Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon UK satışlarını artırmanın yolları nelerdir?

Amazon sahipleri bu işe bir online kitapçı olarak başladı. Bu yıl Amazon, 20. yıldönümünü en büyük İnternet perakendecisi olarak kutluyor. Sabır ve yoğun çalışmanın, küçük bir yerel işletmeyi en önemli dünya ticaret platformuna dönüştürme biçiminin parlak bir örneğidir.

Bu platformun popülerliği satıcılarla büyüyor. İstatistik verilere göre, bu ticaret platformunda her dakikada 88.000 dolar harcanıyor. Dolayısıyla, satıcıların işlerini orada geliştirmesi ve genel bir geliri artırması için mükemmel bir fırsattır.

Ancak, Amazon satışları artırmak için daha önce olduğu kadar kolay değil. Her gün binlerce yeni online tüccar bu platformda şanslarını deniyor ve daha sonra geometrik ilerleme ile bir rekabet yükseliyor. Bu yüzden bu platformda görünür kılmak için; Amazon İngiltere satışlarınızı artırmanın ve uygulamaya dönüştürebilmenin bazı zorlu yollarını bilmeniz gerekir.

Bu makale, dünyanın dört bir yanından potansiyel müşterilerinize görünür kılmak için Amazon işletme hesabınızı nasıl iyileştireceğinizi göstermek için tasarlanmıştır. Bu yüzden Amazon optimizasyon hilelerinden bazılarını tartışalım.

  • Değerlendirmeler 

Bu gözden geçirme, saldırgan veya uygunsuz miydi? Organik incelemelerin gücü göz ardı edilemez. Kullanıcılar, ürünlerinizin incelemelerine dayanarak satın alma kararlarını oluştururken, işletmenizin tanıtımı için gereklidir. Genel olarak, alıcı karar, potansiyel müşterilerin bir ürün ya da hizmet satın alırken önceki pazar işlemleriyle ilgili olarak karar verme sürecidir. Sahip olduğunuz daha iyi ürün incelemeleri, Amazon arama sonucu sayfasında ne kadar yüksekse sırada yer alacaktır. İstatistiksel verilere göre, müşterilerin% 88'den fazlası, satın almadan önce ürünle ilgili geri bildirimleri kontrol ediyor.

Olası bir çevrimiçi tüccar olarak, barizin ötesinde düşünmek ve geribildirim oluşturmak için göze çarpan yolları aramak gerekir. Örneğin, multimedya içeren ürünlerinizle ilgili yorumları bulun. Ürün resimlerini veya kutulara eklenmemiş videoları içeren tüm incelemeler, marka bilinirliği geliştirmeniz için yararlı olabilir. Müşterilerinizi bir indirim veya hediye için bu tür yaratıcı incelemeleri yapmaya teşvik edebilirsiniz. Eğer ürününüzden zevk alan yerel olarak insanları tanıyorsanız, onlardan Amazon sayfanızda bir inceleme bırakmasını isteyin.

Ayrıca, gönderilen incelemelerin hacmini artırmak ve tarafsız veya olumsuz geri bildirimleri pozitif olan geri bildirimlere çevirmek için farklı geribildirim programlarından yararlanabilirsiniz.

  •  Yararlanma Fırsatı 

Daha önce de belirttiğim gibi, olumlu tepkiler Amazon'daki iş sayfası derecenizi önemli ölçüde etkileyebilir. Dolayısıyla, yeni kalite geribildirimleri oluşturmak için, inceleme karşılığında müşterilerinize indirimli kodlar sunabilirsiniz. Sonuç olarak, anında Amazon arama sıralamanızı artırabilir ve satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur.

Ayrıca hediye çakmaları düzenli olarak oluşturmak iyi bir fikirdir. Markanız hakkında olumlu bir görüntü oluşturmanıza ve iyi niyet üretmenize yardımcı olacaktır. Kullanıcılar ürünlerinizin kalitesini tatmin etmek için kalırsa, bir dahaki sefere daha fazla gelebilirler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport