Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana satılık yüksek geri bildirim linkleri bulmama yardım eder misiniz?

Satış için yüksek PR geri bağlantıları sunan doğru ve güvenli yer bulmanın hiç kolay olmadığını biliyorum. Ve tabii ki, yüksek Domain Authority, PageRank ve Page Authority puanlarıyla yeterince geri bağlantı kurmak neredeyse imkansızdır - tamamen doğal bir şekilde, herhangi bir ücretli anlaşma olmadan. İdeal olarak, sitenizin veya blogunuzun web sayfalarını işaret eden kaliteli geri bağlantıları elde etmek için yalnızca okunaklı kaynaklar kullanın. Ve satış için yüksek PR geri dönüşümü bulmanız için bir sürü yerim var - umarım kendi kendinize Google ile sıralama cezası vermek için mümkün olan en az riskle.

Satılık Yüksek PR Geri Bağlantılı Doğru Yerler

Bu sıkıcı anımsattığınız zamanınızı boşa harcamaya gerek yok - SEO için ücretli bağlantılar içeren herhangi bir işlem daima Kesinlikle riskli bir çaba olun. Aşağıda bunun yerine, size kanıtlanmış ve az veya çok daha güvenli yerlerde göstereceğim. Yeterince cesurysanız (ya da dikkatsiz - kim bilir?), SEO'nıza bir teşvik verebileceğiniz yer burası - en azından Google ile kırmızı bayrak kaldırmadan.

  • Bağlantılar Yönetimi - bu kaynak, ölçekli olarak SEO'yu artırmak için görünüşte doğal kalitede geri ödemeli geri kazanmakla ilk denemeniz için en iyi seçenek olarak önerilebilir. Çeşitli DA, PA ve PageRank puanlarıyla farklı bağlantıların bulunduğu geniş bir yelpazede bulabilirsiniz. Bütçenizin çok sıkı olduğu göz önüne alındığında, bu seçenek en iyi seçiminiz olacaktır - satış için yüksek PR geri bağlantılarıyla uğraşan geri kalan kullanım yerlerinde muhtemelen en ucuz fiyat etiketleri sunmak. Black Hat Linkleri - birkaç geri dönüş gerçekleştiren ya da toplu halde gelen ve indirimle gelen büyük bir set satın almak için ikinci en iyi yerdir fiyat. 

  • Ancak anında en az 50-60 bağlantı satın almaya hazırsanız ödenen bağlantı kurma kaynaklarını düşünmeyi öneriyorum. Ve buranın en özel özelliği, satın alabileceğiniz neredeyse her geri dönüşün mevcut bir DoFollow özelliği ile birlikte gelmesi.
  • Fiverr - bu sitenin dijital pazarlama ve satış ortağı pazarlama toplulukları arasında iyi bilinmesine rağmen, satış için yüksek PR geri isteyenler için hala çok iyi bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, dikkatli bir şekilde kullanıldığında, Fiverr size SEO'yu ölçülebilir bir ilerleme getirecektir. Yani mevcut çok fazla otomatik araç var demektir, bu yüzden mümkün olduğunca fazla bağlantı almak için acele etmemelisiniz. Bağlantı kurmada aşırı hızlı kazançların her zaman Google gözünde şüpheli görüleceğini unutmayın.
  • Backlinks Hub - Ben SEO için kaliteli geri almayı denemeye cesaret cesaret son seçenektir. En güçlü yanları arasında, Backlinks Hub'da satın alınan her bir geri bağlantı ile gelen yıllık garanti var. Ve bu kaynak, uygun fiyattan ziyade kaliteye daha çok bahse giriyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, ortak fiyat etiketleri biraz ağır olabilir.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport