Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek PR edu geri bağlantı listesini nereden bulabilirim?

Edu alanları, web üzerinde en güçlü olarak kabul edilir. Bu sitelerden gelen geri bağlantılı web kaynakları için çok fazla otorite ve değer taşır.

Edu geri bağlantıları, yüksek yetkili eğitim web kaynaklarına ait bağlantılardır. Google güvenilir ve yetkili gibi bağlantıları çeker ve bağlantı verilen alana kredi verir. Başka bir deyişle, birkaç kaliteli edu geri bağlantıları binlerce düşük veya orta kaliteli bağlantıya kıyasla sitenize daha fazla değer katabilir. Sıralamalarınızı önemli ölçüde artırabilir ve arama sonuçları sayfasının üst kısmına erişmenize yardımcı olabilirler.

Bir kural olarak, edu alan adları kolaylıkla elde edilemez ve yalnızca sertifikalı eğitim kuruluşuna sahip olanlar kendi web kaynaklarını edu alanlarında oluşturabilir. Dahası, en çok edu alan adı uzunca bir süre dolaşmış durumda. Web'de uzun zamandır var olan web kaynakları çok sayıda gelen bağlantıya ve daha sonra yüksek PageRank'a sahip. Bu yüzden edu geri bağlantıları listesi oluşturmak mantıklı. Benim için gelince, Google edu alanlarına bir iyilik yapar. Bununla birlikte, edu geri almak için içeriğinizin, sitenizin optimizasyonunun ve marka itibarınızın altında çalışmanız gerekiyor. Bu nedenle araştırmaya dayalı eğitim içeriği hazırlayın ve arama motoru optimizasyonu amaçlarına yönelik olarak saygılı bazı edu geri bağlantılarına odaklanmanın, size daha iyi rütbenize yardımcı olabileceğine inandığınızı düşünün.

Edu geri bağlantılarının listesini eldemanın bir yolu

Bazı webmasterlar, ücretsiz edu geri bağlantıları almak neredeyse imkansız olduğuna inanıyorlar. Çok sayıda engel, webmasterların edu geri bağlantılarında gelen bağlantılar oluşturmasına izin vermez. İçerik üretmek zordur, tüm gereksinimleri takip etmek acı verir ve web sitesi sahiplerini edu bağlantı kurma fırsatlarından uzak tutan diğer gülünç nedenlerle.

Ancak gerçekte her şey daha kolaydır. Ne yaptığınızı biliyorsanız, edu geri bağlantıları almak karmaşık olmayacaktır. Bununla birlikte, öncelikle etkin bağlantı kurma taktiklerini hazırlamanız ve onlarla baş etmeniz gerekiyor. Onlardan bazılarını tartışalım.

  • Kaynak santralı

Eğitim kaynakları da dahil olmak üzere herhangi bir alandan bağlantı elde etmenin en kolay yollarından biridir. Edu web siteleri kaynak sayfalarında büyüktür. Ne yaptıklarını bilen web yöneticileri için yararlı olabilir. Bu bağlantı kurma tekniğini kullanmak için mutlaka belirli nişlerde olmalısınız. Mesela, işiniz fitness endüstrisinde yer alıyorsa, avantajınızdan yararlanabilirsiniz. Aşağıdaki soruları kullanarak bir Google araması yapın: "site: .edu fitness + inurl: kaynaklar", "site: .edu slim diyetler + inurl: links" vb. Bu araştırmayı yaparak, edu web'in bir listesini edineceksiniz kaynaklar. Bu web sitesi sahiplerine veya yöneticilerine başvurmanız ve konuyla ilgili çok miktarda bilgi içeren ilgili web kaynağınızdan bahsetmeniz gerekir.

Bu bağlantı binası iyidir, ancak herkesin, sayfa veya içerik parçası. Webmasterlerin önemli bir yüzdesi yalnızca teklifinizi atlama riski taşır. Bununla birlikte, bu yöntemi basit ve çok fazla zaman almaz gibi yeterince almalısınız. İşte bu şekilde yakalamak için yönettiğiniz her bağlantı sizin için bir kazançtır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport