Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ne En İyi Ticari Web Kazıma Araçları mısınız? - Semalt Anwer

Web sürtünme programları ve tarama araçları özel olarak yararlı bilgiler farklı siteler. Bu araçlar, yeni başlayanlar, blog yazarları, serbest çalışanlar ve ticari ve büyük ölçekli işletmeler için son derece yararlıdır. Verileri elle veya otomatik olarak kazıyabilir veya tarayabilir, yeni ve mevcut bilgileri alabilir ve kolay erişmek için saklayabilirler.

Bixo:

Bixo, ticari bir web sürünerek ve  veri kazıma aletidir . Bu, basamaklı borular serisi olarak çalışan ve sizin için özelleştirilmiş bilgiler oluşturan, çeşitli kaynaklardan toplanan güçlü bir açık kaynak web madenciliği araç setidir. Küçük ve büyük ölçekli işletmeleriniz için kullanabilirsiniz ve kullanışlı tüm verileri sabit sürücünüze yalnızca bir tıklama ile kaydedin. 


Darcy Ripper:

Darcy Ripper, Bixo gibi, mükemmel bir web kazıma ve veri sürünme programıdır..Bu ücretsiz programcı hem programcılar hem de programcılar tarafından kullanılmamalı ve çok çeşitli seçenekler içermektedir. Tamamen JavaScript ile uygulanır ve dosyalarınızı cihazınıza veya kendi bulut depolama diskine kaydedebilir.

DEiXTo:

DEiXTo aynı zamanda AEiXTo olarak da bilinir. Kapsamlı bir W3C Belge Nesnesi modeline dayanan en güçlü ve ünlü veri çıkarma araçlarından biridir. Doğru verileri almanızı ve dosyalarınızı alfabetik olarak düzenleyebilmenizi sağlar. Size çeşitli seçeneklere kolayca erişmenizi sağlar. Ayrıca, web sitelerini ne zaman ve nasıl kazıyacağınıza zamanlama yapabilirsiniz. Çok zaman, çaba ve enerji tasarrufu sağlar.

Desen:

Desen, en havalı ve en iyi ticari web sürtünme ve tarama programlarından biridir. Temel olarak Python kullanıcıları için bir web araştırma modülüdür ve Wikipedia API, Google, HTML DOM ayrıştırıcı ve Twitter ile ilgili araçlar içerir. Sadece sitelerinizi sıyırıp taramakla kalmaz aynı zamanda yararlı verileri işler ve ihtiyaçlarınıza göre dosyaları düzenler.

Scrapy:

Scrappy, açık kaynak ve işbirliği çerçeveleri ile birlikte gelen ticari bir web tarama aracıdır. Hem küçük hem de büyük web sitelerinden veri çıkarmanıza yardımcı olur. Kullanıcılar sadece veri çıkarma kurallarını belirledi ve geri kalanı Scrapy'nin yapmasına izin verdi. Python'da yazılmıştır ve BSD, Mac, Windows ve Linux üzerinde çalışır.

80legs:

80legs, Özel Web Tarama seçenekleri ve düzinelerce diğer özelliklerle birlikte gelen güçlü ve ünlü bir web hizmetidir. Bir saat içinde beş milyon web sayfasına sıyrılabilir ve temel paketi 12.000'in üzerinde URL taramasını destekleyen ücretsiz hizmetler sunar. Bununla birlikte, premium sürümü ticari kullanımlar için harika ve aylık 40 dolara mal oluyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport