Burada, sitenizin bağlantısını ilgili çapa metnine eklemelisiniz. Bu görevi gerçekleştirmek için, blogunuzda veya site URL'nizde özel HTML kodu girmeniz gerekir.

Sitenize Ücretsiz Geri Dönüşler

  • Kod tamamlandığında, bu klasör ve dosyayı Google botlar tarafından görünür hale getirmeniz gerekir. Web sitenizin bağlantısıyla dofollow etiketi kullandığınızdan emin olun. Ardından "Paylaş" düğmesini tıklayın ve dosyanızı herkesle paylaşın.
  • Paylaşım ayarlarını açın ve "Web üzerinde herkese açık" seçeneğini belirtin. Dosyanız şimdi herkese açık.
  • Klasöre tıklayın ve "Ayrıntılar ve etkinlik" düğmesini seçin.
  • Sağ tarafta, "Ayrıntılar" bölümünü göreceksiniz. Bağlantınızı orada kopyalayın.
  • Tarayıcınızdaki yeni sekmeyi açın ve kopyalanan URL'yi buraya yapıştırın.
  • Dosya adınızı buraya ekleyin ve girin.
  • Sonuç olarak, dofollow geri bağlantılarıyla gerekli sayfayı gözlemleyeceksiniz.

PageRank 8 nasıl oluşturulur Google Plus'dan dofollow geri almak?

Google Plus, SEO uzmanlarının bazı kaliteli dofollow geri oluşturmaları için inanılmaz bir fırsat sağlayan Google'a ait sosyal medya platformudur. PR8 dofollow geri bağlantılarını Yaklaşık bölüm ve Öykü bölümünde oluşturabilirsiniz. Ayrıca, çapa metninizi kullanarak hem Sayfa hem de Profil'te bağlantılar oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, yukarıda bahsedilen bölümlerde kendiniz hakkında bilgi yazmak ve oraya sitenize dofollow geri eklemektir.

Vikipedi'den PageRank 8 dofollow geri nasıl oluşturulur?

Sitenizdeki veya blogunuzdaki değerli bir içerik parçası Wikipedia tarafından bir kaynak olarak kullanılabilir. Uzmanlık alanınızı araştırarak, ilgili bir konuyu eklemek ve yetkilendirme teklifi vermek, web kaynağınıza birkaç yüksek kaliteli PR10 geri bağlantısı oluşturacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport