Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon Rank Tracker'ı kullanarak rütbenizi nasıl artırabilir ve fiyatınızı optimize edebilirsiniz?

Amazon anahtar kelime sıralama izci webmasters bu ticaret platformunda rekabet yardımcı olmak için tasarlanmış yararlı bir çevrimiçi bir yazılımdır. Amazon ürünlerini sayısız günlük alışveriş yapan kullanıcılara tanıtma ve satış hacmini artırma fırsatını veriyor.

Amazon üzerindeki markanızın varlığını iyileştirmek için bu aracı düzenli olarak kullanmalısınız. Konumlarınızı korumak ve güçlendirmek için hedeflenen anahtar kelimeler sıralamasını sürekli olarak takip etmelisiniz. Amazon izci aracı, anahtar kelime konumlarının izlenmesi işlemini otomatikleştirerek tüm güçlükleri gidermektedir. Manuel anahtar kelimeler arama ve veri yapılandırma konusunda çok zaman harcamanız gerekir. Bütün bu eylemler otomatik olarak kısa bir süre içinde yapılacaktır. Amazon izci, en alakalı ve güncellenmiş bilgileri sağlayarak, günde birkaç kez sıralamanızı kontrol eder. Örneğin, sıralamanızın nerede olduğunu biliyorsanız iyileştirme çalışmaları yapabilirsiniz. Veya zaten Amazon SERP'de en yüksek sıralamaya sahipseniz, başka bir arama terimi için sıralamaya çalışabilir ve ürünlerinizin arama sonuçlarında gösterilme şansını artırabilirsiniz.

Bu nedenle, Amazon sıralama izleyicisini kullanarak, rakiplerinizden her zaman bir adım önde olursunuz.

Amazon sıralama izleyicisinin en önemli avantajları nelerdir?

  •  Hedeflenen anahtar kelimelerinizin mevcut sıralamalarını biliyorsunuz 

Amazon üzerinde başarılı olmak istiyorsanız, ürününüzün mevcut sıralamasını bilmelisiniz konumu. Bu veriler, Amazon sayfa sıralamanızı iyileştirmenize ve markanıza daha fazla potansiyel müşteri çekmenize yardımcı olabilir. 

  • Sıralamadaki değişiklikleri takip edebilirsiniz

Sıralamalardaki değişiklikler markanızla ilgili bir şey olduğunu göstermektedir. Anında tepki vermeniz gereken Amazon sıralamalarınızda azalma veya artış olabilir. Amazon sıralama izci tüm bu verileri sağlar ve sıralamanız durumunu derhal iyileştirmek için hedefli bir işlem yapmanızı sağlar. 

Yeni arama terimlerini hedefle

Bu araç, yeni arama terimlerinizi sisteme eklemenize izin verir. ve bunları Amazon listenizde hedeflemeye yönelik potansiyellerini değerlendirin. Amazon sıralama takipçisi size hedeflenmeye değer olup olmadığını belirleme fırsatını veren her bir hedeflenen anahtar kelime için bir arama hacmi gösterecektir. Hedeflenen bir anahtar kelimenin yüksek arama hacmi, her ikisini de gösterebilir - kullanıcılar arasında yüksek bir rekabet gücü ve popülerlik. Kural olarak, yüksek hacimli anahtar kelimeler için yüksek sıralamaları yapmak çok karmaşıktır ve ilgi alanınızı, arama sonuçları sayfasının en üstünde bulabileceğiniz daha az rekabetçi terimlerle ödemek daha iyi olabilir.

  • Tek bir tıklamayla rekabetçi bir analiz gerçekleştirin

Bu araç, Amazon tüccarlarının rakiplerin potansiyel anahtarlarını izlemelerine olanak tanır. Rakiplerinizin sıralamış olduğu anahtar kelimelerden birini ekleyebilir, anahtar kelimenizle aynı olanla karşılaştırıp sıralamalarını görebilirsiniz. Rakiplerinizin hangi anahtar kelimeleri kullandığını tam olarak bilmiyorsanız, ürünlerinin adını ve açıklamasını kontrol edebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport