Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Düşüneceğiniz Bir Kazıyıcı Alet - Semalt Tarafından Açıklandı

Google haritaları kazıyıcı nispeten yeni, hafif, güçlü ve çok yönlü bir araçtır. Farklı web sayfalarından ve Google haritalarından verileri çıkarır ve sonuçları CSV ve JSON şeklinde alır. İş web sitelerini, telefon numaralarını ve e-posta adreslerini bu kapsamlı hizmetle etkin bir şekilde hedefleyebilirsiniz. Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda tartışılmıştır.

1. Verileri birden fazla biçimde siler:

Google haritalar kazıyıcı ile şehir, posta kodları, derecelendirme, enlem, boylam, açılış saati ve işletme adlarını kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Bu çıkarıcı, ham verileri düzenli bir form haline dönüştürmeye yardımcı olur ve zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Verileri toplamanızdan ve kazımadan bıktınız ve yeterli programlama becerisine sahip değilseniz, işinizi tamamlamak için Google maps scraper'ı denemelisiniz.

2. İki basım mevcuttur:

Diğer sıradan kazıma hizmetlerinden farklı olarak, Google harita kazıyıcı iki farklı sürümde mevcuttur: Standart sürüm ve Demo sürümü. Demo sürümü, bu yazılımı denemenize ve 15 güne kadar hizmetlerinin tadını çıkarmanıza izin verir. Standart baskısı size 99 $ 'a mal olur ve olağandışı faydaları ve özellikleri açar.

3. Her gün binlerce sayfayı hedefliyor:

Google haritalarının kazıyıcının en belirgin özelliklerinden biri, günde 150.000 web sayfasını hedeflediği ve bu hizmet için size bir maliyeti kalmadığı yönünde. Bu araç hem programcılar hem de programcılar için mükemmel ve ücretli versiyonunu almadan önce verileri birden fazla sayfadan toplamanızı kolaylaştırıyor.

Bu gelişmiş  web kazıyıcı  veya veri çıkarıcı bilgilerinizi JSON, RSS ve CF formatlarında saklar; istediğiniz verileri Excel tablolarında açabilir veya doğrudan Google Drive'ınıza içe aktarabilirsiniz.

5. Uyumlu ve güvenilir:

Birden çok tarayıcıyı desteklemeyen çok sayıda  veri kazıma  yazılımı ve araçları bulunmaktadır. Import.io ve Kimono Labs'ın aksine Google maps scraper, Windows 7, Microsoft XP, Windows 8 ve Windows 10 ile uyumludur. Ayrıca, Google Chrome, Firefox ve Internet Explorer ile uyumludur ve güvenilir bir hizmettir.

6. Sonuçları doğru bir şekilde gösterir:

Kazıma sırasında verilerin kalitesini sürekli olarak izlemek ve korumak istiyorsanız Google maps scraper'ı denemelisiniz. Bu hizmet veriyi görmenizi sağlar ve tüm küçük hataları kendine göre düzeltir. Ayrıca, aynı zamanda farklı arama kriterleri ve anahtar kelimeler girmek için seçenekler sunar.

7. Kolay ve rahat çalışır:

Google haritaları kazıyıcı kullanımı kolaydır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Kategoriyi seçtikten veya anahtar kelimeyi ve konumu girdikten sonra, aramaya başlamanız ve çıktılarınız için birkaç dakika beklemeniz yeterlidir. Google maps veri çıkarıcı her tür işletme için uygundur ve anında ve okunaklı CSV dosyaları oluşturur.

8. İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman ayıklayın:

Bu aracı akıllı telefonunuzda, tabletlerinizde veya bilgisayar sisteminizde kullanabilirsiniz ve istediğiniz yerde, istediğiniz yerde gerçekleştirebilirsiniz. Sonuçları hakkında endişelenmenize gerek yok. Bu araç, kullandığınız cihazın türüne bakılmaksızın doğru verileri sağlayacak ve serbest çalışanlar ve iş adamları için uygun olacaktır. Bu servisle sarı sayfaları ve beyaz sayfaları bile kazıyabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport