Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı puanını belirleme yolları nelerdir?

Bu yazı bağlantı kalitesi temasına ayrılmıştır. Google'ın, gelen bağlantıların kalitesini nasıl değerlendirdiği ve bağlantı kurma kampanyanızdaki bağlantıların kalitesini nasıl ölçtüğünüz hakkında konuşacağız. Bu arama motoru optimizasyonu yönleri kaliteli bir bağlantı profili oluşturmak için esastır. Sitenize kaliteli bağlantı suyu kazanmanın sayısız faydası vardır. Her şeyden önce marka yetkinizi pazar nişinizde ve genel olarak web'de artıracaksınız. Ayrıca, dofollow geri sitenize bağlantı suyu var. Yüksek yetkili web kaynaklarından gelirlerse, web sayfası sıralamenizi yükseltebilir ve bir sürü yeni müşteri çekebilirsiniz.

Bu geri bağlantıların bir sıralama faktörü olarak görev yaptığı ve arama sonuç sayfasındaki sitenizin sıralamasını artırabileceği veya tüm SEO çabalarınızı yıkabileceği için, sitenize yönlendiren bağlantıların kalitesini bilmek önemlidir. Günümüzde, tüm geri bağlantılara eşit muamele edilmemektedir. Arama motorlarını oynamaya ve organik olmayan farklı yollarla bağlantı kurmaya çalışan bir çok spamcı ve dolandırıcı vardır. Bir web sayfasına işaret eden harici bağlantı sayısını hesaplamak yerine Google, gelen bağlantıların kalitesini değerlendirir. Daha doğrusu Google, sitenize yönlendiren tüm bağlantıların yetki, alaka düzeyi, konumu ve yayın niteliğini dikkate alır.

Kötü bağlantılar marka itibarınızı zedeleyebileceğinden ve derecelendirmelerde düşüşe neden olabileceğinden, bağlantı olasılıklarını dikkatle incelemeniz gerekir. Google, Web Yöneticisi Yönergeleri'ni ihlal eden web kaynaklarını düşük kaliteli, spam olan bağlantılar ile cezalandırır. Bu nedenle, sitenize yönlendiren kalitesiz gelen bazı bağlantılar fark ettiyseniz, Google Arama Engelleyici Aracını hem arama botları hem de kullanıcılar için kullanılamayacak şekilde uygulamanız gerekir.

Google'ın geri bağlantı puanını belirlemek için kullandığı bazı yöntemleri tartışalım.

Backlink puanını belirlerken Google tarafından dikkate alınan yönler.Gelen bağlantıların kalitesini belirlemedeki en önemli etkenlerden biri de otoritedir (otorite, sayfa otoritesi, sayfa otoritesi ve PageRank, sayfa 399px; "Sınıf =" fr-fic fr-dib " PageRank modeli link sermayesi ve bağlantı akışı üzerine kuruludur.Sitenin otoritesi ne kadar yüksek olursa, bir geri bağlantı yoluyla elde edeceğiniz daha değerli link suyu.

Bir otoriteyi hesaplamak için web sayfasının veya web kaynağının Semalt Web Analyzer'ı veya Moz Aracı'nı kullanabilirsiniz.Bu araçların yardımıyla, bir web kaynağının Domain Authority ve Page Authority'yi belirleyebilirsiniz. 100. Bu ölçümler ne kadar yüksek olursa bağlantı o kadar değerli olur

Ayrıca, Majestic SEO yazılımını kullanarak gelen linklerin bir yetkisini kontrol edebilirsiniz.Bu yazılım "Trust Flow" gibi metrikleri size sağlayacaktır. ve "Atıf Akışı" olarak adlandırılır. Bir kompleksde, bu parametreler URL'nin bağlantı yetkisini gösterir. Bu metriklerin her ikisi de, bu siteden bir bağlantı daha değerlidir.

İçerik parçasının veya web kaynağının alaka düzeyi

Google, bu günlerde daha zeki oluyor ve bir web kaynağı içeriğinin, içine yerleştirilir. Google'ın birincil amacı, yalnızca yüksek kaliteyi sağlamakla kalmaz aynı zamanda kullanıcının sorgu arama sonuçlarına da en iyi şekilde ulaşmayı sağlamakla açıklanabilir.

Google, bir web kaynağının toplanan ilgisini, gelen bağlantıları ve bu bağlantıların çapa metinleri aracılığıyla değerlendirir. Bu nedenle, bağlama metninizin alakasına özellikle dikkat etmeniz gerekir. Bağlantınız için bağlantı metni olarak marka adınızı veya yüksek hacimli anahtar kelimenizi kullanın.

İlgili web kaynaklarından kendi etki alanınızın konusuyla yakından bağlantılı olan geri bağlantıları elde etmek, belirli arama terimleri için sitenizin sıralamadaki konumunu artıracaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport